Şimdi Ara

Bilgisayardaki ayarlar degisti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilgisayarda bi programi birlikte ac yaptim program secerken adobe reader sectim bilgisayardaki ogelerin cogusu adobe reader ile acilmaya basladi ama dosya desteklenmiyor hatasi veriyo eskisi gibi nasıl açabilirim ??

Teşekkürler

• Örnek vereyim resim dosyasının üstüne sağ tıkladın açılan sekmede birlikte aç diyeceksin var sayılan programı seç diyeceksin en altta bir pencere açılacaktır oradan windows live fotoğraf galerisi veya windows fotoğraf galerisine bir kez tık yapacaksın altta bu tür dosyaları açmak i,çin her zaman seçili programı kullan yazısı altta olucaktır yanında bir kutucuk olucak onu işaretlendiğinden emin ol ve tamam butonuna bas. Diğerleri içinde yapılan yol aynı seçilen program farklı video dosyası için örnek vereyim gom player veya bs player, mp3 müzik dosyaları içinse windows media player veya winamp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 26 Ocak 2012; 3:48:19 >
  • yardım için teşekkürler ama bende böyle bir hata var mesela mıcrosoft outlook ve skype bu programları açamıyorum varsayılan programlar listesini açtıgımda hiçbiri uymuyor
  • O zaman ikisinide kaldırıp tekrar yüklemelisin.
  • tamam çok sağol :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.