Şimdi Ara

Bilgisayarda Virüs Var ama Programım bulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bnm bılgısyarım acayıp yavas ve kasıyor. mıcrosoft security den once 3 tane vırus prog yuklemıstım sıldım hepsını ama mıcrosoft securıty o kdr taratmama sagmen hc bısey vırus bulmuyor ama bu kasma ve yavaslamaya bakarsak cok agır vıruslerın pcmde oldugundan emınım yardımınız lzm tesekkurler!!!

• Programların 1 i deseniz neyse bir sürü virüs programı eğer güncellenmişlerse ve hala bulamamışlarsa sorun kaynağı başka birşey olabilir. Kasma ve yavaşlamanın nedeni bilindiği üzere sadece virüs gibi nedenlerden olmaz. Sistem özelliklerini kısaca yazabilirmisiniz.
  • tabıkıde ama onceden boyle bır sorunum yoktu ve hatta driverscannet speedupmypc ve registybooster programları ıle pc ve donanımlarını ve driverlerını en guncel hale getırdım ve vırus programımda guncekl.

sıstem ozellıklerım:
    Intel(R) Pentium(R) Dual CPU
    E2140 @ 1.60GHz

1.60GHz, 1,00 GB RAM

Fiziksel Adres Uzantısı

Microsoft Windows XP

Professional

Versiyon 2002

Service Pack 3
  • Virüs programının tam zamanlı taramasını kapatıp bir denermisin.
  • denerım tabıkı tsk ederım fıkır ıcın
  • Bilgisayarın kasması virüs kaynaklanmıyor olabilir. O kadar virüs programıyla taratıp virüs bulmadıysa, virüs yoktur diye düşünüyorum. Çok istiyorsan virüslü bir dosya indir test et antivirüs programını. Bakalım bulacak mı.
  • tmm efendım denıycem ama gene vırus bulmadıysa vırus yoktur heralde kasamın ıcı pıslenmıstır muhtemelen... kasaman ıcını temızlemem lzm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.