Şimdi Ara

Bilgisayardan Anlayanlar İçeri !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Yeni Bir Bilgisayar Herşeyi Sıfırdan Yapacağım Ama Neyi Nereye Koyacagımıda Bilmiyorum Maddelerden Bir Tek Kasayı vatanbilgisayar'da Bulamadım Ben Götürsem Eski KAsamı Bütün Bunları Alıp Zaten Onlardan Alacagım Versem Onlar Toplama İşlemini Yaparlar mı? Yoksa Ben Mi Toplamak Zorunda Kalırım.

Bir şey Daha Soracağım Ben Yeni Bir KAsa Almak Zorunda mıyız? Yoksa Eskisini Götürdükten Sonra Onlar Montaj İşlemini Yaparlar Mı?

ALACAĞIM ALETLER :) ;

Intel Pentium G3258 işlemci
    ASUS H81M- PLUS LGA 1150 DDR3-1600 MHz
    G.Skill 4GB 1600 MHz DDR3 RAM x2
    Kingston SSDNow 300 V 240 GB 450 MB/s okuma ve yazma
    Cooler Master Blizzard T2 Mini İşlemci soğutucu
    Seagate 3.5” 7200 RPM 2 Terabyte HDD
    ASUS GeForce GTX 750Ti STRIX OC
    Cooler Master RC-351-KKP420-N2 420Watt kasa ve güç kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Emre -- 25 Mart 2015; 16:22:45 >

• 420watt tan daha yukari bir psu almanizi tavsiye ederim. Kasanizi kullanabilirsiniz fakat anakartin ekran kartinin rahat sigmasi icin uygunmu o onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yardımcı olacağım sana amacın oynamak mı ?

bütçen ne kadar ?
  • Arkadaşım sana tavsiyem SSD yerine daha güzel bir işlemci alman. Yoksa pişman olabilirsin. SSD yi sonra eklersin aciliyeti yok. Ekran kartına darboğaz yapabilir.
    Vatan bilgisayarını monte eder ama bunun için ekstra para alıyorlar mı bilmiyorum.
    Kasa almak zorunda değilsin eski kasana yeni bir güç kaynağı takabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerererara -- 25 Mart 2015; 17:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerererara

Arkadaşım sana tavsiyem SSD yerine daha güzel bir işlemci alman. Yoksa pişman olabilirsin. SSD yi sonra eklersin aciliyeti yok. Ekran kartına darboğaz yapabilir.
    Vatan bilgisayarını monte eder ama bunun için ekstra para alıyorlar mı bilmiyorum.
    Kasa almak zorunda değilsin eski kasana yeni bir güç kaynağı takabilirsin.

G3258 750ti ye darboğaz yapmaz hele ki temiz bir OC çekti mi rahat kaldırır ancak yine de arkadaşın tercihi.O yazdıgınız SSD yaklaşık 300tl civarı. İşlemci de 200tl civarı. 500tl ye bulabilirseniz i5 4460 alabilirsiniz. Vatandaki fiyatı şuan 575 tl.
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Pekala Teşekkürler ama assassin's creed unity kaldırırmı mesela ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Emre -- 27 Mart 2015; 13:59:03 >
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Birşey Daha Soracagım Bnmki Şu Anda i3 3.07 gHZ İyimidir Yoksa Alayımmı işlemci ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    2000 TL ALtı Olursa Çok İyi Olur Amacım Assassin's Creed Unity Gibi Süper Oyunları KAldırması Ben Pek Bilemedim.
    Ayrıca Almamam Gerekenleri Söyleyebilirsiniz Kaç w Gerektiğinide Söyleyin Harddisk 1 Tb O Yüzden Almayı Düşünmuyorum İşlemcim i3 3.07 gHZ 2000 TL Civarında Bir Pc TOplamayı Planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superstar27

Ayrıca Almamam Gerekenleri Söyleyebilirsiniz Kaç w Gerektiğinide Söyleyin Harddisk 1 Tb O Yüzden Almayı Düşünmuyorum İşlemcim i3 3.07 gHZ 2000 TL Civarında Bir Pc TOplamayı Planlıyorum.

işlemci modeli muhtemelen bir önceki seriiden, model atar mısın ?

eğer öyle ise sen onu satarsın biz yeni nesil yapalım.
    Eski Tm Sen Söylermisin Parçaları ? :) Yeni İşlemciyide KAtalım 2000TL Geçmesin Btüçem O Kdaar Çünkü
  • quote:

Eski Tm Sen Söylermisin Parçaları ? :) Yeni İşlemciyide KAtalım 2000TL Geçmesin Btüçem O Kdaar Çünkü

Maalesef oyunlar için güçlü ve ileriye dönük sağlam bir sistem istiyorsan 130 lira kadar aştı. Eskiden bu sistem 2000 liraydı, dolar yüzünden bu halde sırf işlemci 100 lira pahalılanmış.

MSI
    H97 PC Mate Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI&VGA Anakart
    271 TL

Intel
    Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    583 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    138 TL

WD
    3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    178 TL

THERMALTAKE
    V3 600W MidT ATX SİYAH KASA
    317 TL

SAPPHIRE
    R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    644 TL

Toplam : 2131 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Mart 2015; 15:08:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Maalesef oyunlar için güçlü ve ileriye dönük sağlam bir sistem istiyorsan 130 lira kadar aştı. Eskiden bu sistem 2000 liraydı, dolar yüzünden bu halde sırf işlemci 100 lira pahalılanmış.

MSI
    H97 PC Mate Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI&VGA Anakart
    271 TL

Intel
    Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    583 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    138 TL

WD
    3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    178 TL

THERMALTAKE
    V3 600W MidT ATX SİYAH KASA
    317 TL

SAPPHIRE
    R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    644 TL

Toplam : 2131 TL

Abi 1 TB Harddisk Var Zeten Gerek Var Mı ;Onu Almaya ?

• Var ise gerek yok tam aradığın fiyata geldi işte, hayırlı olsun.
    Çok SAol Abi Şimdi Ben Hangi Yeni Çıkan Oyunları Oynayabilirim Çok Güzel Olan Oyunlar Ve Hangi Ayarlarda Oynayabilirim?
  • quote:

Çok SAol Abi Şimdi Ben Hangi Yeni Çıkan Oyunları Oynayabilirim Çok Güzel Olan Oyunlar Ve Hangi Ayarlarda Oynayabilirim?

Son çıkan bütün oyunları oynarsın kesin, çoğunu ultrada birkaç oyunu very high ' de.
  • quote:

quote:

Son çıkan bütün oyunları oynarsın kesin, çoğunu ultrada birkaç oyunu very high ' de.

Abi butun parcalari vatancomputerden alacagim onlar montaj icin birsey istiyorlar mi? Ayrica parcalari aldiktan sonra parcalari verip mi taktirayim yoks bunlari kagida yazip verip taksinlar mi?

• Bu parçaları oradan alınca montajının orada yapılmasını istediğini belirt ücretsiz yaparlar, gidip teslim alırsın.
  • quote:

Bu parçaları oradan alınca montajının orada yapılmasını istediğini belirt ücretsiz yaparlar, gidip teslim alırsın.

Abi mesela internetten hepsini topladim ve aldim daha geomedi ben gidip almistim bu kasaya monte edilmesini istiyorummu diyeyim ne yapayim tam anlamadim :)

• internetten alırsan montaj yapmıyorlar ama gene de faturasını götürüp şansını deneyebilirsin belki yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Mart 2015; 16:14:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.