Şimdi Ara

Bilgisayara bağlanma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firma içinde aktif olarak kullanmak da olduğum 4 pc var.
    Ayrıca 2 tane yazıcı ve bir tanede muhasebe programı var. Şimdi yapmak istediğimiz fakat sorun yaşadığımız bir şey var. Şimdi 1 tane pc'de yazıcılar ve muhasebe program kurulu. Sorunsuz kullanabiliyoruz o bilgisayarda.
    Şimdi bizim 3 bilgisayarımız bu bilgisayara ağ üzerinden bağlanıp yazıcı ve muhasebe programını kullanmak istiyoruz. Daha önceden başka bir bilgisayar vardı sorunsuz olarak ağ üzerinden bağlanıp yazıcı kurulumlarını yaptıydık.
    Fakat bilgisayar değişti. Windows 7 starter tabanlı bir pc. Tek bir kullanıcı hesabı var ve şifre koruması falan yok.
    Ben kendi bilgisayarımdan o bilgisayara bağlanmak istediğimde bende şifre istiyor. İşte bu şifrede belli olmadığından bir şey yapamıyoruz.
    Nasıl bir çözüm geliştirebiliriz acaba?

Herkese iyi çalışmalar dilerim.

• Öyle uzun uzadıya bir çözüm yolu yok bunun. Yapman gereken Ağ ve Paylaşım Merkezine girip Gelişmiş paylaşım ayarlarına girmek. Sonrasında oradaki seçenekler için Parola Korumalı Dosya Paylaşımı başlığındaki seçeneklerden Kapalı yazanı işaretlemek..
  • Hocam şimdi dediğin gibi yaptım.
    Yazıcılardan birini görüyor birini görmüyor ya da ben yanlış bir şey yapıyorum.
    Ayrıca c ve d sürücüsüne girmek istediğimde Windows C sürüsüne erişemiyor yazısı çıkıyor. Tanıla butonu var ona basıyorum. C kullanılabilir ancak oturum açmak için kullandığınız kullanıcı hesabının erişimi reddedildi.
    Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba nerde yanlış yapıyorum ?
  • paylaşım verirken GUEST hesabına tam denetin izni verirseniz o sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: agumbagorkem

Firma içinde aktif olarak kullanmak da olduğum 4 pc var.
    Ayrıca 2 tane yazıcı ve bir tanede muhasebe programı var. Şimdi yapmak istediğimiz fakat sorun yaşadığımız bir şey var. Şimdi 1 tane pc'de yazıcılar ve muhasebe program kurulu. Sorunsuz kullanabiliyoruz o bilgisayarda.
    Şimdi bizim 3 bilgisayarımız bu bilgisayara ağ üzerinden bağlanıp yazıcı ve muhasebe programını kullanmak istiyoruz. Daha önceden başka bir bilgisayar vardı sorunsuz olarak ağ üzerinden bağlanıp yazıcı kurulumlarını yaptıydık.
    Fakat bilgisayar değişti. Windows 7 starter tabanlı bir pc. Tek bir kullanıcı hesabı var ve şifre koruması falan yok.
    Ben kendi bilgisayarımdan o bilgisayara bağlanmak istediğimde bende şifre istiyor. İşte bu şifrede belli olmadığından bir şey yapamıyoruz.
    Nasıl bir çözüm geliştirebiliriz acaba?

Herkese iyi çalışmalar dilerim.

ağ ve paylaşım merkezinden gelişmiş paylaşım ayarlarından parola korumalı paylaşımı kapat ı seçip tamam demeniz yeterli, akabinde paylaşımda bulunacaklarınıza everyone yi ekleyip paylaştırın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.