Mesela? |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (570. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selamlar herkese 10 yaş çocuklarıma alabileceğim bir koltuk önerisi olan var mı acaba?
-
benim koltuk rahatsız edici şekilde sağa sola sallanıyordu, otururken bir tarafa yaslanınca tık tık o tarafa düşüyordu koltuk, normal dediler değiştirmediler amortisörü. -
Sallanmanın sebebi ayakların ortasındaki delik konik amortisör girsin diye geniş yapıyolar sonta böyle sallanıyor. Birşeyler sıkıştırmaya çalıştım düzeltemedim bende. -
oradan sallanmıyor. amortisörün içinden uzayan kısımla dış kısmı arasındaki boşluktan dolayı sallanıyor. mağazadaki üründe böyle bir sorun yok diyorum anlamıyorlar. ileriki zamanlarda olabilir eskidikçe ama benimki kutudan direkt böyle çıktı, değiştirmediler ben de koltuğu sattım bir daha bulaşmam -
Uzay Ofis Efe Çalışma Koltuğu - Siyah
2.989 TL
-
Uzay Ofis Happy Çalışma Koltuğu - Siyah/Turuncu
2.027 TL
-
Exvega Vesta Dokuma Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu 2024 Serisi
7.299 TL
-
RAMPAGE KL-R71 Empire Ayak Dayama Yerli Oyuncu Koltuğu Siyah Silver
7.299 TL
hatta Avantajix üzerinden alırsanız 164 TL daha uyguna gelir.
mediamarktRAMPAGE KL-R71 Empire Ayak Dayama Yerli Oyuncu Koltuğu Siyah Silver Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-kl-r71-empire-ayak-dayama-yerli-oyuncu-koltugu-siyah-silver-1230352.html
-
xDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah
7.603 TL
-
Koltuğu bilmem de bu pozisyonda hayatınızda kaç defa kullanacağınızı düşünmenizi önerebilirim.
-
Zamanla o plastik aşınıyor ve dediğiniz şekli alıyor ve seviye olarak en yukarda kullanıyorsanız daha çok hissedersiniz durumu,koltuktan memnunken sadece amortisör değiştirerek çözüm elde edebilirdiniz.
-
Maşallah hemen yaftalamışsınız oysa ki ben sizin için söylemiştim bu tarz koltukları çevremde görüp rahattır diyerek satın alan ardından da pişman olan çok kişi gördüm o yüzden size satın almadan önce iyice değerlendirin demek istedim,saygılar.
-
İkea'daki JÄRVFJÄLLET modelini tavsiye eder misiniz? 2 adet almam gerekecek çalışma odası için. Bilgisayarda uzun süre vakit geçiriyorum dolayısıyla sandalye benim için çok önemli. Sürekli bel ve sırt ağrısı çekiyorum iyi bir sandalyede oturmayınca. Şu anki fiyatı 12bin tl. Bir hayli yüksek geldi fiyat olarak ancak gidip denemiştim, çok rahattı. Tavsiyelerinize açığım.
-
Bir ara burası jafvjallet ile markus arasında gidip gelenlerle dolmuştu geçenlerde bir model daha paylaşmış arkadaş 8'e satılan o modelde tercih edilebilir ancak yinede deneyerek almanızda fayda görüyorum.
-
Alefjall nasıl peki hocam?
-
13k bandında bence yetersiz.O kadar yükseleceksem gider nurus alırım.
-
İkinci el almayı düşünüyorum hocam. Fiyat 8000-9000₺ arası değişiyor. Tekte nakit bu kadar vermek kafamı kurcalıyor. İkea'dan veya başka bir markayı alsam 9 taksite böldürüp öderim diye düşünmüştüm ama 7000₺'ye falan bulursam alırım muhtemelen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Empleİkinci el almayı düşünüyorum hocam. Fiyat 8000-9000₺ arası değişiyor. Tekte nakit bu kadar vermek kafamı kurcalıyor. İkea'dan veya başka bir markayı alsam 9 taksite böldürüp öderim diye düşünmüştüm ama 7000₺'ye falan bulursam alırım muhtemelen.
Adorenin modellerine de bakabilirsin.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X