Bildirim
bilgisayarda internete girdiğim adresi silemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ya anti spyware yükle olsun bitsin. düzeltmen zor. ama mümkün değil diyorsan önce donanım ekle kaldıra bi bak. ondan sonra c ye bi bak kurulu program dialer varmı diye. -
yapamadım olsun eyvallah sağol -
giriş sayfasını araçlar internet seçeneklerinden değiştirebilir arkadaşın.
geçmişi ise aynı araçla internet seçenekleri geçmişi sil seçeneklerinden silinebilir -
1.ccleaner programını kur girilen adresleri silecektir (win ortamında silemiyorsan sistem deforme olmuştur)
2.geri yükleme noktalarını temizle güvenli modda güncel bir antivir antispywareyle tarat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.t -- 5 Mayıs 2006; 16:40:40 > -
quote:
Orjinalden alıntı: t.t
1.ccleaner programını kur girilen adresleri silecektir (win ortamında silemiyorsan sistem deforme olmuştur)
2.geri yükleme noktalarını temizle güvenli modda güncel bir antivir antispywareyle tarat
+1 -
http://www.inndir.com/program.php?id=23516
al sana linkinide vereyim. ben uzun süredir kullanıyorum bu progaramı. hem bilgisayardaki sorunları bulup temizliyo. hemde herzaman bilgisayarımın internet geçmişi sıfırlanıyor. -
Ashampoo Antispywareyi kur -
quote:
Orjinalden alıntı: bayakkus
http://www.inndir.com/program.php?id=23516
al sana linkinide vereyim. ben uzun süredir kullanıyorum bu progaramı. hem bilgisayardaki sorunları bulup temizliyo. hemde herzaman bilgisayarımın internet geçmişi sıfırlanıyor.
teşekkürler saol hemen yüklüyorum. -
bide baslat sag tıkla özelliklerden klasik baslat menüsünden temizleyi sec bunların dısında -
Kardeş Ad-ware ile tarat düzelir... -
quote:
Orjinalden alıntı: ciyaazim
Kardeş Ad-ware ile tarat düzelir...
+
Antivirus
O da halledemezse hijackthis -
dost kişi san disk cleaner diye bir proğram tavsiye ederim. bütün cookies dosyalarını siler. browserında bookmarks diye bişey dahi bırakmaz.www.download.com dan bulabilirsin sanırım. ben derginin birisinden edinmiştim. -
quote:
Orjinalden alıntı: ciyaazim
Kardeş Ad-ware ile tarat düzelir...
bende de aynı sorun olmuştu. yaptım düzelmişti..
saygılar
yap olmazsa gel yüzüme tükür. :P
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X