Bildirim
BİLGİSAYARDAN ANLAYAN ARKADAŞ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunları eklemeyi unutmuşsunuz. -
http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=Radeon+HD+8350
bayağı kötü bir ekran kartına sahipsiniz bütçenizi bilmiyorum ancak gtx 750ti önerebilirim 60w gücünde hatrısayılır ucuzlukta ve performansta :) psu değerlerinide verirseniz iyi olurdu aslında... -
MSI GTX 960 Gaming 2G almayı düşünüyorum ama sizce nasıl olur
psu nasıl vericem ?
pek anlamam da -
alacağınız ekran kartı 120watt güç çekmekte casper ucuz bir psu(güç kaynağı) kullandığından eminim
işlemciniz için gtx960 için darboğaz yapabilir darboğazı şöyle bir video ile açıklayayım:
https://www.youtube.com/watch?v=wR9dKjz3x8w
bu videoda cpu(işlemcinin) max %80-90 civarlarında gezip gpu(ekran kartı) değerininde %99 olması gerekir yoksa en güçlü ekran kartını taksanızda oyunlarda işlemci size engel çıkaracaktır
ileride işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorsanız paranızı çöpe atmayın :)
güç kaynağının değeri kasayı açıp yandan bakarsanız watt olarak yazar üstte böyle kutu gibi cihaz.
-
2Gb. gtx 960 almak yerine misal şu kart :http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=151007 ve mevcut sistem belleğin tek modülse aynısından yanına 4Gb. daha sistem belleği alırsın, keza günümüzde oyun oynamak için 4Gb. sistem belleği artık yetersiz geliyo, kısaca snn için en makul seçenek bu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 10 Haziran 2016; 23:10:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlu287
MSI GTX 960 Gaming 2G almayı düşünüyorum ama sizce nasıl olur
psu nasıl vericem ?
pek anlamam da
parçaların eski. hemde i3 intelin en düşük işlemcisi.
ekran kartı alsanda yinede fazla bir performans farkı göremezsin.
darboğaz vs vs. elindeki casper'in power suppley'i yetmeyedebilir...
senin şuandaki 200-300 liralık sisteme 1000 liralık ekran kartı öneren çıkarsa eğer, ya sana düşmanlığı vardır, yada dalga geçiyordur.
ya böyle kal, elindekiyle yetin. yada yeni sistem topla. -
Alabilirsiniz sorun olmaz.Psu'yu kasayı açmadan bilemezsiniz.Psu'nun etiketini fotoğrafını çekip buraya atın. -
psu ya baktım 250 W yazıyor onuda mı değiştirmem gerekiyor :D -
işlemcin iyi diyen cok oldu ama ram ekran kartı ve güç kaynağını değşştirsem yetmez mi -
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlu287
psu ya baktım 250 W yazıyor onuda mı değiştirmem gerekiyor :D
evet güç kaynağını değiştirmelisiniz.bütün bunlar için ne kadar bütçeniz var söylerseniz daha iyi yardımcı olurlar. -
baktım 250 w onuda mı değiştiricem .D -
güç kaynağı ucuz 100 tl falan ram 4gb da ucuz oda o civarlarda internette gördüğüm kadarıyla 2Gb. gtx 960 ekran kartını da alsam benim işimi bu 3 ü görür mü -
Eğer pc elektirk bağlantı kısmında bu yazıyı okuduysan yanlış olabilir ama kasa kapağını açıp psu üzerindeki etikette bu değeri okuduysan evet değiştirmen gerekicektir ve dediğim gibi i3 sistem ile kullanıcaxan 2gb 960 yerine daha ucuza gtx 950 tercih etmelisin. -
Evet işini görür.Güç kaynağı aercool vx500,4gb CL9 ddr3 ram ve gtx960 yada r9 380'in 4gb versiyonlarından alırsan süper olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X