Şimdi Ara

Bilgisayardan Bozuk Para Sesi Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir bu anlamadım arkadaşlar , 2-3 bozuk parayı cüzdana koyunca çıkan ses çıkıyor , 3-4 dk. aralıkla arka arkaya 2 kez geliyor ses.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Nedir bu anlamadım arkadaşlar , 2-3 bozuk parayı cüzdana koyunca çıkan ses çıkıyor , 3-4 dk. aralıkla arka arkaya 2 kez geliyor ses.

Aynısından bende de var ve bugün olmaya başladı.Görev yöneticisine bakıyorum farklı bir şey de açık değil avasttan tarattım bir şey çıkmadı res attım ne yaptıysam gitmedi ses
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

Nedir bu anlamadım arkadaşlar , 2-3 bozuk parayı cüzdana koyunca çıkan ses çıkıyor , 3-4 dk. aralıkla arka arkaya 2 kez geliyor ses.

Aynısından bende de var ve bugün olmaya başladı.Görev yöneticisine bakıyorum farklı bir şey de açık değil avasttan tarattım bir şey çıkmadı res attım ne yaptıysam gitmedi ses

Valla bende de yaklaşık 2-3 saat önce başladı , bende baktım görev yöneticisine falan farklı bir şey yok , çeşitli programlarla tarattım bilgisayarı yine bir şey yok...

• aynısı bendede var heralde vvirüs yedik beyler :)
  • quote:

kasadanmı, hoparlorlerdenmi ?
  • hoparlörden geliyor ses , kumbaraya bozuk para atıyormuşsun gibi ama bana bayadır gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbiskuha -- 17 Aralık 2012; 20:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbkaya

quote:

Laptop kullanıyorum dostum , yazılımsal bir sorun , donanımsal bir problem değil. Baya kişide var anladığım kadarıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses gidip geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

hoparlörden geliyor ses , kumbaraya bozuk para atıyormuşsun gibi ama bana bayadır gelmedi

şuan banada gelmemeye başladı facebook a girmeye çalıştıgımda geliyordu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fbkaya

quote:

Laptop kullanıyorum dostum , yazılımsal bir sorun , donanımsal bir problem değil. Baya kişide var anladığım kadarıyla.

o tür bişey bendede varda uzun süredir çıkmıyo ses (1 saattir)

• sanırım bendende gelmeye başladı, bilgisayarı geniş bir virüs taramasından gecireceğim, bakalım sonuç ne olacak
  • DH'deki bir reklamdan dolayı geliyormuş sanırım ses.
  • Galiba reklamdan geliyormuş. Paronayak olduk burda
  • virüs taramasından geçirdim, 0 virüs buldu sanırım arkadaşların dedikleri gibi bi reklama tıkladım
  • Bende tribe girdim şimdi ipodtan gelir diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kişinin eş zamanlı oluşu reklam değilse ilüminatidir
  • Donanımhaberdeki bir reklamdan dolayıdır muhtemelen
  • benimde evdeki 3 pc dende geliyor bu ses
  • Arkadaşlar benden de geliyodu yorumları okuduktan sonra tarayıcıyı kapattım ses gitti tekrar açıncada gelmedi.Tesadüf o sesi çıkaran reklam aktif olmadı demekki.
  • şakamı bu kasanın içini acıp bakıcam belki zengin olmuşumdur
  • bilgisayarı tarattım 0 virüs buldu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.