Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: YGRAINMAN Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Geçmiş olsun. Yine de hepsiburada hızlı cevap vermiş. Umarım 710 eline kısa sürede ulaşır. Burada paylaşırsan sevinirim.

01.12.2011 10:09:02 RE :

Sisteminiz bu ürünü seçip ilgili formu doldurmama izin vermiyor.

Sorunuz en kısa sürede cevaplanacaktır.

30.11.2011 23:13:32 RE :

cevap yok. ben bu olayın peşinden koşmak zorunda mı kalacağım. Parasını peşin ödedim 11 gün bekledim. Başka bir ürün geldi. Şimdi belli prosedürleri yerine getirmemi daha sonra beklememi söylüyorsunuz. Söylediğiniz linkte ürün görünmüyor. Şimdi ne yapmamız gerekiyor.

30.11.2011 20:11:05 RE :

cevap gelmedi tekrar yazıyorum. göndediğiniz linke tıkladım. açılan sayfada listede en son siparişime tıkladım. Listelenen ürünler arasında maxima mc 710 görünmüyor.

30.11.2011 18:13:22 RE :

Sipariş Tarihi Sipariş No Toplam 19.11.2011 20688577 414,12 TL Verdiğiniz linki takip ettim. Yukarıdaki siparişe tıkladığımda satın aldığım diğer ürünler görünüyor. Maxima mc 710 görünmüyor. İade, değişim ve arıza her üçünde de aynı durum.

30.11.2011 17:25:50 Maxima koltuk gelmedi-20688577

10 gun once siparişini verdiğim koltuk bugun saat 15:00 civarında gelmiş. İşten geldim holde koliyi görür görmez bir sıkıntı olduğunu anladım. Koli inanılmaz şekilde yıpranmış 10 larca kez kullanılmış gibi. Kutunun üzerinde başka bir model ismi "şef ket vs siyah" bir şeyler yazıyor. Kutuyu açar açmaz fotoğraf makinemi hazırladım. İçinden tamamen farklı bir koltuk çıktı. Öncelikle rengi siyah (ben sarı sipariş verdim)krom ayak ve kolçak yok(mc 710 krom ayak ve kolcaklı), tamamen plasik parçalar ve deri otuma yuzeyı( ben kumaş sipariş ettim), daha küçük ve işlevsiz bir model. Sabitlenmemiş ayaklarındaki tekerler daha önce kullanılmış toz pislik içinde üstelik ayaklardan birisi kırık. Kısacası benim siparişimle alakası yok üstelik kullanılmış. Fotoğrafların linki burada bu kadar bekledikten sonra bu koliyi burada görmeye tahammulum yok. Acil cevap yazmanızı bekliyorum. Kargo şirketi alacaksa adresimden acilen gelsin alsın.

30.11.2011 17:41:59 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Firma tarından gönderilen ürün stok kodlarında yaşanan bir hata sebebi ile tarafınıza farklı bir ürün gönderilmiş olabilir. Öncelikle yaşanan bu sorun nedeniyle siz değerli müşterimizden özür dileriz.
    Ürünün doğru olan ürün ile değişiminin yapılabilmesi için söz konusu ürünü bize aşağıdaki şekilde göndermenizi rica ederiz. Ürün elimize ulaşır ulaşmaz gerekli aksiyonlar alınacak ve kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır.
    Ürününüzü tarafımıza göndermeden önce
    www.hepsiburada.com
    Hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/rmaindex.aspx
    linkten kayıt yapmanızı rica ederiz. Sitemiz üzerinden yapacağınız kayıt formu arıza-iade departmanımıza ulaşacak ve kısa sürede kontrolleri yapılarak size bilgi mail gönderilecektir. Gönderim işleminizin kabul edilmesi durumunda size kargo gönderi numarası mail ile bildirilecektir. Bu numara ile ürünü Yurtiçi Kargo ile karşı ödemeli olarak tarafımıza gönderebilirsiniz.
    ÖNEMLİ NOT : Doldurmuş olduğunuz Arıza/Değişim veya İade formunun onaylanması ürünün hepsiburada.com'a gönderilmesine verilen onaydır. Cihazın Arıza/Değişim veya iade işleminin onaylanması anlamına gelmemektedir. Ürünle alakalı işlemler firmamıza ulaşarak kayıt altına alındığında başlatılacak ve ilgili departmanların incelemelerinden sonra talebin uygunluğu kontrol edilerek işlemler tamamlanacaktır.
    Firmamızın adres bilgileri aşağıda belirtilmiştir.
    D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic.Aş.
    Mimar Sinan mah. Karadeniz cad. No:152
    Sultanbeyli - İstanbul

• korktum bi an
    rezalete bakarmısın
    bizim de başımıza gelmez umarım
    kısa zamanda 710 a kavuşmanız dileğiyle
  • Ben şu anda hepsiburada'dan koltuk siparişi vermemeye karar verdim. Gidip kendi elimle bir dükkandan görerek alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twindiablo

Metro'da 20-21-22 Temmuzda geçerli fiyatlar.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

+1 biraz eskimiy miş :D
  • Bugün saat 17 itibariyle hepsiburada dan e-posta adresime gönderilen cevap.
    ------------------------------------
    Sayın murat çiftçi,
    Konu ile ilgili üretici firmaya bilgi iletilmiş olup ,ürününüzü üretici firmaya geri göndermenizi rica ederiz
    Saygılarımızla...

hepsiburada.com'a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Dikkat : Lütfen bu e-postayı cevaplamayınız !
    E-posta ile gönderilen istekler bize iletilmeyecektir.
    -------------------------------------------
    ayrıca hepsiburada.com adresine mesajlerım bölümüne bu mesaj gönderilmiş

01.12.2011 13:21:22 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

İlgili ürün firmadan gönderilmektedir. Tarafınıza gelen sevk irsaliyesindeki yazan adrese karşı ödemeli ürünü gönderebilirsiniz.
    Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratci

Bugün saat 17 itibariyle hepsiburada dan e-posta adresime gönderilen cevap.
    ------------------------------------
    Sayın murat çiftçi,
    Konu ile ilgili üretici firmaya bilgi iletilmiş olup ,ürününüzü üretici firmaya geri göndermenizi rica ederiz
    Saygılarımızla...

hepsiburada.com'a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Dikkat : Lütfen bu e-postayı cevaplamayınız !
    E-posta ile gönderilen istekler bize iletilmeyecektir.
    -------------------------------------------
    ayrıca hepsiburada.com adresine mesajlerım bölümüne bu mesaj gönderilmiş

01.12.2011 13:21:22 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

İlgili ürün firmadan gönderilmektedir. Tarafınıza gelen sevk irsaliyesindeki yazan adrese karşı ödemeli ürünü gönderebilirsiniz.
    Saygılarımla.

Ozaman kargo şirketini eve çağırıp kapınızdan alıca ödemeli olarak gönderebilirsiniz sanırım. Böylece kargoya kadar taşımak zorunda kalmazsınız.
    Merak ediyorum sonucu, bilgilendirirseniz sevnirim.

• Yarın evde olacağım için bugün yurtiçi kargonun internet sitesinden form doldurup kargo bilgisini girdim. Yarın gelmelerini ve kargoyu almalarını umuyorum bakalım. Gelişmeleri hatta yeni kargo elime ulaşırsa detaylı onunda fotoğraflarını çekip burada yayınlayacağım. Tüm içeriği ayrıntılı olarak...

Bu arada benim kargoyu aldığımın ertesi günü hepsiburada da koltuğun indirimi kaldırılmıştı. 189 dan 324 TL ye çıkmıştı fiyat. Şu an tekrar indirime girmiş ama bu sefer 271 TL.
  • Bugün koltuğumun kargoya verildiğine dair mesaj geldi, umarım benimki doğru ve hasarsız gelir.
  • mc710 189 a aldık şimdi 270. pahalı.
  • Bu koltukların montaj derdi olmasa alacağım ama en basit montaj konusunda bile yeteneksizim. En son ikea'dan aldığım basit bir etajer montajını yapamadım ve lanet okuyarak tekmeledim, 1 hafta topallayarak gezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

Bu koltukların montaj derdi olmasa alacağım ama en basit montaj konusunda bile yeteneksizim. En son ikea'dan aldığım basit bir etajer montajını yapamadım ve lanet okuyarak tekmeledim, 1 hafta topallayarak gezdim.

Merak ettim hangi etejeri kuramadınız acaba? Geçmiş olsun burada.
  • Maxima MC710 gelen koli inceleme

Bugün saat 11:00 gibi zil çaldı ve yurtiçi kargo firması olduğunu söyledi. Daha önce yanlış gelen Ket Şef koltuk için dün kargo websitesinden form doldurmuştum onu alacaklar diye düşündüm. Faka merdivenlerden yeni bir koliyle geldiler. *Yeni ve eski koli foto*

Maxima mc 710 diğer koliyi ben daha geri göndermeden geldi. Burada bir + puan kazandı chairman şirketi benden.

Yurtiçi kargo elemanlarına diğer koli için bugün form doldurduğumu onu alabileceklerini söyledim. Kısaca almadılar başka arkadaş gelir alır dediler. (Bence diğer kutuyu geri taşımak istemediler, bir ihtimal başkasının mesaisine denk gelir düşüncesiyle ama prosedürde olabilir) Şimdi diğer kolinin alınması için aynı kargonun elemanlarını bekliyorum.

Kutuyu içeri aldım Ket şef koltuk kolisinden daha büyük biraz daha az yıpranmış. Bu sefer firmanın makbuzu zarf içinde. *Koli üstü foto*

Kutuyu açtım yavaş yavaş, açarken fotoğrafladım. *koli açık* *koli açık 2 foto*

Beşli ayağı koliden çıkardım bu sefer bir file var üstünde belli ki kullanılmamış yada teşhir ürünü değil. *Beş tekerli ayak foto*

İlk problem beşli ayakta karşıma çıktı. Birinci kusur burada. Orta noktasındaki koruyucu plastik kırıktı. *kırık koruyucu plastik foto* Bu sefer tekerler temiz *teker foto* Herşeye rağmen krom parçalar güzel ve sağlam görünüyor.

Koltuğu koliden çıkarıyorum. *1**2**3**4**5*

Beşli ayağa takılmak üzere kolide dağınık duran parçalar. Nasıl monte edileceğine dair bir bilgi yok. *ayak parçaları foto*

Koltuğu zorda olsa birleştirdim. *birleşmiş hali*

Beşli ayaşı ve koltuğu birleştirdikten sonra gözüme 2. büyük kusur çarptı. Ya koliyi taşırken yada montaj esnasında ortaya çıkmış bir problem. Oturduğunuzda sol elinizin altında kalan kol içeriye doğru eğilmiş. *eğik yan kol desteği foto* *eğik2 foto*düzgün sağ kol desteği böyle *sağ kol desteği foto**düzgün sağ2* fark bariz şekilde ortada. Masaya yanaştırınca eğiklik daha belirgin. *eğik3 foto*

Vidaları gevşetmek için uygun bir alet aradım, bulduklarım küçük geldi. *kol desteği vida foto*

Sonra bisiklet parçalarını sökmek için aldığım seti hatırladım. Setteki en büyüğün bir küçüğü vidaya uydu. *kol desteği vidası gevşedi foto* Kol desteğini tamamen söktüm. Destekte bir problem yok. *kol desteği söküldü foto*Hata vidanın girdiği oturma yüzeyi yada sırt desteği girişinin yamulmuş olma ihtimali olabilir. Vidayı girişlere takıp biraz dışa doğru bastırdım. Daha sonra kol desteğini tekrar monte ettim bu sefer sırt desteğine giren vidayı gevşek bıraktım. Çünkü tam sıkınca kol desteği yeniden yamuluyor eski yamuk halini alıyor. Vidayı gevşek bıraksam da destekte oynaklık yok şimdi eskiye nazaran biraz daha düzelmiş sayabiliriz.
    *sol destek az da olsa düzeldi foto*

Tüm Fotoğraflar 03.12.2011

Genel olarak değerlendirecek olursak;
    Eski koliyi ben göndermeden, firmanın doğrusunu göndermesi güvenilir ve hatasını düzeltmeye çalışmakta istekli bir tavır içinde olduklarını gösteriyor. Bu konuda takdir ettim. Eski mesajlarım da kullandığım bazı ifadeleri geri aldım. Zaten bu haraketi yapmasalardı kırık küçük plastik parça ve eğik kol desteği konusunda tekrar girişimlerde bulunabilirdim. Ama iyi niyetli olmaları kusurlarına çözümleri kendi kendime üretmemde etkili oldu.

Ancak yoğun siparişleri karşılamakta çeşitli sorunlar yaşadıkları ortada.

Öncelikle bazı parçaları demonte halde sunabilirler ki müşteri taşınma esnasında benim yaşadığım gibi sorunlarla karşılaşmasın. Parçaları birleştirerek gönderiyorlarsa koli içinde köpük kullanmaları şart. Zira bu kol desteğindeki probleminin sebebi kargo firması elemanlarının koliyi asansöre sığdırma çabaları sırasında da yaşanmış olabilir. ( Merdivenlerden çıkarırken asansöre sığmadı dediler)

Ayrıca beşli ayaktaki kırık plastik taşıma esnasında yaşanmadıysa, paketlenen ürünün kontrolü yapılmıyor demektir.

Koli içine beşli ayak ve koltuk arasındaki bağlantı için açıklayıcı bir montaj rehberi kağıdı konabilir. Hatta vidaları söküp takmak için aparatta eklenebilir.

Koltuğun kumaş rengi güzel, kaliteli görünüyor. Ben sert bir kumaş bekliyordum kadife gibi yumuşak bir kumaş. Kirlendiğinde temizlemek için problem yaşayacağım sanırım. Koltuk rahat. Arkaya doğru yaylanma özelliği güzel ama oturma yüzeyi ile sırt beraber hareket ediyor gibi. Dolayısıyla arkaya yaylanıyorsanız ayak desteği gerekebilir. Biraz daha ayar yapmam da gerekebilir.

Bu koltuk hakkında bundan daha detaylı açıklama inetrnette bulunamaz herhalde:) Sorularınız olursa yanıtlayabilirim yada extra foto isterseniz gönderebilirim.

• @muratci

Hepsiburada ve çalıştıkları şirket bir nevi de olsa kendilerini afettirmişler. Sadece bu kadar pahalı bir koltuk için kargolamak için kullandıkları
    kutunun basitliği iyi olmamış. Eminim ki bu kutunun içine köpük ve baloncuklu paketler sıkıştırabilirler, ama sanırım bu konuda ucuza kaçıyorlar.
    Şuandaki fiyatı 270TL olan bu koltuk için daha özen gösterdikleri bir kargolama şekli kullanılabilir. Çünkü artık yurtiçi kargo eskisi gibi özenlide
    çalışmıyor. Kargoları üzerinde kırılacak yazmıyorsa atarak taşıyorlar.
    Neyse sonuçta sorun çözüldüğü için sizin adınıza sevindim. Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun.
  • quote:

@muratci

Hepsiburada ve çalıştıkları şirket bir nevi de olsa kendilerini afettirmişler. Sadece bu kadar pahalı bir koltuk için kargolamak için kullandıkları
    kutunun basitliği iyi olmamış. Eminim ki bu kutunun içine köpük ve baloncuklu paketler sıkıştırabilirler, ama sanırım bu konuda ucuza kaçıyorlar.
    Şuandaki fiyatı 270TL olan bu koltuk için daha özen gösterdikleri bir kargolama şekli kullanılabilir. Çünkü artık yurtiçi kargo eskisi gibi özenlide
    çalışmıyor. Kargoları üzerinde kırılacak yazmıyorsa atarak taşıyorlar.
    Neyse sonuçta sorun çözüldüğü için sizin adınıza sevindim. Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun.

Teşekkürler...
    Evet firmalar büyüdükçe gösterilen özen azalıyor. Yurtiçi, hepsiburada ve bu firmada olduğu gibi.

• benim 710 geldi
    darısı sizlerin başına

benimki kurulu olarak geldi bu arada
    şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 3 Aralık 2011; 17:01:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uqur_dn

Bu ürün'den aldım bekiyorum

Ne zaman aldınız ve kaç günde ulaşıyor? Bir de gelince detaylı görüşlerinizi yazar mısınız? Teşekkürler.

Ürün geldi tek yorumum oldukça rahat ve kullanışlı.

Pc'de kullanacak arkadaşlara en güzel yanı her bölümün ayarlanabiliyor olması özellikle kolçakların ayarlanması bu sayede mouse mesafesi size çok rahatlık veriyor.

Havalar şuan sıcak değil ama koltuğun arkasının file olmasıda avantaj

• quote:

quote:

quote:

Bu ürün'den aldım bekiyorum

Ne zaman aldınız ve kaç günde ulaşıyor? Bir de gelince detaylı görüşlerinizi yazar mısınız? Teşekkürler.

Ürün geldi tek yorumum oldukça rahat ve kullanışlı.

Pc'de kullanacak arkadaşlara en güzel yanı her bölümün ayarlanabiliyor olması özellikle kolçakların ayarlanması bu sayede mouse mesafesi size çok rahatlık veriyor.

Havalar şuan sıcak değil ama koltuğun arkasının file olmasıda avantaj

Gözünüz aydın, hayırlı olsun.
    Ürün kaç günde geldi ve adore kalitesi nasıl acaba? Kurarken çok zorlandınız mı veya herhangi bir eksik parça çıktı mı?

• yanlız 710 en dik halinde iken bile biraz yatık
    tam dik olarak oturulmuyor.
    sırt bölmesini tamamen kaplayarak oturmak için arkaya doğru baya bi yaslanmak gerekiyor.
  • @albatrosshigh

3 günde geldi parça eksikliği yok kurulması çok kolay toplamda 11 vida ile kuruluyor.

Kalite olarak çok kaliteli değil ama fiyatını hakediyor.
  • Bende bugün en sonunda karar verip, siparişimi verdim. GEçen gün Praktiker'de denediğim Adore VLT-260 koltuğunu almaya karar verdim.
    Hatta arkadaşımda istiyordu beraber aldık hediye çeki kampanyasından da yararlanalım diye. Bakalım kaç günde gelecek, sorun çıkacak mı ve
    hepsiburada hediye çeklerini verecek mi? Gelişmeleri bende paylaşacağım. Umarım sorunsuz gelir...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.