Şimdi Ara

Bilgisayarda anlık takılmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bilgisayarımda r5 5600 işlemcisi rtx 4060 ekran kartı ve 32gb ram bulunuyor. Bilgisayarda anlık donmalar oluyor ve bunlar 2-3 saniye sürüyor. bu takılmalar oyundan oyuna değişiyor. Witcher 3 gibi bir oyunu 100 saat oynamama rağmen bir kere donmadı ancak FİFA 24 ve ya teamfighttactis oynarken her maç 2-3 kez bu sorunu yaşıyorum. Ssdm lexar markasının 1 tb m2 ssdsi. Ramlerin xmp profili açık. Windowsu ve oyunları diger ssdme yükleyip ordan boot ederek deneme yapmayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ramlerden şüphelenebilirsin ancak çok sık olmuyorsa sorun yok yinede en iyi tespiti değerleri izleyerek yaparsanı msi afterburner rivaturnerla cpu gpu ram kullanım fln ne varsa aç veya aida 64te kullanabilirsin verileri izle donma anında ne oluyor bak ancak o şekilde tam tespit edilir.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Değerli yanıtınız için çok teşekkürler.Ramleri nasıl test edeceğim? Yardımcı olur musunuz?

Ayrıca şunu eklemek istiyorum. Oyun donduğu an fareyi klavyeyi kontrol edebiliyorum. Yani bilgisayar donmuyor ben 2 saniyeligine görüntüyü tek kare görüyorum gibi birşey söz konusu. Ve ya fifada oyuncular sabit kalıyorlar ama yardımcı hakemin bayrağı sallanıyor ve ya skoreboarddaki avrupa ligi animasyonu vs hareket ediyor.

• Hocam fare klavyeyi kontrol edebiliyorsanız hatta alt+tab atabiliyorsanız fln oyunda sorun vardır çok takılmayın

sanmıyorum çünkü arada chromeda sekmeler arası geçişte vs. de oluyor. ayrıca oyunlarda fpsim 100 fps olsa bile %1 low fps değeri 10 15 falan oluyor araştırdığıma göre akıcılığı bu değer de belirliyormuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V Anlık Takılmalar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.