Şimdi Ara

Bilgisayar - Yazılım mühendisliği için laptop önerisi (10.000 bütçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar, bilgisayar - yazılım mühendisliği düşünüyorum ve buna uygun laptop arayışındayım. Bir yanda huawei matebook 14 ve d16 modelleri hoşuma gider iken bir yandan da m1 air ilgimi çekiyor . Yeni macbooklarda arm mimarisinin kullanılmasından dolayı bazı programların çalışmadığı söylenmekte . Yazılım - bilgisayar mühendisleri veya öğrencileri bu programların çalışıp çalışmama konusunda beni bilgilendirebilirler mi ? ( bu arada sizlerin önerilerine açığım oyun oynamıyorum )

• sadece yazılım ve bilgisayar için değil, diğer mühendislikler içinde kesinlikle macbook önermem. almak isterseniz daha özgür kullanabileceğiniz bilgisayarlar almanızı öneririm. asus için tuf veya rog. hp için pavilion gaming serisini öneririm.

• Alacağın herhangi bir seviyedeki bilgisayar işini görecektir. Programların çok büyük kısmı m1 ile çalışıyor. Bölümde de sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası benim için önemli olan unsur hafif ve kullanım süresinin uzun olması. Gaming laptoplar için edindiğim bilgiler kullanım süresinin az olması ve oldukça ağır olması. Daha önce laptop kullanmadım fakat macbookların diğerlerine nazaran kullanım yıllarının daha fazla olduğunu gözlemledim.Aklımın bir yanında huawei 14 ve d16 serisi varken bir yanda da macbook air var. Kafam oldukça karışık.

• m1 air al geç direk eğer bilgisayar müh seçiceksen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.