Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.461
Cevap
541
Favori
1.157.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fashcolle Red Star Işıklı - Masaj Özellikli Oyuncu Koltuğu Kırmızı-Siyah

3.976 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 111 TL daha uyguna gelir.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]idefix
    Fashcolle Red Star Işıklı - Masaj Özellikli Oyuncu Koltuğu Kırmızı-Siyah - idefix
    https://www.idefix.com/fashcolle-red-star-isikli-masaj-ozellikli-oyuncu-koltugu-kirmizi-siyah-p-1378509

• saintroyo kullanıcısına yanıt

Hocam Vivens Manisa da nerede. Bende Manisa da yaşıyorum. Fırsat bulduğumda bakayım.

Hocam birde aldığınız koltuk minumum kaç cm alçalıyor. Ben TV karşısında konsol için kullanacağımda onun için soruyorum.

• emurat E kullanıcısına yanıt

Merhaba, hocam vivens değil vilinze imiş   bugün fark ettim ben de..

bu karaköyden dış mahalleye doğru giderken şeyh fenari yi geçtikten sonra sağda kalıyor. ziraat bankası mı ne var hatta yanında sanırım.

koltuk en aşağıya indiğinde yerden oturma kısmına olan mesafe 42-43 cm kadar.

• MARKUS

çalışma sandalyesi, vissle koyu gri

8,499 TL

Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 424 TL de para iadesi alabilirsiniz.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]www.ikea.com.tr
    MARKUS vissle koyu gri çalışma sandalyesi - 70261150 | IKEA
    https://www.ikea.com.tr/urun/markus-vissle-koyu-gri-calisma-sandalyesi-70261150

• saintroyo kullanıcısına yanıt

Sağlıklı günlerde kullan hocam hafta sonu Manisa da değilimde hafta içi geldiğimde bakayım. Çok sağolasın yardımın için iyi günler dilerim.

• emurat E kullanıcısına yanıt

Hocam ne demek. elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

umarım siz de beğenir kullanmaya başlarsınız aradığınız ve içinize sinen bir modeli.

• PureHD kullanıcısına yanıt
    Bu koltuğu düşünüyorum ben de. Kocaeli Derince Kipa Avm de gidip inceleyeceğim. Güncel 9500₺ sizce bu fiyata daha iyisi bakılmalı mı? Koltuğun eksikleri neler?
  • Seduna Skagen Plus Çalışma Sandalyesi | Ofis Koltuğu

2.743 TL

• Mari Lwyd kullanıcısına yanıt

Aldığımdan beri hiç bakmadım açıkçası koltuk fiyatlarına. 6 aya yakın bir süredir kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok şimdiye kadar. Aman aman bir ekstrası var mı derseniz standart rahat bir koltuk işte. Bel desteği var kafa koyma yeri rahat. Arkaya yatıyor 180 derece olmasa da yaylı bir mekanizma var. Bu mekanizma ne kadar sağlamdır bilmiyorum. Benim boy kiloda sorun olmadı kafa kısmı da tam benim boyuma göre. Kolçaklar yukarı aşağı, ileri geri, sağa sola dönüyor. Klasik bir de yükselti ayarı var. Koltuğun oturduğum minderinde de göçme olmadı ama bu kiloya göre çok değişir. Hep diyorum bence siz gidin bir oturun deneyin. İçinize sinerse alın. Ben de gaming koltuk diye gittim. Bu koltuklar o xgamer xkiller xmachine xking tarzı koltuklardan çok daha rahat geldi. Fiyatlarını çok bilmiyorum ben aldığım zaman bunla IKEA Marcus ile internette hemen hemen aynı paraydı. Onu da kullanıp memnun olan çok var. Onu denemedim ben, ilk bunların mağazaya gittim. Gidince güzel fiyat verdiler internetten bir %10 kadar daha uygundu yanlış hatırlamıyorsam. Vade farksız taksit falan da yapınca almış bulundum bir anda. Koltuk da biraz aceleydi eski koltuğum eskimişti uğraşmak istemedim. Sizin müsaitliğiniz var ise deneyin diğer önerilen koltukları da bence. Daha uygun fiyatlılar da vardı belki onlar da işinizi görür.

• Adore markasının koltukları nasıldır acaba, tecrübe edinen var mıdır?

• Seduna Champion Oyuncu Koltuğu | Çalışma Sandalyesi

4,299 TL

https://app.hb.biz/3lkxRq1x4iUm

• takirti kullanıcısına yanıt

benim yazlikta var bundan 7-8 ay olmadan dagildi resmen her yeri. bel kismi acayip rahatsiz. boy kilo soylesem gulersiniz Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

simdi yeni koltuk bakiyorum.

• Mari Lwyd kullanıcısına yanıt

https://www.ikea.com.tr/urun/styrspel-gri-kirmizi-oyuncu-sandalyesi-60526085

Buna bir göz atın, fiyatı çok arttı ama kampanya olursa takip edilebilir.3-4 ay önce 6.5k civarıydı

• xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah

5,692 TL

amazon
    xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09QBT9JD2
  • takirti kullanıcısına yanıt

prime ile alirsaniz 5700e dusuyor, normalde 6300e satiliyor.

• MATCHSPEL

oyuncu sandalyesi, bomstad beyaz

İnternete Özel İndirimle 4,999 TL

Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 249 TL de para iadesi alabilirsiniz.

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]www.ikea.com.tr
    MATCHSPEL bomstad beyaz oyuncu sandalyesi - 40507610 | IKEA
    https://www.ikea.com.tr/urun/matchspel-bomstad-beyaz-oyuncu-sandalyesi-40507610

• Seduna Skagen gerçekten kötü bir koltuk mu? 155 boy için koltuk arayışımız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Seduna Skagen gerçekten kötü bir koltuk mu? 155 boy için koltuk arayışımız var.

ben okudugum yorumlarda herkes memnundu ama bana 1 sene bile dayanmadi. 165 50 kiloydum aldigimda 45e dustum.

boy olarak bir sorun yok ancak 5-6. aydan itibaren sirt kismina yaslandiginizda tavani gorur hale geliyordunuz bildiginiz Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 

ki ben bu koltugu yazlikta kullandim sadece, normalde yurtdisinda yasiyorum. max 6 ay gunde 4-5 saat kullandim yani.

nisanlim uzun bayagi onun omuzlarinin altina geliyordu sirt kismi oturdugunda. gercekten rahat bir koltuk degil pismanim aldigima da. mutfak sandalyesi kullansaniz daha rahat tutar eminim buna.

oturup baktigimda amortisor kismi bozulmus gibi geldi bana ama genel olarak koltuk saglam degil. hawk aldim simdi bakalim o ne kadar dayanacak, saglam gorunuyor.

• Exvega markasının modelleri nasıl arkadaşlar? Kilo sorunuma sebep o markadan almayı düşünüyorum. İtopya'ya gidip deneyeceğim önce kısmetse.
  • teknoQ kullanıcısına yanıt
    Kötü kaçırmışız...
  • 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.