Merhaba, benim sorunum bilgisayarım açılana kadar tırrrrrrrrrrrrr şeklinde aşırı bir ses geliyor. Sonra normal ekrana gelince gidiyor. Pc açıkken yeniden başlat desem tekrar olmuyor ancak kapatıp 1 gn sonra açtığımda gene aynı ses. Neden olabilir acaba ?
Ses hoparlör den mi geliyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
gekido
kullanıcısına yanıt
power supply den oluyor , bendede olmuştu power supplyi değiştirdim ses yok fanlılardan al
Arkadaşlar power supply yeni hoparlörden gelemez kulaklık var kablolar fana sürtmüyor harddisk yapabilirmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: gekido
Arkadaşlar power supply yeni hoparlörden gelemez kulaklık var kablolar fana sürtmüyor harddisk yapabilirmi ?
Gözden kaçırdığın bir fan olabilirmi,bende yaşıyorum aynı sorunu ancak power supplyden geliyor pekte takmıyorum yenisini alacağım için. İyice bak derim harddiskle ilgisi yoktur, emin olmak istersen sök çalıştır
Aynısı benimde başıma geliyor sık sık sabahları açtığımda.Tekmeliyrum vuruyorum ses azalarak kayboluyor :d PSU değiştirin düzelecektir.
neyse sanırım pcyi değişme zamanım geldi :D
gekido
kullanıcısına yanıt
pc ısınma sorunu yoksa fanı sokun buyk ihtimal sıkıntı ondadri ekran , cpu veya hard disk rahatsz edici bir ses cıkarmasi zordur cıkartıyorsa bozuktur fani
Yeni pc alıyorum sorunu çözdüm :D
ekran kartı fanı olabilir açılırken ve kapanırken tam güçte çalışır
Power Supply'den kaynaklanıyor, içerisindeki yağ toza dönüşüyor ve içerisinde yağ kalmadığı için dönerken ses çıkartıyor değiştirirsen bir sorun kalmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme