Şimdi Ara

bilgisayara osilaskop programını ses kartına bağlantı pimi hangileridir yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • scope30 isimli bilgisayarı osilaskop gibi çalıştıran bir program buldum fakat ses kartından sinyal girişi yapılır diyor fakat pin bağlantısı nasıl yapılıyor bilgisi olan arkadaşların ilgilenmesini bekliyorum. Teşekkürler

• Mic girişlerinden.
  • max kaç voltluk bir sinyal uygulayabiliriz hiç denedinmi ses kartında problem olmasın
  • Hayır denemedim. Fakat mantıksal olarak ses kartının beslemesi 12 volt seviyesinde olduğundan girişininde mantıksal 12 volt seviyesini aşmaması lazım. Bu tip yazılımları kullandığımda bazı sorunlarla karşılaştım ve verimsiz buldum.
    20Hz.....20kHz arası çalışıyor.
    A.C ve D.C girişlerde dengesizlik yaratıyor.
    Giriş voltajı düşük. ( gerilim bölücü ile aşılabilir fakat değmez.).

Bunun gibi bir çok olumsuz yanı vardı.
  • bende bilgisayara osiloskop programı kurdum. mikrofon girişine mikrofon taktım konuşunca ekranda frekans dalgalanmalarını görüyorum.fakat ses kartında line in var. devre frekanslarını takip için burayı kullanmayı düşünüyorum,gerilim bolucu kullanmadan direk bağlamayı düşünüyorum.bir sakıncası olurmu.şu anda bitirmeye çalıştığım bir devre var,osiloskopla ayar yapmak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.