Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ankaraharun

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

Hayırlı olsun öncelikle. Koltuğun sırt kısmına muhtemelen taşınma sırasında yük binmiş ve dolgu malzemesini deforme etmiş. Dışarı çıkan saçak dediğiniz ise kauçuk ve deri arasına sarılan ''Sarma Elyaf'' denilen malzeme. Elinizle kolayca yolarsanız sorun yaratmaz.

Teşekkür ederim. Evet, dediğiniz gibi yoldum ve sorun çözüldü. Daha fazla dışarı gelmedi. Sırt kısmını bastırarak içindeki malzemeyi oynatmaya çalıştım, ama olmadı. Dediğiniz gibi deforme olmuş durumda, ama olsun bu kadarı da iyi gibi duruyor.

Zamanla deforme kısım göze hiç batmaz ve etkin bir bölüm olmadığı için kullanımda da sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.

Aynen öyle. İlk başta gözüme batmıştı, ama unuttum. Gayet iyi. Sırtıma veya belime herhangi bir engeli yok. Şimdilik güzel.
    Bundan önceki koltuğumu şaka maka 12 sene kullandım. Tabii onun malzemesi çok daha sağlamdı. Adore'nin 12 sene gideceğini zannetmiyorum,
    ama en azından 5 sene kullanılabilirsem iyi olur... Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. İyi forumlar!...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

ikea daki,

verner koltuğu öneririm,

150 lira, kalitesi adore ye göre çok daha iyi....

Şu koltukmuş galiba:

Ben de işte bu tarz koltukları hiç sevmiyorum, daha modern tarzda bir şeyler arıyorum ama bulamazsam iyi bir koltuk gibi duruyor. Yani modernlikten de ziyade arka kısmı uzun olan, şu tarz:

Siz kullandınız mı bundan ya da kullanan arkadaşlar varsa sağlam mı IKEA'nın ürünü? Bazı sattıkları şeyler gayet dayanıklı çıkarken bazıları da tam Çin işi çıkıyor.

arkası gayet uzun,yeterlı bır boyutta, sağlamlığı benı tatmın ettı, ozellıkle bel kısmını cok ıyı dolduruyor, bel yastıgına gerek olmuyor, 150 lıraya daha ıyı bır koltuk yok

• quote:

Adore VLT-260 fiyat olarak kesinlike
    213TL etmeyecek bir koltuk, ama piyasadaki fiyatlara bakınca bu fiyata alınabilecek gibi duruyor.

Tekrar hayırlı olsun. Güzel bir inceleme olmuş. Koltuk almayı düşünen arkadaşlar için objektif yorumlar çok önemli ki sanal marketler genellikle yalnızca olumlu yorumları yayınlıyor.
    Adore'nin koli düzeni biraz daha profesyonel görünüyor. Ayrıca genel olarak koltuk daha konforlu görünüyor. Ama büyük bir firma olmasına rağmen defolu kısımlar, malzeme kalitesi ve eksiklikleri görünce anlaşılıyor ki bu piyasada standartlar oldukça düşük. Seninde söylediğin gibi bu fiyatlar bu koltuklar için normalden fazla. Yani işçilik, malzeme, kalite vs değerlendirilince 100-130 TL hak ediyorlar gibi geldi bana. Biraz bu sanal marketlerin oyununa geliyoruz galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratci

quote:

Adore VLT-260 fiyat olarak kesinlike
    213TL etmeyecek bir koltuk, ama piyasadaki fiyatlara bakınca bu fiyata alınabilecek gibi duruyor.

Tekrar hayırlı olsun. Güzel bir inceleme olmuş. Koltuk almayı düşünen arkadaşlar için objektif yorumlar çok önemli ki sanal marketler genellikle yalnızca olumlu yorumları yayınlıyor.
    Adore'nin koli düzeni biraz daha profesyonel görünüyor. Ayrıca genel olarak koltuk daha konforlu görünüyor. Ama büyük bir firma olmasına rağmen defolu kısımlar, malzeme kalitesi ve eksiklikleri görünce anlaşılıyor ki bu piyasada standartlar oldukça düşük. Seninde söylediğin gibi bu fiyatlar bu koltuklar için normalden fazla. Yani işçilik, malzeme, kalite vs değerlendirilince 100-130 TL hak ediyorlar gibi geldi bana. Biraz bu sanal marketlerin oyununa geliyoruz galiba.

Teşekkür ederim. Elimden geldiğince izlenimlerimi paylaşmaya çalıştım. Piyasadaki sağlam koltuklar çok uçuk fiyatlara satıldığı için, bu tür malzeme kullanan
    firmalarda ortalama bu fiyata satıyorlar. Bu da piyasanın ortalama fiyatını belirliyor. Aslında benim almak istediğim Ikea'da gördüğüm bir modeldi. İki senedir
    satılıyordu, ama bu sene kaldırmışlar. Geç kaldığım için çok üzülüyorum. Fiyatı 139TL'ydi ve Ikea garantisi ise cabasıydı. Sanal marketlere gelince, eğer bu
    tür bir satış stratejisi içinde olmazlarsa, bu tür ürünleri pazarlayamazlar, maalsef bu da diğer bir gerçek.
    Herkes aldığı koltuklarla ilgili incelemelerini ve düşüncelerini paylaşırsa, en azından birbirimize yardım etmiş olur. Herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

ikea daki,

verner koltuğu öneririm,

Şu koltukmuş galiba:

Ben de işte bu tarz koltukları hiç sevmiyorum, daha modern tarzda bir şeyler arıyorum ama bulamazsam iyi bir koltuk gibi duruyor. Yani modernlikten de ziyade arka kısmı uzun olan, şu tarz:

Siz kullandınız mı bundan ya da kullanan arkadaşlar varsa sağlam mı IKEA'nın ürünü? Bazı sattıkları şeyler gayet dayanıklı çıkarken bazıları da tam Çin işi çıkıyor.

arkası gayet uzun,yeterlı bır boyutta, sağlamlığı benı tatmın ettı, ozellıkle bel kısmını cok ıyı dolduruyor, bel yastıgına gerek olmuyor, 150 lıraya daha ıyı bır koltuk yok

Sırt yüksekliğini ölçüp yazabilir misiniz?

• ikea dan alirken iyi secmek lazim,fiyatlari yakin koltuklar arasinda bile cok kalite farki olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

quote:

Orijinalden alıntı: stafilokok

quote:

Şunu beğendim. Kullanan, fiyatı hakkında bilgis olan var mı? Fiyatını formu doldurup sordum. Cevap bekliyorum.

www.cilingirler.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | Çilingirler Ofis Mobilyaları
    http://www.cilingirler.com.tr/menu_detay.asp?id=4425

süper bir ürüne benziyor fiyatını öğrenince bilgi verirseniz sevinirim

Stokta mevcuttur.
    850.00 tl + kdv dir.

bence çok pahalı sende para çok heralde al şunlarıda incele akraban varsa aldırt yurt dışında
    oyun masaları
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

oyun koltukları

yabancı sitelerde de şunlar revaçta

http://www.boysstuff.co.uk/gift-finder/product/ultimate-gaming-chair-v3/
    http://www.boysstuff.co.uk/gift-finder/product/x-dream-rocker-wireless-gaming-chair-as-recommended-by-t3/

bu çok amaçlı oyun ve kulaklı vs monütör için ayrı ayı takma yeri vs olan oyun masası

bu sandalyeye takmak için aparat klavye mouse vs..için
    www.amazon.com
    Amazon.com : Mobo Chair Mount Ergo Keyboard and Mouse Tray System - 2.5-Inch x 12.5-Inch x 7.5-Inch - Black : Office Keyboard Drawers : Office Products
    http://www.amazon.com/Mobo-Chair-Mount-Keyboard-System/dp/B002YERS32/ref=pd_sim_sbs_sg_1

• Bugün Ikea'nın sitesine bakarken şu koltuğu gördüm:

Fiyatı 159 lira, fena değil gibi ama kolları yok, bir ara gidip deneyeceğim. Belki sizin de ilginizi çeker, yeni bir modelmiş.

• Adore VLT-270 Manager Elite Yönetici Koltuğu

Hepsi burada sitesin de gördüm hediyeli bir ürünmüş fiyatı 200 tl hediyesi Adore Hma-155-Kz-1 Dilsiz Uşak

Fiyat ve hediyesi makul görünüyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

ikea daki,

verner koltuğu öneririm,

Şu koltukmuş galiba:

Sırt yüksekliğini ölçüp yazabilir misiniz?

Ofiste 3 seneyi aşkın süredir bu koltukları kullanıyoruz. Her gün oturulmasına karşın hala ilk günkü temizliğinde diyebilirim, en ufak bir deformasyon olmadı. Memnun kaldığımız için toplantı masasına 5 adet daha bu koltuktan aldık, 1 adet de kendi evime bilgisayar için aldım.

Kalitesi ve rahatlığı düşünüldüğünde, diğer ürünlerle de karşılaştırma yapıldığında 149 TL'lik fiyatı çok ucuz diyebilirim. Belli bir açıda arkaya esniyor ve herhangi bir ses çıkarmıyor. Esneklik - Sertlik ayarını da yapabiliyorsunuz.

Not: Bu yönetici koltuklarının arkası daha kısa olanlarını da kullanıyoruz, onlar da 99 TL'ydi ancak geçen hafta IKEA'ya gittiğimizde o koltuklardan göremedik. Onlar da gayet rahat ve şıktır.

Çok klasik koltuklar benim de pek hoşuma gitmez. Hele ki evime alırken iyice düşünürüm. Bu koltuğu alarak da son derece doğru bir karar verdiğime inanıyorum. Ürün fotoğraflarında açıkçası kalitesi ve şıklığı belli olmuyor, hatta itici gözüküyor, bu kadar süredir kullandığımız koltuğa da benzemiyor. Aklında soru işareti olanların direkt görüp denemelerini öneririm.

Boyum 1.80 ve dik oturup sırtımı yasladığımda koltuğun yüksekliği ensemde saçların başladığı yerde bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 14 Aralık 2011; 10:33:59 >

• 2 sene öce ikea verneri 70 tl ye vermiş. Haberim olsaydı alırdım.

• Vlt 270 de %10 indirim yapmışlar ama VLT-400 de yapmamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

gencler ben koctastan 3-4 ay once asagidaki urunun bi ust modelini 109 liraya almistim, asagaidaki urunden tek farki sirt kismi daha yuksek, ayni urun koctaslarda hala var. gayet rahat kullanisli tavsiye ederim. 3-4 aydir bi sorunla karsilasmadim

Ben de linkteki modeli kullaniyorum. Tam fiyat/performans urunu. Tavsiye edilir...

• Bu fiyata başka alternatif yok gibi?
  • Takip
  • VLT-270 Nasıl arkadaşlar alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirlermi..
  • Up

Arkadaşlar yok mu yeni yorumlar, indirimler ? Bana da bu aralar iyi bir koltuk lazım, bir türlü karar veremedim.
  • Arkadaşlar banada tavsiye gerek, şu an hoşuma gidenler, maxima mc710 ve adore 400 vlt. İdi sanırım yanlış yazdı isem kusura bakmayın. Tavsiye öneri nedir Nakit havale şeklinde alınacak. 265 TL yi geçmemesini istiyorum. Teşekkürler.
  • maxima mc710'u ben de çok beğendim, fakat fiyat olarak şu an yüksek. Daha önce 170 lira gibi fiyatlara satılmış. Acaba tekrar böyle bir kampanya başlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

maxima mc710'u ben de çok beğendim, fakat fiyat olarak şu an yüksek. Daha önce 170 lira gibi fiyatlara satılmış. Acaba tekrar böyle bir kampanya başlar mı ?

ben maxima üreticisinin bilgilerine ulaşamadım birde oraya sorucaktım fiyatını ama resmi web sitesi yok mu ben mi bulamadım. Bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.