Bunu uzaktan eğitim için almayı düşünüyorum. Slayt falan da hazırlayacam. Bilgisayardan anlayan arkadaşlar bu bilgisayar işime yarar mı? Yazılım ya da oyunla pek işim yok belki pubg oynarım arada.
oyun falan zor ama sadece uzaktan eğitim için istiyorsan okey bence
Pubgyi kaldırmaz mı?
pubg zevk vermez 25 30 arası ana fps verir hocam bu ama diğerleri için okey
Anca internete girersin bununla.
Alicaksan adam gibi almaya calis bence uzun gotursun
ilk mezun senemİ
kullanıcısına yanıt
Bir öneriniz var mı? Fiyat absürd olmasın ama.
akuu47
kullanıcısına yanıt
Monster abra serisine bak fiyat performans tam
Şu an için gerçekten oyun oynatacak bir bilgisayar bu fiyat bandında imkansız gibi bir şey.Üstteki alet slayt hazırlatır , günlük işlerinizi yaptırır ama oyun için çok yetersiz
Ne PUBG'si hocam internette zor surf yaparsın. PUBG'yi açmaz bile.
Oyun çok oynanmaz ama gündelik işler için güzel
Bikaç bin daha koy başka bişey al yoksa 2binine yazık olur
128 gb ssd dışında bir albenisi olmayan leptap. eğer hızlı açılıp kapanan bir pc'in olsun istiyorsan alabilirsin.
Bunu al bence 2 bine daha kötü laptoplar satılıyor bu sıfır hem uzaktan eğitim işini görür ve pubg mobil oynarsın
Pubg oynamanız mümkün değil , günlük işlerinizi yaparsınız fakat yaparken bile zorlanırsınız sistem performansı çok düşük olacaktır. Günümüzde artık sadece tarayıcılar açıkken bile sistem neredeyse 3GB ram kullanıyor. Bu sistem kesinlikle ısı problemi yaratacaktır. Eğer maddi imkanınız varsa acele etmeyin 5 bin ve civarında düzgün bir sistem alın daha uzun süre performanslı bir şekilde işlerinizi halletmek için kullanın.
Hocam bütçenizi zorlayın ekran kartı olan bir bilgisayar alın
Hocam zaten evde kullancaksiniz kasa lı pc alın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme