Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.796
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

2 konu geriden takip etmedin .bilemedin nerden aldığımızı. şaka..

hbden aldık. 189 a kampanya vardı. şimdi 270 diyor. ayaklarım biraz havada kaldı. yuksek bir koltuk. komple geriye yatıyor. daha geniş olabilirdi. tabi ozaman fiyat 500den başlıyor.

O zaman benim gördüğüm resimdeki koltuk tamamen monte edilmiş halde değildi ? Siz montaj yaptınız mı ?
  • gencler ben koctastan 3-4 ay once asagidaki urunun bi ust modelini 109 liraya almistim, asagaidaki urunden tek farki sirt kismi daha yuksek, ayni urun koctaslarda hala var. gayet rahat kullanisli tavsiye ederim. 3-4 aydir bi sorunla karsilasmadim

• Bir önceki sayfada maxima mc 710 un gelişi hakkında detaylı bir anlatım yapmıştım. 2-3 gündür kullanıyorum. Kullandığım ilk günden beri sırt ağrısı yaşıyorum. Sanırım koltuğun sırt kısmında yer alan 2 çizgi gibi görünen kısımların sert oluşu problem yaratıyor. Belki deri olanlarda durum farklıdır. Bugün dayanamadım ve sırtıma yastık koyarak kullanıyorum.
  • Cumartesi gecesi hepsiburada'dan aldığın Adore VLT-260 koltuğum bu akşam geldi. Şimdiye kadar hepsiburada'dan tarafıma gönderilen en hızlı kargo diyebilirim.
    Pazar günü temin edilmiş, Pazartesi kargoya verilmiş ve bu akşam (Salı günü) evime geldi. Arkadaşımla beraber iki tane sipariş vermiştik para puan fırsatından yararlanmak için.
    Birazdan kurup ilk izlenimleri ve fotoğrafları vs. sizinle paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratci

Bir önceki sayfada maxima mc 710 un gelişi hakkında detaylı bir anlatım yapmıştım. 2-3 gündür kullanıyorum. Kullandığım ilk günden beri sırt ağrısı yaşıyorum. Sanırım koltuğun sırt kısmında yer alan 2 çizgi gibi görünen kısımların sert oluşu problem yaratıyor. Belki deri olanlarda durum farklıdır. Bugün dayanamadım ve sırtıma yastık koyarak kullanıyorum.

Hadi ya üzüldüm. Umarım yastıkla rahat edersiniz.
  • maxima baya büyük ve ağır
    halının üstüne koydum mecburen
    pek iyi olmadı bu şekil halı için
    neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Kolçaklarıyla masanın altına girebileceğini düşünmüyorum çün bayağı yıüksekte kalıyor.
    Ben VLT-260 siparişi verdim ve masa yüksekliğim 70cm. , ama altına gireceğini zannetmiyorum.

Tamamdır, teşekkürler...
  • maxima mc 710 alacak olanlara daha rahat koltuklar alın tavsiyeme uyunuz.
  • quote:

Cumartesi gecesi hepsiburada'dan aldığın Adore VLT-260 koltuğum bu akşam geldi. Şimdiye kadar hepsiburada'dan tarafıma gönderilen en hızlı kargo diyebilirim.
    Pazar günü temin edilmiş, Pazartesi kargoya verilmiş ve bu akşam (Salı günü) evime geldi. Arkadaşımla beraber iki tane sipariş vermiştik para puan fırsatından yararlanmak için.
    Birazdan kurup ilk izlenimleri ve fotoğrafları vs. sizinle paylaşacağım.

Hayırlı olsun...
  • Arkadaşlar benim boyum 196, kilomda 110 vardır, biraz devasayım Bana 150'yi pek de geçmeyecek arka kısmı uzun ve dayanıklı bir koltuk önerebilir misiniz, adore'nin 60 liralık koltuğuyla 3 yıl idare ettim ama canı çıktı artık :)
  • ikea daki,

verner koltuğu öneririm,

150 lira, kalitesi adore ye göre çok daha iyi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

Arkadaşlar benim boyum 196, kilomda 110 vardır, biraz devasayım Bana 150'yi pek de geçmeyecek arka kısmı uzun ve dayanıklı bir koltuk önerebilir misiniz, adore'nin 60 liralık koltuğuyla 3 yıl idare ettim ama canı çıktı artık :)

150TL'yi geçmeyecek koltuk istiyorsanız Praktiker'de ve Koçtaş'ta 99-109TL arasında bir koltuk var. Ama nasıldır bilemiyorum.
    Adore'de çok iyi değil, ama 150TL'lik iki adet koltuğu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

2

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Yırtık demişsiniz ama bana göre yırtık değil o kısımlar.
  • Genel olarak hepsiburada'dan verdiğim siparişler hep bir hafta civarında geç gelir. Son zamanlarda da okuduğum
    kadarıyla birçok kişinin hepsiburada'dan verdiği siparişlerde sorunlar çıkıyor. Bir ara vazgeçmiştim, ama sonra
    puan kampanyasından yararlanmak için yine Hepsiburadan alışveriş yaptım. Umarım hediye çekini yüklemeyi
    unutmazlar. Cumartesi gecesi verdiğim siparişim, Pazartesi kargoya verildi ve bu akşam elime ulaştı.

Aldığım koltuk, Adore VLT-260 modelidir. Praktiker'de 209TL'ye satılmaktadır. Yerinde deneyip beğenmiştim,
    ama eve taşımamak için hepsiburadadan aldım. Hepsiburada'da 213TL, hediye çeki ile toplamda, 173TL'ye
    düşmüş oluyor.

Arkadaşımla beraber iki tane aldık. Adore firmasının ürün kutuları çok basit ve içindeki ürünü hiçbir şekilde
    korumaya yönelik yapılmamış. Karton kutu çok ince ve görüldüğü üzere hemen deforme olabiliyor, çok rahat
    yırtılabiliyor ve ya açılabiliyor. Kargoyu taşıyanlar özen göstermezlerse, çok rahat olarak hasar görebilir...

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

İlk başta eksik parça olduğunu düşündüm. Kutunun içine baktım belki düşmüştür diye, ama sonradan anladım ki
    bir tanesi diğerine yapışmış. Neyseki eksik parça çıkmadı. Ayrıca kutunun içinden kurulumu anlatan bir sayfa
    çıkıyor, ama ne kadar anlatmış olsalar da tam anlamıyla yaralı değil...

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

İskelette kullanılan malzeme gördüğüm kadarıyla çok kaliteli değil. Krom iskelet ayakların üzerinde kılcal
    çizikler var, sanki kullanılşmış da geri paketlenmiş gibi görnüyorlar. Plastik malzeme ise yine çok kalitesiz...

Çektiğim resimlerdeki koltuğun sırt kısmına dikkat ederseniz sol ve sağ taraftaki yerlerde farklılık var.
    Kutudan uzun süre kapalı kaldığından mı dolayı böyle, yoksa üretimden kaynaklan bir şey mi çözemedim...

Ayrıca, koltuğun sırt kısmında içinde yerleştirilmiş malzeme ile alaklı bir de defo olduğunu fark ettim, malzemenin
    saçları hafiften dışarıya çıkmış... Ama, en önemlisi ise, krom ayak kısmına koltuğun uzun demir kısmını oturttuktan
    sonra siyah kapağı çıkarmanız gerekiyor. Bununla ilgili hiçbir şey kurmak için verilmiş kağıtta yazmıyor. İngilizce
    olarak kapağın üzerinden kurum halinde kapağı çıkartmanız gerektiği yazıyor...

Birisi koltuğun kolçaklarıyla masanın altına giriyor mu diye sormuştu. VLT-260 modelinde kolçaklarla tam olarak
    masanın altına girmiyor. Benim masa tablası yüksekliğim 70 cm kadar. Sadece çok ufak bir kısım girebiliyor...

Rahatlık açısından sırtıma oturduğu için gayet rahat. Şimdilik, film izlerken, oyun oynarken veya kitap okurken
    gayet rahat görünüyor... Sırtımı ve ya belimi rahatsız eden bir şey yok. Adore VLT-260 fiyat olarak kesinlike
    213TL etmeyecek bir koltuk, ama piyasadaki fiyatlara bakınca bu fiyata alınabilecek gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

ikea daki,

verner koltuğu öneririm,

150 lira, kalitesi adore ye göre çok daha iyi....

Şu koltukmuş galiba:

Ben de işte bu tarz koltukları hiç sevmiyorum, daha modern tarzda bir şeyler arıyorum ama bulamazsam iyi bir koltuk gibi duruyor. Yani modernlikten de ziyade arka kısmı uzun olan, şu tarz:

Siz kullandınız mı bundan ya da kullanan arkadaşlar varsa sağlam mı IKEA'nın ürünü? Bazı sattıkları şeyler gayet dayanıklı çıkarken bazıları da tam Çin işi çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 7 Aralık 2011; 1:38:42 >

• quote:

Genel olarak hepsiburada'dan verdiğim siparişler hep bir hafta civarında geç gelir. Son zamanlarda da okuduğum
    kadarıyla birçok kişinin hepsiburada'dan verdiği siparişlerde sorunlar çıkıyor. Bir ara vazgeçmiştim, ama sonra
    puan kampanyasından yararlanmak için yine Hepsiburadan alışveriş yaptım. Umarım hediye çekini yüklemeyi
    unutmazlar. Cumartesi gecesi verdiğim siparişim, Pazartesi kargoya verildi ve bu akşam elime ulaştı.

Aldığım koltuk, Adore VLT-260 modelidir. Praktiker'de 209TL'ye satılmaktadır. Yerinde deneyip beğenmiştim,
    ama eve taşımamak için hepsiburadadan aldım. Hepsiburada'da 213TL, hediye çeki ile toplamda, 173TL'ye
    düşmüş oluyor.

Arkadaşımla beraber iki tane aldık. Adore firmasının ürün kutuları çok basit ve içindeki ürünü hiçbir şekilde
    korumaya yönelik yapılmamış. Karton kutu çok ince ve görüldüğü üzere hemen deforme olabiliyor, çok rahat
    yırtılabiliyor ve ya açılabiliyor. Kargoyu taşıyanlar özen göstermezlerse, çok rahat olarak hasar görebilir...

İlk başta eksik parça olduğunu düşündüm. Kutunun içine baktım belki düşmüştür diye, ama sonradan anladım ki
    bir tanesi diğerine yapışmış. Neyseki eksik parça çıkmadı. Ayrıca kutunun içinden kurulumu anlatan bir sayfa
    çıkıyor, ama ne kadar anlatmış olsalar da tam anlamıyla yaralı değil...

İskelette kullanılan malzeme gördüğüm kadarıyla çok kaliteli değil. Krom iskelet ayakların üzerinde kılcal
    çizikler var, sanki kullanılşmış da geri paketlenmiş gibi görnüyorlar. Plastik malzeme ise yine çok kalitesiz...

Çektiğim resimlerdeki koltuğun sırt kısmına dikkat ederseniz sol ve sağ taraftaki yerlerde farklılık var.
    Kutudan uzun süre kapalı kaldığından mı dolayı böyle, yoksa üretimden kaynaklan bir şey mi çözemedim...

Ayrıca, koltuğun sırt kısmında içinde yerleştirilmiş malzeme ile alaklı bir de defo olduğunu fark ettim, malzemenin
    saçları hafiften dışarıya çıkmış... Ama, en önemlisi ise, krom ayak kısmına koltuğun uzun demir kısmını oturttuktan
    sonra siyah kapağı çıkarmanız gerekiyor. Bununla ilgili hiçbir şey kurmak için verilmiş kağıtta yazmıyor. İngilizce
    olarak kapağın üzerinden kurum halinde kapağı çıkartmanız gerektiği yazıyor...

Birisi koltuğun kolçaklarıyla masanın altına giriyor mu diye sormuştu. VLT-260 modelinde kolçaklarla tam olarak
    masanın altına girmiyor. Benim masa tablası yüksekliğim 70 cm kadar. Sadece çok ufak bir kısım girebiliyor...

Rahatlık açısından sırtıma oturduğu için gayet rahat. Şimdilik, film izlerken, oyun oynarken veya kitap okurken
    gayet rahat görünüyor... Sırtımı ve ya belimi rahatsız eden bir şey yok. Adore VLT-260 fiyat olarak kesinlike
    213TL etmeyecek bir koltuk, ama piyasadaki fiyatlara bakınca bu fiyata alınabilecek gibi duruyor.

Hayırlı olsun öncelikle. Koltuğun sırt kısmına muhtemelen taşınma sırasında yük binmiş ve dolgu malzemesini deforme etmiş. Dışarı çıkan saçak dediğiniz ise kauçuk ve deri arasına sarılan ''Sarma Elyaf'' denilen malzeme. Elinizle kolayca yolarsanız sorun yaratmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

Hayırlı olsun öncelikle. Koltuğun sırt kısmına muhtemelen taşınma sırasında yük binmiş ve dolgu malzemesini deforme etmiş. Dışarı çıkan saçak dediğiniz ise kauçuk ve deri arasına sarılan ''Sarma Elyaf'' denilen malzeme. Elinizle kolayca yolarsanız sorun yaratmaz.

Teşekkür ederim. Evet, dediğiniz gibi yoldum ve sorun çözüldü. Daha fazla dışarı gelmedi. Sırt kısmını bastırarak içindeki malzemeyi oynatmaya çalıştım, ama olmadı. Dediğiniz gibi deforme olmuş durumda, ama olsun bu kadarı da iyi gibi duruyor.
  • @albatrosshigh

Hayırlı olsun.

Kalite arıyorsan en iyisi berber koltuğu alacaksın bir tane ömür boyu kullan

Nerden mi biliyorum yaşlı berber amcalar var o amcaların koltuklarından
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur_dn

@albatrosshigh

Hayırlı olsun.

Kalite arıyorsan en iyisi berber koltuğu alacaksın bir tane ömür boyu kullan

Nerden mi biliyorum yaşlı berber amcalar var o amcaların koltuklarından

Teşekkür ederim.
    Hiç öyle düşünmemiştim, evet, çok haklısın!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

Teşekkür ederim. Evet, dediğiniz gibi yoldum ve sorun çözüldü. Daha fazla dışarı gelmedi. Sırt kısmını bastırarak içindeki malzemeyi oynatmaya çalıştım, ama olmadı. Dediğiniz gibi deforme olmuş durumda, ama olsun bu kadarı da iyi gibi duruyor.

Zamanla deforme kısım göze hiç batmaz ve etkin bir bölüm olmadığı için kullanımda da sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.