Şimdi Ara

ses gidip geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bugüne kadar böyle birşey olmamıştı bugün olmaya başladı oyun benım ps3 optık kabloyla samsung ev sinema sistemine bağlı 2 dk da bir ses gidip geliyor sinema sisteminin kapandığıda yok kafasına göre gidip geliyor ses tamamen kesiliyor sonra açılıyor probblem nedir anlamış değilim tv ses ve ps3 kapayıp tekrar açtım problem düzelmedi yardımcı olabilecek var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

TV'de Ses Gidip Gelmesi Sorunu ve Çözümleri

Televizyonunuzda sesin gidip gelmesi can sıkıcı bir sorun olabilir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve buna bağlı olarak farklı çözümler gerekebilir.

Nedenleri:

• HDMI kablosu: Arızalı veya gevşek bir HDMI kablosu, ses kesintilerine neden olabilir.
    • Hoparlör bağlantıları: Televizyon hoparlörlerinin gevşek veya hasarlı bağlantıları da ses sorunlarına yol açabilir.
    • Yazılım hataları: Televizyonunuzun yazılımındaki hatalar bazen ses sorunlarına neden olabilir.
    • Harici cihazlar: Televizyonunuza bağlı harici cihazlar (örneğin ses çubukları veya oyun konsolları) ses kesintilerine neden olabilir.
    • Elektrik sorunları: Voltaj dalgalanmaları veya güç kesintileri de ses sorunlarına yol açabilir.

Çözümleri:

• HDMI kablosunu kontrol edin: HDMI kablosunun sağlam olduğundan ve her iki ucunun da sıkıca bağlandığından emin olun.
    • Hoparlör bağlantılarını kontrol edin: Televizyon hoparlörlerinin bağlantılarını kontrol edin ve gevşek veya hasarlı kabloları tamir edin veya değiştirin.
    • Yazılımı güncelleyin: Televizyonunuzun yazılımının en son sürüme güncellenmiş olduğundan emin olun.
    • Harici cihazları çıkarın: Televizyonunuza bağlı tüm harici cihazları çıkarın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
    • Elektrik sorunlarını kontrol edin: Televizyonunuzun prize güvenli bir şekilde takılı olduğundan ve elektrik dalgalanmalarına karşı korunduğundan emin olun.

Yaygın Marka Sorunları:

• LG TV Ses Gidip Gelmesi: LG televizyonlarda ses sorunları genellikle hatalı HDMI kablolarından veya arızalı hoparlörlerden kaynaklanır.
    • Vestel TV Ses Gidip Gelmesi: Vestel televizyonlarındaki ses sorunları genellikle gevşek hoparlör bağlantılarından veya yazılım hatalarından kaynaklanır.

Bu çözümler sorunu çözmezse, profesyonel bir tamirciye başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • optık kablo da sorun olabılır
    cevreden falan deneme amaclı 1 tane al dene 1,2 gun

ses sıstemı belkı otomatık sekılde sesı kapıyor acıyor falan.Bazen benımkı de kafasına gore mute yapıyor acıyor tv den ps3 e gecınce ya da ps3 ten tv ye gecınce falan ama durduk yere olmadı hıc

kablo belkı gırıs yerlerınde oynama yaptı ıyıce sabıtle gırıslerı

bunlar dısında elektronık bır arıza olabılır bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

optık kablo da sorun olabılır
    cevreden falan deneme amaclı 1 tane al dene 1,2 gun

ses sıstemı belkı otomatık sekılde sesı kapıyor acıyor falan.Bazen benımkı de kafasına gore mute yapıyor acıyor tv den ps3 e gecınce ya da ps3 ten tv ye gecınce falan ama durduk yere olmadı hıc

kablo belkı gırıs yerlerınde oynama yaptı ıyıce sabıtle gırıslerı

bunlar dısında elektronık bır arıza olabılır bılmıyorum
    tmmdir akşam gelince deneyeceğim varsa başka fikri olan arkadaşlar yazsın hepsini bi oturuşta denerim
  • düzelmedi ya
  • Hoperlor kablolarına baktın mı hocam bağlantı yerlerinde temassızlık olabilir.Bir de sadece blueray oyunlarda mı sorun var ?Mesela hdd ye kayıtlı demo ve videoları oynatırken de seste takılma oluyor mu?
  • evet ps3 ile ilgili herseyde ses arada kesılıyo sonra geliyo dvd den denemedım ama daha dogrusu deneyemedım ama sanmıyom onun gidip gelecegını ama onuda denıcem yakın zamanda
  • Evet ses sitemini dvd den optic olarak dene bence. Bakalım dvdde de ses problemi oluyor mu? Oluyorsa ses sisteminde bir sıkıntı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendede aynı sorun olmustu. yeni optik kablo aldım acaba düzelir mi diye fakat düzelmedi. servise verdim makinayı değiştirdiler. optik çıkısı arızalanmıs.
  • hey Allahım ya servislede hiç uğraşmak istemıyom kutusu falanda çok buyuk zar zor getirdim monte ettım evde bide sokup servısemı goturecem
  • bende de olmaya basladı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.