Şimdi Ara

Oyunlarda anlık takılma/saniyelik donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, henüz 1 aylık yeni aldığım monster tulpar t7 v20.4 cihazımda yüksek performans isteyen oyunlar açtığımda anlık takılmalar yaşıyorum, mesela death stranding oynarken dış mekanda bıktırıcı oluyor, bir de yağmur varsa aman aman. Geforce experience uygulamasından oyunun ayarlarını optimize ettim, driver güncel, arkaplanda başka bir uygulama da çalıştırmıyorum, neden böyle oluyor olabilir, bu servise göndermelik bir sorun mudur yoksa basit bir çözümü var mı?

Ekran kartım rtx 3060 6gb, ram 16gb, ssd’im yükseltilmiş 7000 okuma hızına sahip bir ssd, işlemcim i7-11800H

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• detaylar ultrada vs ise high çekip dener misin? msi afterburner ile darboğaz var mı kontrol edebilirsin

• CPU, GPU vs SSD sıcaklıkları nedir? Aida64 ile bunları kararlılık testiyle test edip buraya at. Muhtemelen ısı sorunu.

• Merhaba sorunu çözebildiniz mi?
    Aynı sorunu bende yaşıyorum Laptop modelim Tulpar T7 v20.3.2 Ekran kartım RTX 3060 6gb,16gb ram,i7 10875H hemen hemen aynı ve yeni aldım sayılır aldığımdan beri yaşıyorum sorunu geçen yaz sonu sorunu çözdüm sandım kışın pek yaşamadım fakat 1 aydır tekrar sık sık olmaya başladı sorununuzun durumu nedir?@androidminsky

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.