Arakadaşlar makinanın üstünde hiçbir sistem gözükmüyor ,kurmayıda başaramıyorum xp cd sini takıyorum bot from cd rom no emilator diyor daha sonra kur başlıyor fakat kısa bir zama sonra setup.sys.yüklenemedi hata kodu 4 kur devam edemiyor diye bir yazı çıkıyor birde f1 hatası veriyor (başka flopy denedim) ana kartta problem olabilirmi fikri olan varmı hardisk dahi değiştim aynı. hardiski görmüyor galiba .enerji geliyor hdd ye kablolarınıda değiştim olmadı.başka xp cdi si taktım olmadı .başka pover suplay taktım hatta başka fdd taktım olmadı bir fikri olan varmı?
başka bir boot lu cd ile dene,ramleri kontrol et ve ekran kartını da değiştir bir de öyle dene..yoksa muhtemelen anakart uçmuş olabilir
ya kardeşim aynı topicten niye 3 tane açıyosun.eğer çözülmediyse konuyu yukarı taşı.böyle bir yere varamazsın.dünde uyardım seni bu yüzden.
hard diski görmüyo demiştin ve tekrar söylüyorum jumper larını kontrol et kablolar sağlam dedin.değiştirdim dedin.herşeyi yapmana rağmen görmüyorsa başka disk dene onuda görmüyorsa anakartı garantiye gönder.eğer onuda görmezse hdd yi gönder.bu kadar basit
kardeş bugün bu konuyu bir kere açtım neden kızıyorsun ya .problemi çözmek için vesilelere başvuruyoruz belki düzeltebiliriz kafa da bulmuyoruz kimseyle
bugun bir kere açmış olman birşy ifade etmez kardeşim binbaşım 3 kez aynı topiği açmışsın diyor bırakta kızsın demi
quote:
Orjinalden alıntı: selamun aleykum
kardeş bugün bu konuyu bir kere açtım neden kızıyorsun ya .problemi çözmek için vesilelere başvuruyoruz belki düzeltebiliriz kafa da bulmuyoruz kimseyle
Aynı konuda 3 topic açılmaz.Yardım yerine böyle nasihat alırsın
burası muhabbet sayfası değil heralde
selamun aleyküm kardeş
senin sorunun iki şey olabilir
1- başka bir xp cd si ile kurmaya çalış yine kuramazsan...
2- ram i deiştir . Aynı problem bende de olmuştu sorun ram de imiş deiştirince kuruldu xp
quote:
Orjinalden alıntı: selamun aleykum
burası muhabbet sayfası değil heralde
burası yardım bolumude degil.
teknakillah kardeş imzan ile nick in hiç uyuşmamış deiştirmeni tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: tevekkül
teknakillah kardeş imzan ile nick in hiç uyuşmamış deiştirmeni tavsiye ederim
degiştirecem zatende deli ettiler beni. imza 2 satır ama yinede siliyorlar
bende de aynı problem olmustu, ramleri deigsitrdim duzeldi..(oem markaydı ramler,twinmos taktım)
resetle ...bilgisayarı kitlendiyse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme