Şimdi Ara

Bilgisayar virüs kaynıyo galiba yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD 6300
    ASUS 7870
    8 gb ram

bu sistemi kasmıcak bi antivirüs arıyorum knight online pvp oynamıştım geçenlerde kesin ordan bulaştı artık sistem açılırken yanda saçma oyun reklamı felan geliyor o derece.
    3 4 ay önce vatandan aldığımız norton un süresi doldu silmek zorunda kaldım. şimdi ücretsiz bir program arıyorum ne önerirsiniz?

Format atamam çok dosya var ama win8 e geçmeyi düşünüyorum hızlı açılıyormuş galiba 7 ye göre

• 360 total security yada 360 internet security

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveAndDieOnThisDay -- 19 Haziran 2014; 21:06:22 >
  • Malwarebytes Anti Malware başarılı sonuç verir deneyin. Kendi sitesinden ücretsiz versiyonunu indirebilirsiniz, tam sürüm isterseniz isterseniz ilacı kolayca bulunur.
  • LiveAndDieOnThisDay kullanıcısına yanıt
    internet sadece surf yaparken mi koruyor?
  • evet.
  • avg veya avast

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 360 internet security + comodo firewall + emsisoft anti malware kullanıyorum. Kasma vs sorunum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir an gülesim geldi 6 çekirdekli ve 8 gb ramli makinayı kasabilecek antivirüs yazılımı var mı da kasmasın diyorunuz güldürmeyin bu tip saçma mesajlar ile kendinize norton kasmıyorsa diğer yazılımlarında hiç birisi kasamaz zaten free dersen comodo öneririm. ama lisanslı her zaman için iyidir. kaspersky şuan için tek geçerim her yönü ile. deneme sürümünü kur gör farkı.
  • Trojen killer'ı indirebilirsin fakat program maalesef ücretli istersen süresiz demo sürümünü indir orada virüslerin nerede bulunduğunu görebilirsin fakat silemezsin. Tek tek silmek biraz zor ama işe yarayabilir.
  • Combofix dene daha sonra 360 total security yükle.
  • Antivirüsler virüslerin verdiği zararları düzeltmez. Sadece silerler. O yüzden windows'un çok sorunlu hale gelmiştir. Virüsleri silsen bile iyi randıman alamazsın. En iyisi format atmaktır. Yok format atamam dersen, win 7'den win 8'e yükseltme yap. Yalnız yükseltme sırasında hiçbir şeyi koruma seçeneğini seç. Böylece tüm dosyalar windows.old adlı bir klasöre kopyalanır. Bu sayede sıfır windows'a sahip olduğun gibi tüm dosyalarında korunmuş olur.
  • avira
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.