Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.454
Cevap
540
Favori
1.157.112
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesela?

• Arkadaşlar selamlar herkese 10 yaş çocuklarıma alabileceğim bir koltuk önerisi olan var mı acaba?

• Harrylime01 kullanıcısına yanıt
    benim koltuk rahatsız edici şekilde sağa sola sallanıyordu, otururken bir tarafa yaslanınca tık tık o tarafa düşüyordu koltuk, normal dediler değiştirmediler amortisörü.
  • qonte Q kullanıcısına yanıt
    Sallanmanın sebebi ayakların ortasındaki delik konik amortisör girsin diye geniş yapıyolar sonta böyle sallanıyor. Birşeyler sıkıştırmaya çalıştım düzeltemedim bende.
  • Arondir kullanıcısına yanıt
    oradan sallanmıyor. amortisörün içinden uzayan kısımla dış kısmı arasındaki boşluktan dolayı sallanıyor. mağazadaki üründe böyle bir sorun yok diyorum anlamıyorlar. ileriki zamanlarda olabilir eskidikçe ama benimki kutudan direkt böyle çıktı, değiştirmediler ben de koltuğu sattım bir daha bulaşmam
  • Uzay Ofis Efe Çalışma Koltuğu - Siyah

2.989 TL

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]amazon
    Uzay Ofis Efe Çalışma Koltuğu - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08QBX93GV
  • Uzay Ofis Happy Çalışma Koltuğu - Siyah/Turuncu

2.027 TL

Uzay Ofis Happy Çalışma Koltuğu - Siyah/Turuncu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08QBWX9TS
  • Exvega Vesta Dokuma Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu 2024 Serisi

7.299 TL

https://app.hb.biz/YJfxfoxenAvt

• RAMPAGE KL-R71 Empire Ayak Dayama Yerli Oyuncu Koltuğu Siyah Silver

7.299 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 164 TL daha uyguna gelir.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]mediamarkt
    RAMPAGE KL-R71 Empire Ayak Dayama Yerli Oyuncu Koltuğu Siyah Silver Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-kl-r71-empire-ayak-dayama-yerli-oyuncu-koltugu-siyah-silver-1230352.html

• xDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah

7.603 TL

xDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08GJ8SZ1N

Koltuğu bilmem de bu pozisyonda hayatınızda kaç defa kullanacağınızı düşünmenizi önerebilirim.

• qonte Q kullanıcısına yanıt

Zamanla o plastik aşınıyor ve dediğiniz şekli alıyor ve seviye olarak en yukarda kullanıyorsanız daha çok hissedersiniz durumu,koltuktan memnunken sadece amortisör değiştirerek çözüm elde edebilirdiniz.

Maşallah hemen yaftalamışsınız oysa ki ben sizin için söylemiştim bu tarz koltukları çevremde görüp rahattır diyerek satın alan ardından da pişman olan çok kişi gördüm o yüzden size satın almadan önce iyice değerlendirin demek istedim,saygılar.

• İkea'daki JÄRVFJÄLLET modelini tavsiye eder misiniz? 2 adet almam gerekecek çalışma odası için. Bilgisayarda uzun süre vakit geçiriyorum dolayısıyla sandalye benim için çok önemli. Sürekli bel ve sırt ağrısı çekiyorum iyi bir sandalyede oturmayınca. Şu anki fiyatı 12bin tl. Bir hayli yüksek geldi fiyat olarak ancak gidip denemiştim, çok rahattı. Tavsiyelerinize açığım.

• Emple kullanıcısına yanıt

Bir ara burası jafvjallet ile markus arasında gidip gelenlerle dolmuştu geçenlerde bir model daha paylaşmış arkadaş 8'e satılan o modelde tercih edilebilir ancak yinede deneyerek almanızda fayda görüyorum.

• özket kullanıcısına yanıt

Alefjall nasıl peki hocam?

• Emple kullanıcısına yanıt

13k bandında bence yetersiz.O kadar yükseleceksem gider nurus alırım.

• özket kullanıcısına yanıt

İkinci el almayı düşünüyorum hocam. Fiyat 8000-9000₺ arası değişiyor. Tekte nakit bu kadar vermek kafamı kurcalıyor. İkea'dan veya başka bir markayı alsam 9 taksite böldürüp öderim diye düşünmüştüm ama 7000₺'ye falan bulursam alırım muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

İkinci el almayı düşünüyorum hocam. Fiyat 8000-9000₺ arası değişiyor. Tekte nakit bu kadar vermek kafamı kurcalıyor. İkea'dan veya başka bir markayı alsam 9 taksite böldürüp öderim diye düşünmüştüm ama 7000₺'ye falan bulursam alırım muhtemelen.

Adorenin modellerine de bakabilirsin.

• Markus ölçülerine baktımda yerden kolçak yüksekliği yok kullanan varsa yazabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.