Arkadaşlar bilgisayarıma birşeyler yüklüyorum sonra kapatıp açtığımda yüklediğim bilgiler kaybolmuş vaziyette buluyorum.Sizce bunun nedebi nedir.Açıklarsanız çok sevinirim...
bad sector olabilir harddiskte. veya virüs. öncelikle virüs taraması yap sonra harddiskleri hdtune programı ile tarat hata var mı diye
İlginç bir durum. Sistem geri yükeleme noktalarını kapatıp deneyiniz. (bilgisayarınızda güvenlik kartı falan var mı)
deepfreze den kaynaklanıyordur...
Son zamanlarda yeni bi deepfreeze yükledin miii??*
quote:
Orjinalden alıntı: narsess
deepfreze den kaynaklanıyordur...
Son zamanlarda yeni bi deepfreeze yükledin miii??*
Benimde aklıma aynısı geldi
deep freze vakası belirtileri bunlar
peki depfreze nasıl silinir ki?
deepfrezeyi açtım şifre istedi
ama ne ekle kaldırda var ne de açılıştaki listede görebildim..
kardeş sen bunu format ile dene ... sorunu kökunden hallett...
sistemhdd herşeye format deme yahu :) milleti formata boğdun.. ben ona başka topikte anlattım nasıl kaldıracağını yapma böyle şeyler
hocam herşeyde format atma DeepFreeze den Kurtulmak için Bir Program Öneriyorum : TIKLA! *inndir.com dan Bu Program ile şifresiz kaldırabiLirsin Verdiğim Linkdeki Bilgileri Okursan yararlı olur
sistemhdd herşeye format deme yahu :) milleti formata boğdun.. ben ona başka topikte anlattım nasıl kaldıracağını yapma böyle şeyler
format herşeyin çözümüdür yeni bir başlangıç hocam
aynı sorun bende de var. sanırım farkında olmadan bi prg yükledim bişiler kuruyorum örneğin bir oyun ertesi gün pc açıtğımda oyun ya da yüklediklerim silinmiş. nasıl bi prg bu arkadaşlar nasıl silebilirim.
program genelde internet cafelerin kullandığı progralmlardır insan bunu nedne evlerinde kullanırlar anlamış değilim
quote:
Orjinalden alıntı: falconia
aynı sorun bende de var. sanırım farkında olmadan bi prg yükledim bişiler kuruyorum örneğin bir oyun ertesi gün pc açıtğımda oyun ya da yüklediklerim silinmiş. nasıl bi prg bu arkadaşlar nasıl silebilirim.
masaüstünde system tray de o programın bir simgesinin olması lazım.üzerine gelip shift tuşuna basarak mousenin sol tuşuna birkaç kere tıkla şifre sormapenceresi çıkacak.oraya birşey yazmadan enterla.sonra programın ayarlarında "boot thawed" ı işaretle,bilgisayarı baştan başlat.başladığında o simgenin üzerinde Çarpı işareti yanıp sönmeye başlayacak.Sonra bu programı hangi exeden kurdu isen o exeyi tekrar çalıştır ve uninstall seçeneğini göreceksin.ileri ileri diyerek programı uninstall et. Kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: okko
program genelde internet cafelerin kullandığı progralmlardır insan bunu nedne evlerinde kullanırlar anlamış değilim
farkında olmadan yüklemişim bi şekilde. sorun bu değil zaten nasıl çözümünü merak ettim
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
Orjinalden alıntı: falconia
masaüstünde system tray de o programın bir simgesinin olması lazım.üzerine gelip shift tuşuna basarak mousenin sol tuşuna birkaç kere tıkla şifre sormapenceresi çıkacak.oraya birşey yazmadan enterla.sonra programın ayarlarında "boot thawed" ı işaretle,bilgisayarı baştan başlat.başladığında o simgenin üzerinde Çarpı işareti yanıp sönmeye başlayacak.Sonra bu programı hangi exeden kurdu isen o exeyi tekrar çalıştır ve uninstall seçeneğini göreceksin.ileri ileri diyerek programı uninstall et. Kolay gelsin
aynen dediğin gibi yaptım.ok başarılı tşk
Deep freeze zaten evde kullanım için çok gereksiz bir program bence. Kafanız rahat etmesi için GHOST ile hdd'nin yedeğini alın. Sistem çöktüğünde,virüs bulaştığında v.s hiç derde düşmeden yedekten geri dönün,komple sıfıran hdd eski haline gelsin. Tavsiye ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme