Şimdi Ara

Bilgisayar yasağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimki tam tersi günde 1'er saat ders haftasonu 2'şer saat ders geri kalanı pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

quote:

Orijinalden alıntı: Shqiponje Madhe

Eski bi pc bagimlisiyim, son sinav sonucum gayet iyi olsa da canimi sikti ve bilgisayarin tum kablolarini makasla kestim attim. 2 aydir pc kullanmiyorum asiri mutluyum. Dersimi fazlasiyla calisip ustune kitap film vakit geciriyor, sporumu yapip telefonda takiliyorum. Hayat bana guzel su an, vaktimi verimli ve yararli geciriyorum. Size de tavsiyem bilgisayarda en cok 1 saat durmaniz gunde, ha ben bunu cok denedim ama hep abarttim dozunu kacirdim eski hale dondum dolayisiyla kokten kesmem gerekti

Bilgisayar yokken ders calisiyorsunuz arkadaslar, pc varken aman salla yarin calisirim diye bilgisayara sariliyorsunuz hep hep hep. Hemen bilgisayara gecmek icin kesip atiyorsunuz calisirken de.

Züğürt tesellisi denir buna

Bence yasaklama çok gereksiz bi sistem abi.Herkezin zekası farklıdır.Biri 1 gün çalışır yapar öteki 1 hafta çalışır yapamaz.İnsan kendini tanıyacak oğlum.Ne kadar çalışmayla ne yapabileceğini ölçeceksin.Ona göre dozunda kullanacaksın bilgisayarı.Öyle yasakla falan olmaz.Bana denediler geri tepti daha çok bağlandım.Öyle anne babayla olmaz.Kendi başına halledeceksin.

İstesem gider Teknosadan yeni kablolari alirim ama istemiyorum. Hayat disarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Eski bi pc bagimlisiyim, son sinav sonucum gayet iyi olsa da canimi sikti ve bilgisayarin tum kablolarini makasla kestim attim. 2 aydir pc kullanmiyorum asiri mutluyum. Dersimi fazlasiyla calisip ustune kitap film vakit geciriyor, sporumu yapip telefonda takiliyorum. Hayat bana guzel su an, vaktimi verimli ve yararli geciriyorum. Size de tavsiyem bilgisayarda en cok 1 saat durmaniz gunde, ha ben bunu cok denedim ama hep abarttim dozunu kacirdim eski hale dondum dolayisiyla kokten kesmem gerekti

Bilgisayar yokken ders calisiyorsunuz arkadaslar, pc varken aman salla yarin calisirim diye bilgisayara sariliyorsunuz hep hep hep. Hemen bilgisayara gecmek icin kesip atiyorsunuz calisirken de.

Bence yasaklama çok gereksiz bi sistem abi.Herkezin zekası farklıdır.Biri 1 gün çalışır yapar öteki 1 hafta çalışır yapamaz.İnsan kendini tanıyacak oğlum.Ne kadar çalışmayla ne yapabileceğini ölçeceksin.Ona göre dozunda kullanacaksın bilgisayarı.Öyle yasakla falan olmaz.Bana denediler geri tepti daha çok bağlandım.Öyle anne babayla olmaz.Kendi başına halledeceksin.

İstesem gider Teknosadan yeni kablolari alirim ama istemiyorum. Hayat disarda.

Kendini teselli vol.2

• quote:

quote:

inat yapmışsın sende benim gibi, bana ders calıs dedikce ders calıs lafı o kadar antipatik geliyoduki çalışasım olduğu zaman ile çalışmıyodum

• Ygs'ye girip çıktıktan sonra "kafamı sseveyim" demek istemiyorsan kaldır bilgisayarı.
  • Çek karşına anneni babanı adam gibi , açık açık herseyi söyle.
  • Sorun kendi içinde, anan baban söylemeden bilgisayarı kendi başına bırakmakla işe başla. Ve eve gelince pc açma ilk önce ödevlerini bitir, ders tekrarını yap. Bunu yapmazsan sürekli oynamak isteyeceksin ve ders çalışırken aklın sürekli pc de kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Çok saçma ben orta 1 den beri bilgisayar kullanıyorum. Ve anlattığın bir uygulamanın aynısı banada söylendi ben tepkimi koydum kaldırmam dedim. Ve ona rağmen sınavlara birazcık çalışırım okulda hocanın anlattığı ile yetinirim gidip sınavdan yüksek not alırım. Tabi bu benim lisede aynı şeklide geçti. Bana hocalar soruyorlar nasıl ders çalışıyorsun diye bende çalışmıyorum anlattığınız bana yetiyor diyorum inanamıyorlar. Bence abuk sabuk yöntemler.

Ben de bu zamana kadar aynen bu durumdaydım ve aynen senin gibi düşünüyorum.

Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bilgisayarı hâlâ odamdan kaldırmadım ama süre kısıtlamasına uymaya çalışıyorum. Yalnız hâlâ ders falan çalıştığım yok. Artık Gameboy Advance'ten Pokemon falan oynayıp oyun dergileri okuyorum PC yerine .

• Notlarının eskisinden pek farklı olmadığını yeni sistemin sadece eziyet olduğunu onlara "ispatla" sıkılgan tavırlarınla ve notlarınla. Bilgisayarı sadece oyun amaçlı değil film izlemek, müzik dinlemek, arkadaşlarınla konuşmak, haber okumak, ders... gibi amaçlarla kullandığını onlara göster.

Bir süre sonra geçecektir. Ama sosyal yönden kendini yeterli bulmuyorsan bir anlamda bu senin için büyük fırsat. Git arkadaşlarınla takıl dışarda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.