Şimdi Ara

Bilgisayara virus gırdı heralde lutfen acıl yardım - RESİMLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Spywarelar başa dert..ama bi şekilde temizleniyor..uğraştırsa da!..geçmiş olsun arkadaşa..
    Ama söylemeden edemeyeceğim kaspersky görev cubuğunda paşa gibi kurulmuş, spywarelar pc yi işgal etmiş..biraz komik geldi de görüntü
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunceri

Spywarelar başa dert..ama bi şekilde temizleniyor..uğraştırsa da!..geçmiş olsun arkadaşa..
    Ama söylemeden edemeyeceğim kaspersky görev cubuğunda paşa gibi kurulmuş, spywarelar pc yi işgal etmiş..biraz komik geldi de görüntü

evet bende olsam yerınde gulerdım. ama içim cız etmıştı okadar dosyam gıdecektı kasper orda arabuluculuk yapıyor kendi çapında birşeyleri tarıyor aştı heralde bu vırus onu olaya karıştırmıyor kendini!!
    number one kaspersky miş see see see

• quote:

Orjinalden alıntı: YüXeXes26

işin kolay
    1-virüs resmı olan ekran koyucusunun en soldan tuttugunda kapanıor kapat
    2-Gorev yoneticisi için:
    başlat/çalıştır/gpedit.msc yaz enterla sonra kullanıcı yapılandırılması/yönetim şablonları/sistem/ctrl+alt+del seçenekleri/görev yöneticisini devreden kaldır'a çift tıkla ve devre dışı seçeneğini seç..
    3-başlat/msconfig/başlangıc tumunu kaldır sadece antıvırus programın kalsın
    4-görev yonetıcısını ac bılmedıklerını sonlandır.

sorun hallorur

Kesinlikle bu yönteme katılmıyorum...demişsin arkadaşım msnconfigden tümünü kaldır antivirüs hariç...antivirüs ün ne etkisi olmuşKi..olsaydı zaten sisteme virüs girmezdi..:S
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.