Şimdi Ara

Bilgisayarda Rx580 8Gb 256 Bit Ekran Kartı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gigabyte h410m s2h,

raydın 16gb 2666 ddr4 ram

koxia 500gb m2

500w psu

powergate dalyan model pc kullanıyorum

geçenlerde bu pc için rx580 8/256 (bilinen markaların haricinde) ekran kartı aldım, kartı taktım radeon driver kurdum adrenalin. ekran kartı funmark denemelerinde hata vermedi, video izlerken veya indirdiğim filmleri izlerkende sorun yok hatta görüntü kaliteside hissedilen derecede arttı ( ekran olarak 106 ekran philips fhd tv kulanıyorum) ama bir oyun açtığımda 10saniye içinde ekran yeşil veya gri veya mavi veya siyah olup pc kitleniyor restart tuşu dahi aktif olmuyor, filmora ile video birleştirme işi yaparken de render işini ddr3 2/64 kartlara göre çok yavaş yaptı, aldığım yere gönderdiğimde ise kartın orada denediklerinde sorunsuz çalıştığı söyleniyor, şuanda zotac gt520 kullanıyorum öncesinde de powergate r5240 2/64 kullnıyorum onlarda hiç hata vermiyor pc. örnek verecek olursam rx580 "rise of nations" oyununda dahi hata verdi. acaba neden bu şekilde hata veriyor olabilir ve bu kasa için nasıl bir ekran karkı önerisinde bulunabilirsiniz. ( çoğunlukla video render işleminde kullanılıyor kasa. gt730 bir kart olsam işime yarar mı?)

denene yollar

bios güncellendi - f3 olan sürüm f6 ya yükseltildi

m2 ile kuruldu - hata

HDMI kablosu değiştirildi (ps3 için kullandığım kablo ile denedim)

sandisk ssd ile kuruldu - hata

m2 ile temiz format sonrası kuruldu - hata

ssd ile temiz kurulum - hata

ısı kontrolleri yapıldı * normal sıcaklıklar

arıza olarak gönderdim sağolsun arkadaşlar ilgilendi orada çalıştı , bana geldi ürün burada yine - hata

ek

pc donanımı

gpu driver

video dosyası pc'nin ne şekilde hataya düştüğü

(ek görselleri telefon ile çekişmiş olup o anda anlık olarak gönderilmiştir )

• Tv çözünürlüğü yetersiz veya tv eski. Monitöre takarsanız sorunsuz çalışır

• işin açıkçası vestel 55u 8300 4k tv var onda hiç denemedim işin aslı, ama kart pc nin normal açılışında video izlerken film izlerken sorun yapmıyor ama filmora ile render yaparken 2/64 zotac karta göre çok yavaş, oyun açınca hata veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.