Şimdi Ara

Bilgisayardan Bozuk Para Sesi Geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DHdeki reklamlardan geliyor bende diyorum nerde bu paralar
  • bir reklam milleti paranoyak etti
  • Yahu bende de geliyor bu ses DH ye girenlerin hepsinde var galiba reklamdan dolayı, Ben önce anlamıştım aslında reklamdan falan gelebileceğini fakat tedirgin oldum yine virüs taraması yapıyordum şu an
  • yeni reklamda ne sesi gelecek acaba kedi sesi gelirse ben kasanın içine bakarım sıcak olduğu için girmiştir
  • ilginç :D şöyle bi sallasaydınız belki altın fln düşerdi ne malum :D:D
  • Son 1 haftadır bende de olmaya başladı bi para tıngırtısı..
  • bendede bu sorunun bi degisigi var kasadan soyle bir ses geliyor Dı DIN Dı DIN Dı DIN sürekli hemde bi basladımmı 2 dakka suruyo kasanın icinden gelmiyo kasaya ait bir ses
  • vay anasına ne sesmiş be
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_70

vay anasına ne sesmiş be

• Belki para düşmüştür içine iyi bak :D
  • reklamdan geliyor o ses insan bukadar saf olur
  • boyle reklam mı olur mina :D 1 haftadır paranoyak oldum , insan ortaya koyar reklamıda kapatırız
  • hangi reklammış bu bide biz duysak şu para sesini
  • Hiç bozuk para sesi duymadım. Sol üstte bazen vodafone smart tablet reklamı cıkıyor, kumbaraya 2 kere bozuk para atılıyor. Onun seside pek bozuk para sesine benzemiyor. tıkırt diye bir ses geliyor.
  • chrome tamam da kardeşim msn'de de var aynı lanet olasıca ses . her saniye küfür mü edecem ben yav yeter
  • yazıları okuyunca yarıldım ya
  • Yeter anasını satayım yav , bozuk para çantasına döndü laptop.
  • beyler DH'den geliyor ses
  • arkadaşlar chrome için adblck kullanın , msn için de klasik görünüme geçince küçük sessiz bir reklam geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 11 Ocak 2013; 11:54:00 >
  • o sesi duyduğunu idda eden arkadaşım şuan bakır köyde yatıyor aslında yok öyle bir ses

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.