arkadaşlar dün bilgisyarda internet explorer sayfasını actıgımda bilgisayar bayaa bi bekledi sonra windows hata mesajı geldi ve sayfayı kapattı aynı şeyler 3 kez daha oldu reset attım gine aynı şey oldu sonra bi dahaki resette bilgisayar kitlendi ondan sonrakinde windowsa giremedim windows yükleme ekranıda kalıyo öylece format cektim bu seferde windowsu yuklemede aygıtlar taranıyor bölümünde takıldı bidaha ne format cekebildim nede hard diski tanıtabildim hardisk setupta slave olarak gozukuyo ve windows harddiske ulasamıyo yani işin kısacası cartayı çektik ewdeki diger bilgisayara bagladım hardiski,bilgisayarımda G olarak gözüküyo ama içine girilmiyo vede biçimlendiremez uyarısı geliyo yani benim anlamadıgım koskoca hard diski nasıl bozdum normalde bolunmüş haldeydi D kısmındaki filmler mp3lerde ve dosyalarda gitti bir insan zenginlikten fakirlige bir günde mi düşer allah düşürmesin!!
before , after
benim sizden duymak istedigim boyle problemlerle karsılasan arkadaslar varmı vardır elbetteki daha kotusude vardır tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
sende olan sorun buyuk bir log file olusması makinayı resetlemekten dolayı olusmus dosya biraz zor aclırı ama sen bi güvenli kipte acmayı dene eger acarsa temlerin içini iyi bir sekilde bosalt hem windowsun içindeki hemde document and settings administrator yada kullanıcı klasoru ismi neyse orda eger gormesssen gizli dosyadır onuda arcalar klasor secenkelri tüm gizli dosyları goster dersin her neyse cıkar sonra search yap *.log yaz butun log dosyalrını sil ve sonra makinaını diskini denetle de ozellikle ama ozellikle c kısmını sonra acıldıgında makina explorer ı kaldır ve yeniden kur bzulmus olabilir kolay gelsin