Şimdi Ara

Bilgisayara İndirilemeyen WEB Siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bazı programlar ile bir internet sitesinin tamamı veya istediğimiz bir kısmını bilgisayarımıza indirebiliyoruz. Ancak bazı siteler ise indirilemiyor. Bu sitelerin niçin indirilemediğini veya her tür siteyi indirmeyi becerebilen bir program olup olmadığını bilen var mı?

• Ornek verebilirsen veya biraz daha ayrintili anlatabilirsen yardimci olmaya calisalim
  • zamanında teleport diye bir program denemiştim hiçbir sorunla karşılaşmadım istersen bir dene
  • Teşekkür ederim onbaşım. Örnek değil bizzat indirmek istediğim sayfayı verebilirim :http://a4esl.org

ve maalesef teleport adındaki program 1 sayfasını bile indiremiyor Teğmenim.
  • Bu tip programlar daha çok düz htm siteleri indiriyor. ASP ve PHP siteleri indiremiyor.

Sevgiler
  • arkadaşım offline explorer kullan denedim verdiğin sayfayı bende indirdi

benim sitede var imzadan girebilirsin

bi problem olursa haberim olsun anladın sen anladın

arkadaşım tekrar denedim şimdi flashla yapılmış olanlar falan inmiyor ama html olanları indiriyor

haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eolis -- 27 Mayıs 2005, 1:34:39 >
  • anladım. Ama problem bu programı register etmek değil. Sözkonusu siteyi indiremedim. Başka siteleri denedim onlarda hiç sorun çıkarmadı amahttp://a4esl.org adresini 1 level bile indirmedi. Acaba bir ayar sorunu mu var? Sen nasıl indirebildin? Amca haklı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkurt -- 27 Mayıs 2005, 12:17:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web sitesinden dosya indirme
    4 yıl önce açıldı
    Flash Oyun Siteleri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • flashget indiriyor.
  • flashget'i site indirmek için nasıl kullanacağımı kısaca özetleyebilir misin teğmenim.
  • eksi sozlugu nasi indirebiliriz acaba yaw.. tüm database ini indirmek mumkunmudur ? bilmeyenler icinwww.eksisozluk.com
  • Sayın Paxil,

Flashget üzerinde 2 saaattir deneme yapıyorum, sadece sitenin ilk sayfasını indirebildim. Ancak flashget programında alt sayfaları indirmek için bir ayar bulamadım. Alt sayfaları nasıl indireceğiz? Flashget'te indirilecek sitenin alt kırılımlarını soran bir ayar yeri göremedim.
  • arkadaşım o dediğin site olmuyor yav ilk sayfayı ve html olanları indirdi bende gerisini almıyor hiç

bence topic'i yazılım genele aç birde orda daha fazla yardımcı olabilirler yeni program için

kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.