Şimdi Ara

Bilgisayardaki görüntüyü akıcı şekilde android cihaza aktarma(yardım)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
15.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar, amacim, laptoptaki goruntuyu internet baglantisi olmadan sadece wi-fi veya lan kablosu uzerinden akıcı şekilde android cihazima(Dark Evobox A1R) aktarabilmek. bunun bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 10 Eylül 2013; 18:00:02 >

• play.google.com
    Splashtop Personal - Remote Desktop - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.remote.pad.v2&hl=en

Denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

play.google.com

Denediniz mi?

bu programı denedim ama login için internet bağlantısı gerektiriyor. yani internet üzerinden kontrol ediliyor bilgisayar sanırım. belki de ben mi kullanamadım programı ? yanılıyorsam lütfen anlatır mısınız nasıl olduğunu

• quote:

play.google.com

Denediniz mi?

bu programla bilgisayarin goruntusu cok zayif fps ile geliyor.internet baglanti hiziyla mi alakali acaba? benim amacim yuksek fps degerleriyle bilgisayarin goruntusune ulasmak?

• quote:

Orijinalden alıntı: osaka86

quote:

play.google.com

Denediniz mi?

bu programla bilgisayarin goruntusu cok zayif fps ile geliyor.internet baglanti hiziyla mi alakali acaba? benim amacim yuksek fps degerleriyle bilgisayarin goruntusune ulasmak?

Wireless N modem kullanıyorum. AirPlay ile bilgisayarın/tabletin/telefonun ekranını AppleTV'den yansıtıyorum. Onda bile anlık görüntü alamıyorum. Kablosuz HD/FULLHD görüntü aktarmak kolay değil. En basitinden kablosuz HD görüntü aktarıcıların fiyatlarına bakıp anlayabilirsiniz

• ozetle; android cihazımla bilgisayarım arasında kablosuz veya kablolu bağlantı kurarak, direk bilgisayar baglantisi ile androidden bilgisayarımı kontrol etmek istiyorum.internet baglantisi olmadığını varsayarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 12 Eylül 2013; 13:12:47 >
  • Amacın laptoptan fim izlemekse AĞ üzerinden dosyaya paylaşarak yapabileceğin söyleniyor ama laptopta işletim sistemi win7 veya win 8 ise ağ kısıtlamaları yüzünden dosya paylaşıma açmış olsanda görmüyor. Bende deniyorum hala. Sadece dosya aktarımı ftp sitesi olarak görüp rahatça yapıyor(usb den kopyala işlemine göre biraz yavaş ama mümkün). Bende tabletten kablosuz üzerinden laptoptan veya ağdaki diğer sabit bilgisayarımdan film seyretmek için çalışıyorum ama henüz çok araştırmama rağmen sonuç bulabilen görmedim. :)Yani şuan için zor... :) Ama sade YÖNETMEK istiyorsan lan üzerinden yani internet olmadan laptop masa üstüne bağlanıp istediğini yapabileceğin program mevcut ..ismi şuan aklımda değil ama yarın istersen yazarım.. Ama bu şekilde film açarsan yani laptoptan film açarsan göründü aktarımı kare kare geliyor umutlanma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakespeare07 -- 12 Eylül 2013; 16:46:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakespeare07

Amacın laptoptan fim izlemekse AĞ üzerinden dosyaya paylaşarak yapabileceğin söyleniyor ama laptopta işletim sistemi win7 veya win 8 ise ağ kısıtlamaları yüzünden dosya paylaşıma açmış olsanda görmüyor. Bende deniyorum hala. Sadece dosya aktarımı ftp sitesi olarak görüp rahatça yapıyor(usb den kopyala işlemine göre biraz yavaş ama mümkün). Bende tabletten kablosuz üzerinden laptoptan veya ağdaki diğer sabit bilgisayarımdan film seyretmek için çalışıyorum ama henüz çok araştırmama rağmen sonuç bulabilen görmedim. :)Yani şuan için zor... :) Ama sade YÖNETMEK istiyorsan lan üzerinden yani internet olmadan laptop masa üstüne bağlanıp istediğini yapabileceğin program mevcut ..ismi şuan aklımda değil ama yarın istersen yazarım.. Ama bu şekilde film açarsan yani laptoptan film açarsan göründü aktarımı kare kare geliyor umutlanma :)

splashtop remote desktop programini denediniz mi , denediyseniz goruntu yavasmiydi sizde de? Mesela su linkteki akiciliga bakin :::::
    Splashtop Incyoutube
    Benchmark: Splashtop - 1440x900
    http://www.youtube.com/watch?v=CX0Ukulr2wY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 12 Eylül 2013; 18:49:37 >

• Evet denedim bu programı ve hiçte öyle akıcı falan değildi bende :( .. Bunun 3 te 1 hızında idi :) ... ama tabiki tabletin ve modemin kaliteli olama durumunda hızlanıyor olabilir.. Benimki çin malı tablet.. modem motorolla kablosuz kablo modem.. belki bundan dolayı yavaştır :)
  • Dün yine denedim program linkdeki gibi çalşıyor. Bendeki sorun laptop ve tablet kablosuz olarak aktarırken modeme yakın olması gerekiyor ama laptop modeme kablo ile bağlı veya masa üstündeki bilgisayardan tablet ile kablosusun gücü yettiği kadar güzel seyredilebiliyor. Ben evdeki en uzak noktadan rahatça sabit bilgisayardakifilmi seyrettim oldukça yeterliydi... Sonuç program on numara KULLAN :):D
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakespeare07

Dün yine denedim program linkdeki gibi çalşıyor. Bendeki sorun laptop ve tablet kablosuz olarak aktarırken modeme yakın olması gerekiyor ama laptop modeme kablo ile bağlı veya masa üstündeki bilgisayardan tablet ile kablosusun gücü yettiği kadar güzel seyredilebiliyor. Ben evdeki en uzak noktadan rahatça sabit bilgisayardakifilmi seyrettim oldukça yeterliydi... Sonuç program on numara KULLAN :):D

iDisplay diye bir android uygulamasini denedim. bu program da direk wifi den aktariyor goruntuyu. pc de sanal ekran surucusu kuruyor oyle aktariyor goruntuyu. bu program daha kaliteli geldi bana .

• Bu akşam dener görüşümü yazarım :)
  • Senin program paralı olduğu için deneyemedim ...5$ vermektense splashtop çok çok iyi :):):)
  • Selam... şimdi IDisplay programını denemeyi bitirdim. Görüntü aktarımı iyi ama masa üstü kontrol etme özelliği yok veya çok çok az var, ses aktarımı zayıf ve ekran ayarı olmadığı için masa üstü görünümü tam oturmuyor büyük kalıyor aşağıdaki satırlara gidilemiyor(belki benim ekran kartı uyum sağlamamışta olabilir.) Splashtop çok daha kullanışlı ve kolay kontrollü.. Splashtop 9 puan IDisplay 4 puan bana göre :)
  • Sıkıntılı olan yazılım splash...
    İşlemcim desteklemiyor. Bunun gibi internet bağlantısı kullanmayan var mı? idisplay dediğinize göre internet bağlantısı kullanıyor. Yanlışsam lütfen düzeltin.
  • Takılmadan aktarmak zor

• Android cihazınıza RD Client denediniz mi?

play.google.com
    Microsoft Remote Desktop - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.rdc.android

PC nizde Uzak Masaüstü bağlantısını ayarlayın. Android cihazınızla PC ekraınıza bağlanın.

• quote:

quote:

quote:

play.google.com

Denediniz mi?

Wireless N modem kullanıyorum. AirPlay ile bilgisayarın/tabletin/telefonun ekranını AppleTV'den yansıtıyorum. Onda bile anlık görüntü alamıyorum. Kablosuz HD/FULLHD görüntü aktarmak kolay değil. En basitinden kablosuz HD görüntü aktarıcıların fiyatlarına bakıp anlayabilirsiniz

Link verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

quote:

quote:

play.google.com

Denediniz mi?

Link verebilir misiniz?

• Konuyu hortlatıyorum arkadaşlar ama sanırım bir sonuca ulaşılamamış.

Usb kablo ile laptop, netbook vs. bağlantısı yaparak telefon ekranını bilgisayar ekranı gibi kullanmak mümkün mü? Ynai bildiğiniz monitor olarak kullanmak istiyorum.

Telefonum Note 4

Şimdiden cevaplar teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.