Şimdi Ara

Bilgisayarda ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarda ses yok. Bilgisayarın ses cdsini de aradım bulamadım. Yani sesi yükleyemedim. Bilgisayara ses yükleyebilmemin bir başka bir yolu yok mudur? program falan...
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ses derken nasıl yani ses driver i mi yani ses kartınımı yükleyemedin yoksa ses dosyasımı
    mp3 aac vav vs vs vs
  • ses kartının özelliklerini bilmen sartı ile "...... ....... ses kartı ...... sürümü driver yazıp aratabilirsin. bu şekilde cd ye gerek olmadan sesi geri getirebilirsin. ama bilmiyorsan cok zor gelebilir.
  • anakartın on board mu eğer öyle ise sitesine girip oradan driver ile ilgili bağlantıya gidip ses ile ilgili driveri indiripkuracaksın yok harici bir ses kartın varsa bununda markasını ya pc söküp bak yada everest diye bir program var onun yardımı ile markasını al ve ilgili siteye girip gene driverini indir kur
  • İlgilendiğiniz için çok saolun. diriverin markasını malesef bilmiyorum. Söyledikleriniz biraz karmaşık geldi açıkçası pc bilgisi biraz kıt olan biri olarak. Neyse ben biraz uğraşayım. Birşeyler söylemek isteyen varsa buyursun söylesin. Beklerim.
  • Ayrıca ses kartım harici falan değil. Bilgisayarı en başta nasıl aldıysam öyle. Yani, ses drivrin markasını bilmiyorum, öğrenebilme imkanı yok mudur markasını?
  • Everest Ultimate Edition programı ile anakartınızın marka ve modelini öğrenip buraya yazarsanız yardımcı olabiliriz.

Everest Ultimate Edition ==>http://forum.donanimhaber.com/m_22393337/mpage_1/key_//tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Ses ve kasma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Everest Ultimate Edition programı ile anakartınızın marka ve modelini öğrenip buraya yazarsanız yardımcı olabiliriz.

Everest Ultimate Edition ==>http://forum.donanimhaber.com/m_22393337/mpage_1/key_//tm.htm

Evet, söylediklerini yaptım şu bilgileri buldum

Anakart Kimliği 12/30/2003-P4M266A-8235-6A6LWG0BC-00

Anakart Adı Gigabyte GA-8VM533

Firma Adı Gigabyte Technology Co., Ltd.
  • http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/driver/ga-8vm533.html buradaki Audio driverını indir ve yükle.
  • Çok teşekkür ediyorum yuemrek. Beni büyük bir sıkıntıdan kurtardın.
  • Önemli değil , iyi forumlar.
  • Bende de buna benzer bir sorun var fakat ben driverı yüklememe rağmen düzelmedi. Ses geliyordu ertesi gün açtığımda ses yoktu. Denetim masasındaki ses efekti ve ses aygıtlarına baktığımda ses ayarı kısmında ses aygıtı yok yazıyor. Ses de gelmiyor, ne yapabilirim. Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyakchico

Bende de buna benzer bir sorun var fakat ben driverı yüklememe rağmen düzelmedi. Ses geliyordu ertesi gün açtığımda ses yoktu. Denetim masasındaki ses efekti ve ses aygıtlarına baktığımda ses ayarı kısmında ses aygıtı yok yazıyor. Ses de gelmiyor, ne yapabilirim. Teşekkürler

aygıt yöneticisinde ses donanımları altın da ses kartı var ise başka bi sorun var yok ise ses kartı driver i kurulmamıştır
    ses kartı driver ini kurmak için anakartınızın cd sini takıp audıo driver ile ilgili olanları yükle
    anakartınızın cd si yok ise anakart marka ve modelinbi buraya yazarsanı driver bulunur
    anakartın marka modelini bilmiyor isen yukarıda arkadaşımın dediği gibi everest programı ile öğrenebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeki1981

quote:

Orjinalden alıntı: manyakchico

Bende de buna benzer bir sorun var fakat ben driverı yüklememe rağmen düzelmedi. Ses geliyordu ertesi gün açtığımda ses yoktu. Denetim masasındaki ses efekti ve ses aygıtlarına baktığımda ses ayarı kısmında ses aygıtı yok yazıyor. Ses de gelmiyor, ne yapabilirim. Teşekkürler

aygıt yöneticisinde ses donanımları altın da ses kartı var ise başka bi sorun var yok ise ses kartı driver i kurulmamıştır
    ses kartı driver ini kurmak için anakartınızın cd sini takıp audıo driver ile ilgili olanları yükle
    anakartınızın cd si yok ise anakart marka ve modelinbi buraya yazarsanı driver bulunur
    anakartın marka modelini bilmiyor isen yukarıda arkadaşımın dediği gibi everest programı ile öğrenebilirsin

Ben driverı yüklemiştim 2 gün önce sorun yoktu. Dün gitti ses, aygıt yöneticisinde ses donanımları altında ses kartı gözükmüyordu. Ama driver yüklüydü. Ben de sistemi bir geri yükleyim dedim. Ses çalışan güne geri yükledim sistemi. Sorun düzeldi. Aygıt yöneticisinde ses donanımlarında ses kartı gözüküyordu. Anlamadım neden böyle olduğunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.