Şimdi Ara

Bilgisayarda dosya arama programı tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır Ava Find kullanırdım bu iş için. Şahane programdır. System Tray'de çalışır shift+esc ile karşına çıkar bir anda. Yazdığını anında bulur.
    Fakat Windows 7 ile bi türlü anlaşamadı hata veriyor son günlerde sürekli ve kapanıyor ardından.
    Yeniden açınca hdd'leri yeniden tarıyor falan. Sonra yeniden hata veriyor.

Bana kaliteli, basit kullanıma sahip, işlemci ve ram'e fazla yüklenmeyen bi dosya arama programı tavsiye edin. Bir kaç şey buldum netten ama bizzat kullanan arkadaşların tavsiyeleri daha önemli.

• Everything gayet güzeldir ve ücretsizdir tavsiye ederim.Uzun zamandır kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 26 Aralık 2009; 0:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrooklynZU

Everything gayet güzeldir ve ücretsizdir tavsiye ederim.Uzun zamandır kullanıyorum.

Deneyeyim bi. Ava Find gibi basit ve profesyoneldir umarım.

Ah Ava Find. Beni düşürdüğün hallere bak.

Şimdi kurdum Everything'i. gayet hızlı ve güzel çalışıyor. Açılması için bi kısayol atayabiliyor muyuz buna?
    Yani Ava Find'da mesela ne işlem yapıyorsan yap Shift+Esc yaptın mı ava find gelirdi karşına. Bunda yok galiba bulamadım.
    Ayarlar'ında yeni kısayol tuşu falan diyor ama karşısında klavye kısayolları yok. Klavye kısayolları olanda "yeni pencere kısayolu düzenlemesi" diyor. Denedim olmadı. Burdan bi kısayol seçince tamam diyorum o kısayolu deneyince bir şey olmuyor. Ayarlar'a tekrar girdiğimde girdiğim kısayol sıfırlanmış "hiçbiri" yazıyor yerinde yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 26 Aralık 2009; 12:01:51 >

• ben şu ana kadar win7nin arama motorunu çok beğendim
    özellikle çok hızlı olması ve istediğim dosyaları her zaman bulabilmemi sağladı
  • Everything gayet iyi gibi. Bi açılması için kısayol ekleyemedim bunun haricinde şimdilik sorunsuza benziyor.
  • 2 side güzel programmış birde Portable olanlarını buldum lazım olduğunda kullanırım artık, Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

2 side güzel programmış birde Portable olanlarını buldum lazım olduğunda kullanırım artık, Teşekkürler

Everything'in bi de şöyle bi özelliği var. Ava gibi taramıyor HDD'leri. Kurdum hemen hepsini taramış şekilde çıkardı önüme.
    Güzel programmış vel hasılı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.