Şimdi Ara

Bilgisayara interneti bağlayınca cpu yükseliyor yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerde bilgisayarım cpu kullanımı arttı ve bir kaç gün öncesinde de cmd açılıyor oyun veya web de gezinirken alta atıyor internet bağlayınca cpu 100 ve 90 civarı gibi artış gösteriyor ağ kablosunu çekip başlattım bilgisayar cpu oranı 4-5-7 falan o civarlardaydı taktım kabloyu bağladım interneti arttı hemen görev yöneticisini açınca azalıyor bir öncekinde açtım görev yöneticisini fakat etki etmedi sorunu nasıl halledebilirim? Cevap için şimdiden teşekkürler :)

Edit: Cpu kullanımı arttıran netservice isimli birşey işlemi sonlandırıyorum fakat tekrar açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senpaiix -- 4 Temmuz 2017; 16:54:52 >

• Otomatik güncellemeler açık mı? Neden yaptığını anlamak bu şekilde imkansız. Tüm görev yöneticisinin fotoğrafını atın. İnternetten indirme yapıp programlar yükleyen şu virüslerden bulaşmış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt

Bunlar geriside aynı hep conhost ve netservice msconfig yazıp windows update yi kapattım.

• senpaiix S kullanıcısına yanıt
    Üstüne gelip sağ tuşla dosya konumunu aç diyin. Dosya oluşturma, değiştirme tarihini ve dosya yolunu paylaşın.

Cmd conhost diğeride netservice klasör olan.

• Bilgisayarınızı Malware-bytes Anti Malware ve Dr.Web Cure It ile taratın. Virüs var sanırım, sanırım dedim çünkü nette 4 gün önce sizinkisine benzer konu açılmış fakat tam olarak aynısı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 4 Temmuz 2017; 19:29:55 >
    Cevap için teşekkür ederim taratıp sonucu yazarım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    yaptım oldu bazı port girişlerini engelledim dr weble cpu kullanımı azaldı :D
  • senpaiix S kullanıcısına yanıt
    Düzeldi demediniz, azaldı dediniz?
  • Sorunu çözdünüzmü ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.