Şimdi Ara

Bilgisayardaki Görüntüyü Uydu Üzerinden Tv'ye Aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende Acer 5738zg modeli var. Mesela Bir film izleyeceğim 72 ekran Tvde seyretmek varken laptopu ayarla az eğ az yukarı kaldır gibi dertler yerine bilgisayarı uyduya bağlayıp televizyonda film seyretmek istiyorum. Uydu Alıcım Arçelik As-510 dcı bilgisayarım hdmı cıkıslı ama tv hd değil,

Yukarıda anlattığım gibi laptopu uyduya oradan da tv ye aktarmam mümkün müdür? Ya da Tv'ye Direk bağlamam mümkünmüdür.
    Tv eski ama kaliteli.
    Televizyonda Sadece scart ve düz şeytan anten kablo girişi var yardımlarınızı bekliyorum
    Ha bu arada tv arçelik 5370 s
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximus Meridus -- 28 Ocak 2012; 11:13:45 >

• Durum vahi sen en yisi bitane LCD al arkadaşım laptobu Tv bağlaman çok zorr ama söyle olabilir uydu alıcnda '' tosh girişi '' var ise birde laptopda video girişi oda tek tosh kablo oluyor eğer bu ikisi var ise bir kablo yardımı ile bağlantı yapabilirsin
  • Aslında zor değil. Bir tane s-video - scart çevirici ve 3.5mm ses çıkışını RCA Audio'a çeviren kabloyu al. Laptopun s-video çıkışına çevirici kabloyu tak. Scart kısmını da uydu alıcısının aux scart kısmına tak. Uydu alıcısından yine bir scart çıkışı olacak oradan alacağın kabloyuda tvdeki scart kısmına tak. En son ses için laptop ses çıkışını çeviriciye tak. Acayip karışık anlattım sanırım. Ama o kadar karışık değil aslında. Böyle yaptığında uyduda kanal listesinde çıkmaz ama kumanda da aux in tuşuna bastığında laptop görüntüsünü elde edersin. Bu arada inşallah sorunu da doğru anlamışımdır. İhtiyacın olan kabloların resimleri aşağıda gösterdim.

• Aşa yukarı dedim sistmle aynı arkadş resimde koymuş bu rsimleri çıktı yapıp alıcağın yere göster sorunsuz gör işini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4l0xx -- 9 Şubat 2012; 23:30:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozgune

Aslında zor değil. Bir tane s-video - scart çevirici ve 3.5mm ses çıkışını RCA Audio'a çeviren kabloyu al. Laptopun s-video çıkışına çevirici kabloyu tak. Scart kısmını da uydu alıcısının aux scart kısmına tak. Uydu alıcısından yine bir scart çıkışı olacak oradan alacağın kabloyuda tvdeki scart kısmına tak. En son ses için laptop ses çıkışını çeviriciye tak. Acayip karışık anlattım sanırım. Ama o kadar karışık değil aslında. Böyle yaptığında uyduda kanal listesinde çıkmaz ama kumanda da aux in tuşuna bastığında laptop görüntüsünü elde edersin. Bu arada inşallah sorunu da doğru anlamışımdır. İhtiyacın olan kabloların resimleri aşağıda gösterdim.

Öncelikle sağolun ama bilgisayarımda ps2 gibi gözüken çıkıstan yok.
    sol bastan olanları sayayım. ethernet,HDMI, Bildiğimiz monitör çıkışı ben burayı kullanırım diye düşünmüştüm.
    geriside usb ses ve modem girişi gibi biryer daha var telefon kablosu girecek gibi resimleri koyayım da. sadece iligili olduğunu düşündüğüm kısım.

• Bu laptop ise video girisi var sanırım orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4l0xx

Bu laptop ise video girisi var sanırım orda

bunun girişi yok işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximus Meridus -- 15 Şubat 2012; 18:12:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • laptopun hdmi çıkışı varmı varsa direk o kabloyu tak televizyona izle işte hdmi çıkışı yoksa laptopda hdmiye çeviren aparatlar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.