Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.548
Cevap
542
Favori
1.165.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.metro-tr.com/servlet/PB/show/1186604_l8/15gun15urun.jpg

Adore VLT-160 7 Aralıkta 140TL imiş hb den 10tl düşük ve elden almak daha mantıklımı acil koltuk lazım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 3 Aralık 2011; 22:08:37 >
  • Benim bugün 710 gelmiş az önce deneme fırsatım oldu benimkide kurulu geldi. Kumaş olarak daha farklı bekliyordum güzelmiş bu ada ama çok tuz tutar gibi gözüküyor. Ben koltuğu beğendim benim için gayet uygun ve anatomime uygun eski koltuğumun yanında resmen limuzin konforunda
  • Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Evet, sonunda içime sinen, aşırı pahalı olmayan bir koltuk bulabildim arkadaşlar.
    Yukarıdaki modelin kırmızısını 230 TL peşin olarak Antalya - DevreCelik mobilya'dan aldım.
    Aradığım model, bel kısmı bağımsız arkaya yatabilmeli ve istediğim açıda kilitlenebilmeliydi.
    Ayaklar sağlam olsun diye plastik istemiyordum, metal krom kaplamalı..
    Kol dayama kısımları yine metal ile güçlendirilmiş. Şu an için bana güven veriyor ve oldukça rahat.
    Bel kısmı arkaya yattıkça oturma kısmı da orantlı olarak yukarı doğru kalkıyor.
    Antalya'da olan varsa mutlaka gidip baksın, en çok çeşidi orada bulabildim. Adamlar Showroom'a taşınacakları için epey bir fiyat kırmışlar.
    Yalnız nakit almanız mantıklı olacaktır çünkü kredi kartına ikiye böldürseydim 300 TL ödeyecektim.
    Şu an için tavsiye ederim. Internet satışlarıda var ama bu modeli bulamadım. (http://www.devrecelik.com.tr )Zaten bir taşınma karmaşası var sipariş verseniz de ne kadarda gelir ne gelir bilemem.
    Bu da üretici firmanın adresi:http://www.chairman.com.tr/
    Az sonra foto çekip aldığım modeli koyarım.

• hayırlı olsun. bakalım fotolara. elden alınca oyle .internetten vermezler. birde kargo öderiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

Evet, sonunda içime sinen, aşırı pahalı olmayan bir koltuk bulabildim arkadaşlar.
    Yukarıdaki modelin kırmızısını 230 TL peşin olarak Antalya - DevreCelik mobilya'dan aldım.
    Aradığım model, bel kısmı bağımsız arkaya yatabilmeli ve istediğim açıda kilitlenebilmeliydi.
    Ayaklar sağlam olsun diye plastik istemiyordum, metal krom kaplamalı..
    Kol dayama kısımları yine metal ile güçlendirilmiş. Şu an için bana güven veriyor ve oldukça rahat.
    Bel kısmı arkaya yattıkça oturma kısmı da orantlı olarak yukarı doğru kalkıyor.
    Antalya'da olan varsa mutlaka gidip baksın, en çok çeşidi orada bulabildim. Adamlar Showroom'a taşınacakları için epey bir fiyat kırmışlar.
    Yalnız nakit almanız mantıklı olacaktır çünkü kredi kartına ikiye böldürseydim 300 TL ödeyecektim.
    Şu an için tavsiye ederim. Internet satışlarıda var ama bu modeli bulamadım. (http://www.devrecelik.com.tr )Zaten bir taşınma karmaşası var sipariş verseniz de ne kadarda gelir ne gelir bilemem.
    Bu da üretici firmanın adresi:http://www.chairman.com.tr/
    Az sonra foto çekip aldığım modeli koyarım.

bence fena değilmiş modellerhttp://www.chairman.com.tr/ klasik ve modern olarak modeller ikiye ayrılıyor bayağı model çeşiti var ama fiyatlarını bilemem tabii bende çok model inceledim ve şu modelde karar kıldım 116 tane yorum var bu sandalye için ve genelde sorunsuz herkes beğenmiş diyebilirim neredeyse fiyatıda bana göre makul linkini veriyorum tüm sandalyelerin yorumlarını okudum ve fiyat performans değerlendirmeme göre en iyilerden birisi adorenin şu alttaki modeli Havale / EFT : 200,64 TL (KDV Dahil)

diğer model ise 14 yorumu var maxima markası fiyatı biraz daha pahalı diğerine göre birde bu modelleri inceleyin derim ben hepsiburada dakilerin hepsini inceledim bunları seçtim kalite ,fiyat ,perfomans ,paşa koltuğu ben bunu alacam hatta yorum bazında seçim sizin bence bunlar daha avantajlı gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 4 Aralık 2011; 5:36:51 >

• Alınabilir en ucuz koltuk hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Alınabilir en ucuz koltuk hangisi?

En ucuz kosmo var Hepsiburada'da, Türksit'in sanırım. 80TL civarı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
    Ondan sonra 150TL civarında iki tane Adore koltuk var.
  • Koçtaş'ta 219 TL. Tamamen siyah olanı da var.

• VLT 270'den şaşmayın.
  • Fikir vermesi açısından resimleri ekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

VLT 270'den şaşmayın.

aynen bende bunda kara kıldım :)
  • Hepsiburada'dan cumartesi gecesi aldığım Adore VLT-260 koltuk bu sabah kargoya verilmiş.
    Bu kadar hızlı vermelerini beklemiyordum diyebilirim. Heralde yarın gelir diye düşünüyorum. Bakalım umarım hiç bir sorum çıkarmaz.
  • @KlavYE@

Güle güle kullan!
  • teşekkürler.
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktır. Adore VLT 270 koltuk en alt seviyede iken kolçak yüksekliği ne oluyor ?

Kullandığım masanın altına girdiğinden emin olmak istiyorumda..
  • Kolçaklarıyla masanın altına girebileceğini düşünmüyorum çün bayağı yıüksekte kalıyor.
    Ben VLT-260 siparişi verdim ve masa yüksekliğim 70cm. , ama altına gireceğini zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

koltuk geldi

Böyle monte edilmiş geliyorsa çok iyi. Nereden aldınız ? İnternetten aldıysanız kargo ücreti ne kadar tuttu ?

• 2 konu geriden takip etmedin .bilemedin nerden aldığımızı. şaka..

hbden aldık. 189 a kampanya vardı. şimdi 270 diyor. ayaklarım biraz havada kaldı. yuksek bir koltuk. komple geriye yatıyor. daha geniş olabilirdi. tabi ozaman fiyat 500den başlıyor.
  • arkadaşlar maxima koltuğumu alalı tam bir sene oldu hala ilk geldiği gibi sağlam ve konforlu gerçekten müthiş herkese tavsiye ederim
  • Hala hepsiburadadan alışveriş yapan\yaptıran insanları gördükçe sinir krizleri geçiriyorum
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.