Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.542
Cevap
541
Favori
1.164.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim sipariş bir haftadır kargoya verilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

benim sipariş bir haftadır kargoya verilmedi.

Hangisini siperiş vermiştiniz ve nereden acaba? Teşekkürler.
  • hepsiburd a maxima mc710
  • quote:

hepsiburd a maxima mc710

Hadi ya bende hepsiburada'dan ısmarlayacağım. O kadar uzun sürüyor mu ki...
  • resimleri gördün .. yeni üretiliyor galiba. adoreleri çok denedim beğenmedim. bürosit fiyat farkı var. fiyat performans iyi gibi geldi.
  • quote:

resimleri gördün .. yeni üretiliyor galiba. adoreleri çok denedim beğenmedim. bürosit fiyat farkı var. fiyat performans iyi gibi geldi.

Karar veremedim bir türlü. Adore VLT-270 çok rahat görünüyor tam istediğim gibi ama, internette araştırınca kullananların
    genelde şikayetçi olduklarını okudum. Bu yüzden biraz düşünceliyim. Maxima MC710'da fiyat/performans bakımından güzel
    görünüyor, özellikle kurulu gelmesi çok iyi. Çünkü okuduğum kadarıyla Adore'yi kurarken malzemelerde sorun çıkabiliyormuş
    fazla sıkmadan dolayı veya eksik ve imalattan kaynaklı hatalar olabiliyormuş. Okadar bekledikten sonra böyle birşey başıma
    gelmesini istemem. Bürosit'in Cosmo modeli fiyat/performans olarak da iyi, ama yönetici koltuğu tarzında değil.
    Eski kullandığım koltuk gibi. 11 sene kullandım sonunda mefta oldu, ama memnundum. Şimdi almışken yönetici koltuğu tarzı
    daha rahat, büyük ve geniş birşey almak istiyorum. Sonuçta eskisinden daha fazla masa başındayım hem oyun, hem tez için.
    Heralde kurulu geldiğinden dolayı Maxima alacağım gibi duruyor. Bir hafta bekleyeceğim artık eğer sipariş verirsem.

• yorumumu bekle
  • quote:

Benim de aynı koltuk benim de verilmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

quote:

Orijinalden alıntı: stafilokok

quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

Şunu beğendim. Kullanan, fiyatı hakkında bilgis olan var mı? Fiyatını formu doldurup sordum. Cevap bekliyorum.

www.cilingirler.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | Çilingirler Ofis Mobilyaları
    http://www.cilingirler.com.tr/menu_detay.asp?id=4425

süper bir ürüne benziyor fiyatını öğrenince bilgi verirseniz sevinirim

Stokta mevcuttur.
    850.00 tl + kdv dir.

Bu fiyata En lüks soğutucu hazneli Tv koltuğu alırsın Yuh diyorum.

• Bu ürün'den aldım bekiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

quote:

Benim de aynı koltuk benim de verilmedi...

benim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur_dn

Bu ürün'den aldım bekiyorum

Ne zaman aldınız ve kaç günde ulaşıyor? Bir de gelince detaylı görüşlerinizi yazar mısınız? Teşekkürler.

• hepsiburada. com a daha önce vermiş olduğum sipariş az önce gelmiş. Maxima mc 710 ile alakası yok . sipariş vemeyi düşünenleri acilen uyarıyorum. Şimdi açtık kutuyu fotoları çektim. Tek ayak kırık. Kullanılmış tekerler. siyah deri, ince kalitesiz. Koli onlarca defa kullanılmş yırtıklar içinde. Evde kullandığım koltuğu kutulasam daha hoş görünürdü. Bu forumda daha önce paylaşılan maxima mc 710 ile alakasız. Sakın sakın sakın... Buarada hepsiburada.com a mesaj attım cevap bekliyorum. Krom ayak krom kolçak yok ortada :) herşey kalitesiz plastik. İşçilik berbat. Dolandırıcılıktan başka bişey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratci

hepsiburada. com a daha önce vermiş olduğum sipariş az önce gelmiş. Maxima mc 710 ile alakası yok . sipariş vemeyi düşünenleri acilen uyarıyorum. Şimdi açtık kutuyu fotoları çektim. Tek ayak kırık. Kullanılmış tekerler. siyah deri, ince kalitesiz. Koli onlarca defa kullanılmş yırtıklar içinde. Evde kullandığım koltuğu kutulasam daha hoş görünürdü. Bu forumda daha önce paylaşılan maxima mc 710 ile alakasız. Sakın sakın sakın... Buarada hepsiburada.com a mesaj attım cevap bekliyorum. Krom ayak krom kolçak yok ortada :) herşey kalitesiz plastik. İşçilik berbat. Dolandırıcılıktan başka bişey değil.

Yüklediğiniz fotoğraflara baktım.

Size gelen Maxima Ket Comfort Çalışma koltuğudur.

• Bende böyle birşeyden korkuyordum bir haftadan uzun süre cevap bekledim ilgilenmedikleri için sipariş vermedim. adore gibi dışarıda satılan yer varmı burayada yazdım bir kişi şurda satılır demedi. Maximadan bende vazgeçtim.
  • 30.11.2011 17:25:50 Maxima koltuk gelmedi-20688577

10 gun once siparişini verdiğim koltuk bugun saat 15:00 civarında gelmiş. İşten geldim holde koliyi görür görmez bir sıkıntı olduğunu anladım. Koli inanılmaz şekilde yıpranmış 10 larca kez kullanılmış gibi. Kutunun üzerinde başka bir model ismi "şef ket vs siyah" bir şeyler yazıyor. Kutuyu açar açmaz fotoğraf makinemi hazırladım. İçinden tamamen farklı bir koltuk çıktı. Öncelikle rengi siyah (ben sarı sipariş verdim)krom ayak ve kolçak yok(mc 710 krom ayak ve kolcaklı), tamamen plasik parçalar ve deri otuma yuzeyı( ben kumaş sipariş ettim), daha küçük ve işlevsiz bir model. Sabitlenmemiş ayaklarındaki tekerler daha önce kullanılmış toz pislik içinde üstelik ayaklardan birisi kırık. Kısacası benim siparişimle alakası yok üstelik kullanılmış. Fotoğrafların linki burada bu kadar bekledikten sonra bu koliyi burada görmeye tahammulum yok. Acil cevap yazmanızı bekliyorum. Kargo şirketi alacaksa adresimden acilen gelsin alsın.

30.11.2011 17:41:59 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Firma tarından gönderilen ürün stok kodlarında yaşanan bir hata sebebi ile tarafınıza farklı bir ürün gönderilmiş olabilir. Öncelikle yaşanan bu sorun nedeniyle siz değerli müşterimizden özür dileriz.
    Ürünün doğru olan ürün ile değişiminin yapılabilmesi için söz konusu ürünü bize aşağıdaki şekilde göndermenizi rica ederiz. Ürün elimize ulaşır ulaşmaz gerekli aksiyonlar alınacak ve kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır.
    Ürününüzü tarafımıza göndermeden önce
    www.hepsiburada.com
    Hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/rmaindex.aspx
    linkten kayıt yapmanızı rica ederiz. Sitemiz üzerinden yapacağınız kayıt formu arıza-iade departmanımıza ulaşacak ve kısa sürede kontrolleri yapılarak size bilgi mail gönderilecektir. Gönderim işleminizin kabul edilmesi durumunda size kargo gönderi numarası mail ile bildirilecektir. Bu numara ile ürünü Yurtiçi Kargo ile karşı ödemeli olarak tarafımıza gönderebilirsiniz.
    ÖNEMLİ NOT : Doldurmuş olduğunuz Arıza/Değişim veya İade formunun onaylanması ürünün hepsiburada.com'a gönderilmesine verilen onaydır. Cihazın Arıza/Değişim veya iade işleminin onaylanması anlamına gelmemektedir. Ürünle alakalı işlemler firmamıza ulaşarak kayıt altına alındığında başlatılacak ve ilgili departmanların incelemelerinden sonra talebin uygunluğu kontrol edilerek işlemler tamamlanacaktır.
    Firmamızın adres bilgileri aşağıda belirtilmiştir.
    D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic.Aş.
    Mimar Sinan mah. Karadeniz cad. No:152
    Sultanbeyli - İstanbul

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

hepsiburada. com a daha önce vermiş olduğum sipariş az önce gelmiş. Maxima mc 710 ile alakası yok . sipariş vemeyi düşünenleri acilen uyarıyorum. Şimdi açtık kutuyu fotoları çektim. Tek ayak kırık. Kullanılmış tekerler. siyah deri, ince kalitesiz. Koli onlarca defa kullanılmş yırtıklar içinde. Evde kullandığım koltuğu kutulasam daha hoş görünürdü. Bu forumda daha önce paylaşılan maxima mc 710 ile alakasız. Sakın sakın sakın... Buarada hepsiburada.com a mesaj attım cevap bekliyorum. Krom ayak krom kolçak yok ortada :) herşey kalitesiz plastik. İşçilik berbat. Dolandırıcılıktan başka bişey değil.

Evet teşekkürler ... bu ürün gönderdiğiniz linkteki 119 tl lik koltkmuş, yanlış gönderdikleri açık

ancak bu ürünle ilgilenenler için referans olması iyi oldu, bikere bu gelen ürün 119 tl edecek bir koltuk değil
    *kutulama şekli
    *koltugun genel kalitesi, işçiliği, ince yapısı
    *bir ayağnın kırık olması
    *içinden yarım geçirilmiş bir plastik poşetten başka birşey çıkmaması
    *sağlam ayaklarının kirli ve kullanımış olması
    *parçaların kutu içinde dağınık bir şekilde serpiştirilmiş olması vs

siparişi vermeden önce çok koltuk denemiştim bu fiyata kat kat kaliteli koltuklar var.

Diğer bi durum şimdi bu gönderdikleri ürünü bir çok posedürü aştıktan sonra kargo firmasına benim götürmem gerekecek. Taksiyle yada özel arabayla götürülmez. Onu geçtim tekrar bir bekleme ve onaylama süresi. Onu da geçtim bu firmanın ürününü kullanmak zorunda kalmak. Çünkü hepsiburada.com bu tür ürünler için iade, değişim vs yapmıyormuş. 189 TL'yi peşin ödeyerek çekilen ve çekilecek rezillik yanına kar kalıyor. Elektronik marketler buyudukçe kalitesinden ödün vermeye başlıyor. Ürünü zaten 11 gündür bekliyorum. En az 1 ay daha bekleyip muhtemelen memnu omayacağım bir sonuçla tekrar karşıaşacağım. Görünen köy kılavuz istemez.

• Geçmiş olsun. Yine de hepsiburada hızlı cevap vermiş. Umarım 710 eline kısa sürede ulaşır. Burada paylaşırsan sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

Evet teşekkürler ... bu ürün gönderdiğiniz linkteki 119 tl lik koltkmuş, yanlış gönderdikleri açık

ancak bu ürünle ilgilenenler için referans olması iyi oldu, bikere bu gelen ürün 119 tl edecek bir koltuk değil
    *kutulama şekli

siparişi vermeden önce çok koltuk denemiştim bu fiyata kat kat kaliteli koltuklar var.

Diğer bi durum şimdi bu gönderdikleri ürünü bir çok posedürü aştıktan sonra kargo firmasına benim götürmem gerekecek. Taksiyle yada özel arabayla götürülmez. Onu geçtim tekrar bir bekleme ve onaylama süresi. Onu da geçtim bu firmanın ürününü kullanmak zorunda kalmak. Çünkü hepsiburada.com bu tür ürünler için iade, değişim vs yapmıyormuş. 189 TL'yi peşin ödeyerek çekilen ve çekilecek rezillik yanına kar kalıyor. Elektronik marketler buyudukçe kalitesinden ödün vermeye başlıyor. Ürünü zaten 11 gündür bekliyorum. En az 1 ay daha bekleyip muhtemelen memnu omayacağım bir sonuçla tekrar karşıaşacağım. Görünen köy kılavuz istemez.

Hepsiburada'nın bunun takibini yapması gerekiyor. Siparişi alıp, parayı çektikten sonra, firmayı devamlı kontrol etmesi gerekiyor.
    Ne gönderiyorsunuz, nasıl gönderiyorsunuz diye? MC710 siparişi vermişsiniz buna rağmen size Ket Comfort gönderiyorlar ve ayrıca
    Ket Comfort diye fatura kesmişler size. Bu çok ilginç. Halbuki hepsiburada'nın kendi faturası vardır asertatlı olarak. Ama size gelen
    fatura belki fabrikadan kesilmiş. Hepsiburada bunların takibini yapmadığı için de müşteriyi bu şekilde madur ediyor. Bu firma ile
    artık çalışmaması gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

*kutulama şekli

Olur mu öyle şey. Onay gelince arayın kargo firmasını, kapınızdan gelip teslim alsınlar. Oluyor öyle merak etmeyin.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.