Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mc710 almıştım bir dengesizlik vardı sonra farkettim ki tekerleklerinden biri kırık firmaya mesaj attım kargoyla 3 tekerlek yollamışlar ama bir türlü tekerleği yerinden sökemedim tekerleği kırdım ettim ama gene de metal kısmı içinde kaldı çekiyorum çekiyorum çıkmıyor nasıl çıkartır nasıl yenisini takarım bilen var mı bir püf yolu vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inishmore -- 24 Aralık 2011; 1:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

mc710 almıştım bir dengesizlik vardı sonra farkettim ki tekerleklerinden biri kırık firmaya mesaj attım kargoyla 3 tekerlek yollamışlar ama bir türlü tekerleği yerinden sökemedim tekerleği kırdım ettim ama gene de metal kısmı içinde kaldı çekiyorum çekiyorum çıkmıyor nasıl çıkartır nasıl yenisini takarım bilen var mı bir püf yolu vs

Firmanın iletişim bilgilerini rica ede bilir miyim ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

VLT-270 Nasıl arkadaşlar alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirlermi..

Ben bir-iki hafta önce VLT-260 aldım ve çok memnunum. Bu sayfanın yukarılarına doğru detaylı incelemem de var.
  • 100 TL. civarında tavsiye edebileceğiniz rahat ve sağlam bilgisayar sandalyesi (koltuğu) var mı? (Bu arada Hızlıal'da 20 TL.'lik çekim var.)

• Bu nasıl? Bilgisayar masası için olur mu?

• Hızlıal'da günlük indirimde aşağıdaki koltuk var. 20 TL hediye çekini de düşersek 149 TL'ye geliyor. Bence düşünülebilir.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Edit: Linki eklemeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzer -- 24 Aralık 2011; 10:27:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

maxima mc710'u ben de çok beğendim, fakat fiyat olarak şu an yüksek. Daha önce 170 lira gibi fiyatlara satılmış. Acaba tekrar böyle bir kampanya başlar mı ?

Sürekli indirip çıkartıyorlar alma bekle %40 olunca yine 170 civarına gelecek. 2-3 kez düşürdüler son bir kaç ayda.
  • Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Arkadaşlar polat alemdarın hastanedeki makam koltuğu baya güzel duruyor.

Rengide hoşuma gitti. Bu koltuğun marka-model-fiyatını nedir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

mc710 almıştım bir dengesizlik vardı sonra farkettim ki tekerleklerinden biri kırık firmaya mesaj attım kargoyla 3 tekerlek yollamışlar ama bir türlü tekerleği yerinden sökemedim tekerleği kırdım ettim ama gene de metal kısmı içinde kaldı çekiyorum çekiyorum çıkmıyor nasıl çıkartır nasıl yenisini takarım bilen var mı bir püf yolu vs

http://chairman.com.tr/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

http://chairman.com.tr/

Teşekkür ederim ama bütün ürünlere bakmama rağmen mc710 u bulamadım.

• Orasını bilemeyeceğim ama HB'den aldım bu firma gönderdi, iletişimden sorun istiyorsanız
  • quote:

Orasını bilemeyeceğim ama HB'den aldım bu firma gönderdi, iletişimden sorun istiyorsanız

Sordum sordum, cevap gelir inşallah, fiyatta istedim belki hb daha uygun fiyat verir diye. Teşekkürler.
  • adore den başka marka önerebilecek varmı? hiç sıcak bakmıyorum daha önce adore birkaç ürün kullandım elimde kaldı
  • Arkadaslar bugun gaza gelip hazır 20tl indirim çeki varken bi de yüzsüzlük edip hızlıal müşteri temsilciliğine Adore VLT-270 Manager Elite Yönetici Koltuğu için iyi bir indirim istedim, eger değerlendirmeye değer bi indirim olursa forumdan arkadaslarım da var almayı dusunen diye de ekledim adamlar ürünün linkini gönderirseniz ayrıntılı bilgi verebiliriz dedi, onu da gonderdim önümüzdeki günlerde belki günün indirimi kısmında kampanyaya cıkar ürün, bi gelişme olursa bildiririm zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tauron

Arkadaslar bugun gaza gelip hazır 20tl indirim çeki varken bi de yüzsüzlük edip hızlıal müşteri temsilciliğine Adore VLT-270 Manager Elite Yönetici Koltuğu için iyi bir indirim istedim, eger değerlendirmeye değer bi indirim olursa forumdan arkadaslarım da var almayı dusunen diye de ekledim adamlar ürünün linkini gönderirseniz ayrıntılı bilgi verebiliriz dedi, onu da gonderdim önümüzdeki günlerde belki günün indirimi kısmında kampanyaya cıkar ürün, bi gelişme olursa bildiririm zaten

Hocam hiç bekleme bence. Hepsiburada'da da kampanya var, Hızlıal'dan 40 lira ucuza 189'a satılıyor. Yanında da 50 liralık dilsiz uşağı hediye ediyorlar ki bu hafta Adore mağazasındaydım dilsiz uşak o fiyataydı VLT-270'se 220 lira falandı. Bu da bağlantısı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 29 Aralık 2011; 3:39:25 >

• Adore VLT-270 Manager Elite Yönetici Koltuğu

Hepsi burada sitesin de gördüm hediyeli bir ürünmüş fiyatı başka bir sitede hediyesiz 220 tl hepsiburada ise indirimli 181 tl nakit ödeme ile aldım sınırlı stok rezerve eder ve 1 saat içerisin de sipariş verirseniz aynı gün gönderilir diye bir ibare vardı ve stok ayırıp nakit tek çekim sipariş ettim aynı gün yola çıktı hediyesi Adore Hma-155-Kz-1 Dilsiz Uşak

Fiyat ve hediyesi makul görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 30 Aralık 2011; 16:44:15 >

• adamlar cvp yazmıs, adetli alımlar için bir indirim düşünülebilir gibisinden vs. neyse olmayacak yani ben de hb'den alırım bi ara ...
  • VLT-270 alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun VLT-270 hakkında bilgilerini düşüncelerini paylaşırlarsa ne mutlu
  • pahalı mı ne
  • 100 tl bütçeye bir koltuk önerebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.