Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tauron

Arkadaslar Hb'de Adore VLT-270 Manager Elite Yönetici Koltuğu için düne kadar %10 olan indirim oranı güya bugun %17 olmus ama fiyatta zerre değişim yok.Bunun üzerine adamlara tatlı sert bir mesaj gönderdim, muhtemelen gerekli düzenlemeyi yapıp fiyatı 160tl civarına düşürebilirler.Haberiniz ola...

Alıntıları Göster
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Hb den 11. ayın sonunda 140tlye aldığım Adore VLT-160 Style Chrome Profesyonel Seri Fileli Yönetici Koltuğu.koltuğun oturma yerinde önler deri orta fileli arka fileli.koltuğun sırt dayıma yeri yine aynı şekilde yari deri yari fileli koltuğun arkaya yatma özelliği var bunu biraz geç keşif ettim :D.eğer uzun boylu vede benim gibi kilolu biriyseniz (110 kg 1.85boy) biraz bacakları rahatsız ediyor arkaya dayadığınızda.vallahi arkaya yatırıp tüm hareketleri yaptım banamısın demedi :D.koltuğu tek başıma 35dakikada monte ettim sırt bölgesinde biraz problem oluştu tek kişi olduğumdan dolayı sırt ve oturma yerini birleştirip sıkmak gerekiyor kurarken.+ koltuk hiç terletmiyor silmesi kolay :).ben bir genel temizliyici ile haftada 1 kez siliyorum.deri koruma var sonaxın birde onu sürüyorum.tertemiz şuana kadar deride hiç bir yıpranma olmadi.''koltuk 140tl''.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

Hb den 11. ayın sonunda 140tlye aldığım Adore VLT-160 Style Chrome Profesyonel Seri Fileli Yönetici Koltuğu.koltuğun oturma yerinde önler deri orta fileli arka fileli.koltuğun sırt dayıma yeri yine aynı şekilde yari deri yari fileli koltuğun arkaya yatma özelliği var bunu biraz geç keşif ettim :D.eğer uzun boylu vede benim gibi kilolu biriyseniz (110 kg 1.85boy) biraz bacakları rahatsız ediyor arkaya dayadığınızda.vallahi arkaya yatırıp tüm hareketleri yaptım banamısın demedi :D.koltuğu tek başıma 35dakikada monte ettim sırt bölgesinde biraz problem oluştu tek kişi olduğumdan dolayı sırt ve oturma yerini birleştirip sıkmak gerekiyor kurarken.+ koltuk hiç terletmiyor silmesi kolay :).ben bir genel temizliyici ile haftada 1 kez siliyorum.deri koruma var sonaxın birde onu sürüyorum.tertemiz şuana kadar deride hiç bir yıpranma olmadi.''koltuk 140tl''.

Alıntıları Göster
    @mdnzkrks

Bu koltuğun arkaya yatırınca sabitleme özelliği var mı?

• quote:

Arkadaslar Hb'de Adore VLT-270 Manager Elite Yönetici Koltuğu için düne kadar %10 olan indirim oranı güya bugun %17 olmus ama fiyatta zerre değişim yok.Bunun üzerine adamlara tatlı sert bir mesaj gönderdim, muhtemelen gerekli düzenlemeyi yapıp fiyatı 160tl civarına düşürebilirler.Haberiniz ola...

KDV DAHİL = 188,99 TL fiyatı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

quote:

KDV DAHİL = 188,99 TL fiyatı :(

Alıntıları Göster
    VLT-270 bakıyorduk ama Maxima MC710da güzelmiş beklemedeyizz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Maerdir

VLT-270 bakıyorduk ama Maxima MC710da güzelmiş beklemedeyizz..

Alıntıları Göster
    Vlt 270 evimister'de 160 liraydı zaten kargo da bedava. + 50 lira da hediye çeki bulun (benim gibi) 110 liraya alın bitti, çok paralar vermemek lazım bence hakettiği 200-250 değil 150 lira civarıdır vlt-270 güzel koltuk olsa da ederi bu malzemesi iyi de olabilir ama basit veya değişik neyse plastik sonuçta.
    Üye olurken verdikleri 15 liralık ayrı hediye çekini de sandalyeniz yanına güzel, uygun bir sehpa alırken kullanın, keyfinize bakın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 6 Ocak 2012; 10:56:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: j.r.duke

Arkadaşlar vlt 270 modelinde, oturma yüksekliği en alçak ne kadar oluyor bilginiz var mı? Şu an hepsiburada.com'da VLT 270 için kampanya var görünüyor, almayı düşünüyorum ama bilgisayar masam biraz alçak, o yüzden kararsız kaldım.

VLT 260 modelinde açıklamada 42 cm demişler ama 270 için bilgi bulamadım...

http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt-260-manager-chrome-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt260&categoryId=273672

http://www.hepsiburada.com/Liste/adore-vlt-270-manager-elite-yonetici-koltugu/productDetails.aspx?productId=ofisvlt270&categoryId=273672

VLT-260 kullanıyorum. Tavsiye ederim gayet rahat. Hatta bir-iki sayfa öncede detaylı bir inceleme yapmıştım elimden geldiği kadar fotoğraflı olarak...

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Vlt 270 evimister'de 160 liraydı zaten kargo da bedava. + 50 lira da hediye çeki bulun (benim gibi) 110 liraya alın bitti, çok paralar vermemek lazım bence hakettiği 200-250 değil 150 lira civarıdır vlt-270 güzel koltuk olsa da ederi bu malzemesi iyi de olabilir ama basit veya değişik neyse plastik sonuçta.
    Üye olurken verdikleri 15 liralık ayrı hediye çekini de sandalyeniz yanına güzel, uygun bir sehpa alırken kullanın, keyfinize bakın ;)

50liralık hediye çekini nerden alabilriz. satan varmı hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzer

@mdnzkrks

o yok malesef hocam.sanırsam tedariğı sağlanmıyor bu ürünün hb de artık.arkaya 45 derece yatıra biliyosun çok rahat 130 140 150 kg deki adamlar bile yaslasa kırılmaz :D.ben 110kgyim her türlü işkenceyi yaptım 1 civatası bile atmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

quote:

Orijinalden alıntı: zzzer

@mdnzkrks

o yok malesef hocam.sanırsam tedariğı sağlanmıyor bu ürünün hb de artık.arkaya 45 derece yatıra biliyosun çok rahat 130 140 150 kg deki adamlar bile yaslasa kırılmaz :D.ben 110kgyim her türlü işkenceyi yaptım 1 civatası bile atmadı.

Alıntıları Göster
    @Dr.Optech, bilgilendirme için teşekkürler.

@albatrosshigh
    Evet sizin incelemenizi okumuştum hocam, gerçekten bilgilendirici bir inceleme olmuş, emeğinize sağlık.

VLT-260 da VLT-270 de kalite olarak birbirine yakın anladığım kadarıyla. Fakat şu an vlt 270 kampanya ile birlikte biraz daha iyi bir seçim gibi duruyor. Siparişi dün gece verdik bakalım, hayırlısı Bu arada hepsiburada'da genelde tedarik süresi uzun oluyordu fakat şu an teslimata hazır yazıyor sipariş bilgilerinde, şaşırdım doğrusu. Bi hata falan mı oldu acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

50liralık hediye çekini nerden alabilriz. satan varmı hala

Alıntıları Göster
    @
    designr ;
    Forumda açılan başlıklara baktım ben son bir haftada çek muhabbeti edenlere Pm attım birinde denk geldi 50 lik çeki 7 liraya aldım uygundu. Aratabilirsiniz ben google dan ulaştım DH kendi aramasından iyi:)
    VLT-270 160 lira zaten uygun indirimsiz olarak bile. Üye olan herkese zaten peşinen 15 liralık indirimli 145'e gelir çok iyi fiyattır çek bulamazsanız bile. Kargo bedava zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 6 Ocak 2012; 13:59:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: j.r.duke

@Dr.Optech, bilgilendirme için teşekkürler.

@albatrosshigh
    Evet sizin incelemenizi okumuştum hocam, gerçekten bilgilendirici bir inceleme olmuş, emeğinize sağlık.

VLT-260 da VLT-270 de kalite olarak birbirine yakın anladığım kadarıyla. Fakat şu an vlt 270 kampanya ile birlikte biraz daha iyi bir seçim gibi duruyor. Siparişi dün gece verdik bakalım, hayırlısı Bu arada hepsiburada'da genelde tedarik süresi uzun oluyordu fakat şu an teslimata hazır yazıyor sipariş bilgilerinde, şaşırdım doğrusu. Bi hata falan mı oldu acaba...

Evet, hepsiburada'daki tedarik süresi genelde bir hafta oluyor. Bana daha önce aldığım ürünler 5-9 gün arasında falan gelmişti.
    Ama bu ürün çok hızlı geldi, o yüzden çok memnun oldum.
    Bir de iki tane aldık arkadaşla beraber ve 40-40, 80TL'lik hediye çeki kazandık.

Bence her iki modelde gayet güzel. Ben dışarıda 260'ı denediğim için onu alayım dedim. 270 kullanıp memnun olanlarda çok var.
    Bütçenize hangisi uyuyorsa onu alnız.

• quote:

@
    designr ;
    Forumda açılan başlıklara baktım ben son bir haftada çek muhabbeti edenlere Pm attım birinde denk geldi 50 lik çeki 7 liraya aldım uygundu. Aratabilirsiniz ben google dan ulaştım DH kendi aramasından iyi:)
    VLT-270 160 lira zaten uygun indirimsiz olarak bile. Üye olan herkese zaten peşinen 15 liralık indirimli 145'e gelir çok iyi fiyattır çek bulamazsanız bile. Kargo bedava zaten.

peki sitenin güvenilirliği, teslimat süresi gibi konularda nasıl ? indirimsiz 160liraya bile alabilirm şuan kullandığım koltuk bir gün kırılacak altımda ama ne zaman,çat çut ses geliyor sürekli. amortisör zaten tutmaz oldu sürekli iniyorum aşşağı

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

@
    designr ;

peki sitenin güvenilirliği, teslimat süresi gibi konularda nasıl ? indirimsiz 160liraya bile alabilirm şuan kullandığım koltuk bir gün kırılacak altımda ama ne zaman,çat çut ses geliyor sürekli. amortisör zaten tutmaz oldu sürekli iniyorum aşşağı

Alıntıları Göster
    vlt270 yazım arama bölümünde bulamadım. Aramakla uğraşmayın benim gibi :) Linki:

http://www.evimister.com/Adore-Manager-Elite-Yonetici-Koltugu-Hakiki-Deri-4590.html

sitenin güvenilirliğini ve teslimat süresini bende merak ediyorum. Daha önce alış veriş yapan var mı?

Fiyat olarak çok uygun 160 tl indirimsiz birde çek aldıkmı 120 tl den daha aşağıya gelirki tek kelimeyle muhteşem hepsiburadanın fake indirimlerini beklemeyiz artık :)

Birde facebook sayfasını beğenince %15 indirim kodu veriyor. kodu girince 136,00 Tlye düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juba09 -- 6 Ocak 2012; 17:14:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: juba09

vlt270 yazım arama bölümünde bulamadım. Aramakla uğraşmayın benim gibi :) Linki:

http://www.evimister.com/Adore-Manager-Elite-Yonetici-Koltugu-Hakiki-Deri-4590.html

sitenin güvenilirliğini ve teslimat süresini bende merak ediyorum. Daha önce alış veriş yapan var mı?

Fiyat olarak çok uygun 160 tl indirimsiz birde çek aldıkmı 120 tl den daha aşağıya gelirki tek kelimeyle muhteşem hepsiburadanın fake indirimlerini beklemeyiz artık :)

Birde facebook sayfasını beğenince %15 indirim kodu veriyor. kodu girince 136,00 Tlye düştü.

Çek nasıl alıyoruz ?

Değiştirmişsiniz mesajı Tamamdır

Eee ozaman bunu mu alak nabak ? :D hem bu koltuk daha iyi gibi sanki bunun bir üstü Adore VLT-400 Executive Ultra Yönetici Koltuğu olsa gerke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 6 Ocak 2012; 17:16:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Çek nasıl alıyoruz ?

Değiştirmişsiniz mesajı Tamamdır

Eee ozaman bunu mu alak nabak ? :D hem bu koltuk daha iyi gibi sanki bunun bir üstü Adore VLT-400 Executive Ultra Yönetici Koltuğu olsa gerke

Alıntıları Göster
    Evimsterde vlt 400 257 tl
    http://www.evimister.com/Adore-Executive-Ultra-Yonetici-Koltugu-Hakiki-Deri-Siyah-4593.html

vlt 270 bu kadar ucuzken bence kaçmaz ama biraz baktım site kurulalı bir sene olmamış daha eylül civarında kurulmuş. alışveriş yapan varmı güvenilirmi fikir alsak iyi olur.

• quote:

http://www.evimister.com/Adore-Executive-Ultra-Yonetici-Koltugu-Hakiki-Deri-Siyah-4593.html

vlt 270 bu kadar ucuzken bence kaçmaz ama biraz baktım site kurulalı bir sene olmamış daha eylül civarında kurulmuş. alışveriş yapan varmı güvenilirmi fikir alsak iyi olur.

+1, ben de bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacidayi

quote:

+1, ben de bekliyorum

Alıntıları Göster
    evimister'den daha önce alışveriş yapmadım, ilk olacak ama güvenilir olduklarını düşünüyorum şahsen. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgili 2 soruma gecikmeden yanıt verdiler birisi sabaha karşı idi üstelik:)
    İndirim çekleri birleştirilemiyor. Direkt % olarak %15 veriyorlarsa (üye olunca da 15 TL veriyorlar da.) çok iyi, 160'a bile iyiyken bu fiyata daha ne olsun bilmem, basit sandalyeler var bu fiyata. Umarım sorun çıkmaz kargoya verildiğinde yazarım. Fabrika'dan gelecek zaten, siteye özellikle Ups ile gönderilmesini rica ettim bunu da sağlayacaklar sanırım fabrikasına&dağıtım yerine neyse ileterek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 6 Ocak 2012; 19:14:54 >

• quote:

quote:

+1, ben de bekliyorum

Ben Evimister'den çekle bir koltuk almıştım 2 hafta kadar önce, geldi kurdum kullanıyorum. Bir iki gün önce de VLT-270 aldım. Güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

quote:

quote:

+1, ben de bekliyorum

Ben Evimister'den çekle bir koltuk almıştım 2 hafta kadar önce, geldi kurdum kullanıyorum. Bir iki gün önce de VLT-270 aldım. Güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Evet arkadaslar en sonunda ben de evimister'den Vlt 270 siparişi verdim, tavsiyem evimister'in facebook sayfasını begendiğinizde %15 indirim saglayan bir kod veriyor, 160tl lik vlt270 için 24 TL indirim demek oluyor, yani 136 liraya denk geliyor, zaten kargo da ucretsiz, oyuzden almak isteyenler için sıcak bence..

• quote:

Evet arkadaslar en sonunda ben de evimister'den Vlt 270 siparişi verdim, tavsiyem evimister'in facebook sayfasını begendiğinizde %15 indirim saglayan bir kod veriyor, 160tl lik vlt270 için 24 TL indirim demek oluyor, yani 136 liraya denk geliyor, zaten kargo da ucretsiz, oyuzden almak isteyenler için sıcak bence..

Alıntıları Göster
    Güvenilir midir acaba

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.