Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ananni Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.559
Cevap
541
Favori
1.166.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ikea markus 2 senedir her gün kullanıyorum, oturma yerindeki sünger artık küçüldü mü ne oldu bilmiyorum, kuyruk sokumu ağrısı yaşıyordum.

aşağıda paylaştığım ürünü aldım. kuyruk sokumu ağrısından kurtuldum ama ne kadar dayanır ondan emin değilim, yorumlarda 2 ayda küçüldü falan diyen var.

ikea markus kullanıp böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]trendyol.com
    VİSCOTEX Oturma Minderi Kaydırmaz Tabanlı Çift Kılıflı Koruma Sağlayan Ofis Koltuğu, Araba Koltuğu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/viscotex/oturma-minderi-kaydirmaz-tabanli-cift-kilifli-koruma-saglayan-ofis-koltugu-araba-koltugu-p-126422389?boutiqueId=61&merchantId=138722

• markus 175 cm civarı insanlar için uygun mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bactry kullanıcısına yanıt
    hocam ya senkron mekanizma ya da “kuyruklu” tilt mekanizma. aşşağıya eğilip bakarsanız anlayabilirsiniz tilt mekanizmalar ince olur genellikle ve de ucuzdur. senkron mekanizma daha sağlam ve dayanıklıdır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Seduna Thunder Pro Fab mı alsam biraz daha verip Markus mu alsam bilemedim. Bunlar yerine şunu al dediğiniz modeller var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt
    Değerli ve samimi geri bildiriminiz için teşekkür ederiz efendim.

Her konu ile alakalı tek tek incelemelerimiz ve alınması gereken tüm aksiyonlar alınacaktır. 😉

Saygılarımızla;

Ofisel Ticaret A.Ş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ADORE LEADER FİLE ALDIM İKEA XDRİVE GOLDSİT İVO OFFİCE HEPSİNİ DENEDİM EN RAHAT EN KALİTELİ ÇALIŞMA KOLTUĞU BUDUR BANA DUA EDİN ALIN

• 117kg, 180 boya sahip biri için ne önerirsiniz. İkea markus denedim haftasonu rahat gibiydi ama pahaliydi. Koctaş ve teknosa da oyuncu koltugu denedim hic rahat degildi.

Oyun oynayacak birisi degilim ama yazilim yazarken rahat edebilecegim uygun fiyatli bir koltuk bakiyorum.

• yogunes5050 Y kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, bu koltuğu babama almayı düşünüyoruz ofise ama internette pek bilgi yok. Koltuğun ergonomisi nasıl, baş kısmı eğim olarak da ayarlanabiliyor mu?

Babamın boyu 170 civarı ancak koltuk iri duruyor. En alt konumda minderin yerden yüksekliğini ölçme şansınız var mı acaba? Yorumlarınızı merak ediyorum, şimdiden sağolun.

• yogunes5050 Y kullanıcısına yanıt

2 3 ay kullandiktancsonra ki yorumunu merak ederim

• Ayva kullanıcısına yanıt

Seduna Thunder Pro yu alalı 2 yıl 3 ay oldu.Bugün hafif geriye doğru yaslandım koltuk kırıldı.170 boy 80 kiloyum.Marka ile iletişime geçtim 1500 lira istediler.Alamayı düşünürseniz bilginiz olsun.

• 4k civarı güzel performanslı ürün var mı dostlar ?

• Koçtaş'tan bütçem dahilinde şu koltuğu aldım. 1200 liraya geldi.

Bel fıtığım da var. Önerebileceğiniz bir bel desteği var mıdır bununla kullanabileceğim?

• Oturma minderi olarak neler önerirsiniz arkadaşlar?

• tolilow kullanıcısına yanıt
    hocam oturma süngeri nasıl bunun, dayanıklı hissi veriyorsa ben de alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Henüz elime ulaşmadı. Ulaşınca güncelleyeceğim.

• Fena değil gibi.

https://www.adoremobilya.com/adore-gaming-epic-profesyonel-oyuncu-ve-yonetici-koltugu-siyah-file-kirmizi-685x116-1235x68-cm-gxyxd

• Bu da fiyatına göre iyi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 12 Şubat 2024; 12:31:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]akakce.com
    Seduna Koto Merryfair Premium Ofis Sandalyesi Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-seduna-koto-merryfair-premium-ofis-sandalyesi-fiyati,310156010.html
  • Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Metta Yoga Deri - Fileli Çelik Müdür / Yönetici Koltuğu - Ofis Sandalyesi - Siyah - Tek Seçenek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/yonetici-koltugu/en-ucuz-metta-yoga-deri-fileli-celik-mudur-ofis-sandalyesi-siyah-tek-secenek-fiyati,228014064.html

Seduna Blanca Professional Yönetici Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/yonetici-koltugu/en-ucuz-seduna-blanca-professional-ofis-sandalyesi-fiyati,1430931159.html

Seduna Evora Premium Black Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu - Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/yonetici-koltugu/en-ucuz-seduna-evora-premium-black-ofis-koltugu-siyah-fiyati,544456405.html

• 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.