Şimdi Ara

bilgisayardan lcd tv görüntü aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayardan lcd tv de slalayt gösterisi yapmak istiyoruz.

sorunumuz şu biz istiyoruz ki hem lcd tv de slayt bağımsız bir şekilde devamlı çalışsın, hem de bağlı olan bilgisayarda biz diğer işlerimizi yapabilelim.

birbirine engel olmayacak şekilde, böyle bir şey mümükün mü ?

• Burda lcd nin teknolojisi önemli, internete bağlanan bir lcd ise slayt youtube yada benzeri bir yere yüklenip oradan sürekli oynatılır, yada usbli bir lcd ise halledilir. bluetooth olursa da aynı şekilde. Ama direk bilgisayara bağlanırsa slyat dışında bir işlem yapamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Burda lcd nin teknolojisi önemli, internete bağlanan bir lcd ise slayt youtube yada benzeri bir yere yüklenip oradan sürekli oynatılır, yada usbli bir lcd ise halledilir. bluetooth olursa da aynı şekilde. Ama direk bilgisayara bağlanırsa slyat dışında bir işlem yapamazsınız.

Ne münasebet?
    Çift çıkışlı ekran kartlarında 2 monitörde farklı ekranlar kullanabilirsiniz.

maydinsuper

Bilgisayarın bileşenlerini ve televizyonun marka modelini söyler misiniz?
  • ŞUAN ALMA AŞAMASINDAYIZ EĞER ÖZELLİK OLARAK BİLİDİĞİNİZ VARSA ONA GÖRE ALALIM........ LCD TV Yİ
  • VESTEL MARKA
    MODEL NO 32830 LCD TV.

TEŞEKKÜRLER
  • Vestel, Beko, Arçelik vb. markalardan TV almanızı ben tavsiye etmiyorum. Bütçeniz kısıtlı olsa dahi, Vestel marka TV ye vereceğiniz miktarda LG marka iyi bir TV alabilirsiniz. Eğer imkanınız varsa Sony öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Burda lcd nin teknolojisi önemli, internete bağlanan bir lcd ise slayt youtube yada benzeri bir yere yüklenip oradan sürekli oynatılır, yada usbli bir lcd ise halledilir. bluetooth olursa da aynı şekilde. Ama direk bilgisayara bağlanırsa slyat dışında bir işlem yapamazsınız.

Ne münasebet?
    Çift çıkışlı ekran kartlarında 2 monitörde farklı ekranlar kullanabilirsiniz.

maydinsuper

Bilgisayarın bileşenlerini ve televizyonun marka modelini söyler misiniz?

Tamam hocam kusura bakma yine ben hatalıyım eksiğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sizin hatanızı ortaya çıkarmaya çalışmıyorum,soruyu soran kişinin yanlış bilgilendirilmesini istemiyorum sadece.
    Bu hem burada insanlara yardım etmeye çalışan birisi olarak dikkat ettiğim bir husus,hem de yönetici olarak görevim..

maydinsuper

Üzerinde 2 adet çıkışı (bu vga olur,dvi olur) olan bir ekran kartı ve vga ya da dvi girişi olan bir tv edinmeniz yeterli.Bu işlem için marka modelin önemi yok ama genel anlamda Janti'nin de dediği gibi ben de arçelik vestel önermem.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.