Şimdi Ara

Bilgisayarda bir sorun var ama çözemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir oyun oynarken bazen durduk yerde kitleniyor reset atıyorum windows açılış ekranına gelince ekran pembe tonlarına giriyor eskiden crysis i rahat oynarken simdi yükleme ekranında kitleniyor hadi orayı zarzor geçiyorum karaya çıkınca kontrol noktasına erişildi diyor orda kitleniyor resetliyorum bastaki sorun oluyor eskiden 40-50 fps ile oynadıgım gta 4-6 fps ye kadar düsüyor HDD de sorun olabilir diye HDD yi degistim yine olmuyo bu arada ekran kartı eski ana kartımda çalısmıyordu bende ana kartı degistim ama bu sorunlar basladı

donanımım pentium 4 3.0ghz işlemci 2 gb ram ati readon 3600 hd series AGP ses kartı realtek ac 97 onboard

• Sanki aşırı ısıdan dolayı kasılıyormuş gibi. İşlemcinin ve ekran kartının fanlarını kontrol et bence.
  • benim bilgisayarın arkasına ek fan taktım ısınmadan olucagını sanmıyorum islemcinin ısı macununuda yeni sürmüstüm eskiden hersey normaldi iyi çalışıyordu sonra format attım ondan sonra oldu ne olduysa
  • Ekran kartı anakart ile uyuşmuyor olabilir . Ekran kartının fanı tam soğutmuyor veya dönmüyor olabilir . Oyunlara girdikten sonra ekran kartı sıcaklığını ara ara kontrol edip buraya yazarsanız daha iyi olur .
  • Bu tür sorunlar yani arızanın nereden kaynaklandığının kesin olarak bilinememesi çok can sıkıcıdır. Ama tek tek bütün alternatifleri düşünmek gerekir.

Sıcaklık derecelerine bak. Her ne kadar kasaya fan takmış olsan da.
    Sürücü güncelleştirmeleri yap.

Ama büyük ihtimalle ekran kartından kaynaklanıyor gibi.
  • sürücüler en son sürüm ama windows ekranını öyle görünce sorunun windows yada harddiskde oldugunu düsünüyorum
  • Yazılımsa bir sorundan ziyade donanımsal bir aksaklık söz konusu gibi.Pc parçalarınızın sağlamlığından ne derece eminsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acaba sorun ekran kartında olabilirmi cünkü ana kartı degismeden önce çok iyi çalışan ekran kartından video sinyalı alamıyordu degisince düzeldi ama bu sorun basladı
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: oft111

acaba sorun ekran kartında olabilirmi cünkü ana kartı degismeden önce çok iyi çalışan ekran kartından video sinyalı alamıyordu degisince düzeldi ama bu sorun basladı

Teknik servise kontrol ettirmenizde fayda var hocam.
  • Isı değerlerini gözden geçirmelisin. İşlemciyi veya ekran kartını eline alman an meselesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.