Şimdi Ara

Bilgisayardan Mobil İnternet 3G Hangi Operatörü Tavsiye Edersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanbahadir

quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbahadir

quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

http://superinternet.vodafone.com.tr/vodemkampanyalari.php

Yukarıdaki linkte 3 aylık tahahutlü kampanyalar var. Faturaya sadece ilk 3 ay 29 TL mi geliyor yoksa ekstra ücretlerde geliyor mu?

Birde bu hattı alınca diğer paketlere üye olmak zorunlu mu? Cep Öğrenci, Cep Kamu vs.... Aylık ücreti olan tarife ücretide yansır mı faturaya?

arkadaşım birde yeni faturalı hat aldığın için vergi alıyorlar 12 ay boyunca bunu taksitlendiryorlar o şekilde ödüyorsun boşuna gidip tahaaüt felan verme k-3765 modeli 95 liraya alabilirsin kredi kartın varsa 6 ayda taksit yapıyorlar. vodafon hattın varsa ayrıyeten hat almana gerek yok o şekilde kullanırsın sınırsız cep net paketinede abone ol kullan. yalnız cepnet paketinde 5 mb aşınca biraz hızda düşme oluyor ama yinede karar sana kalmış en iyisi vodafon bayisine danışman.

Aylık sınırsız cep net paketi yok ki?

Haftalık var. Keşke aylık olsa yada 4GB kotalı gibi paket olsa faturasız hatlar için. Çok iyi olurdu.

Aylık sınırsız cepnet paketi normalde cepten internete bağlanmak için vodemde de sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin ben şuanda o şekilde kullanıyorum dediğim gibi belirli bir kota aşımı sonrasında hızında azalma olur ona dikkat et iyi bir şekilde araştır pişman olma!!
    Aşağıdaki linki incele:
    http://superinternet.vodafone.com.tr/nasilbaglanirim_ceptelefonunuzdanbaglanin_cepnet.php

Aylık Cepnet Paketi'nde adil kullanım kotası 100 MB' tır. Adil kullanım kotanız dolduğunda 7,2 Mbps'ye kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.

Adil kullanım hakkı 100 mb çok düşük değil mi?

• Bu bence tamamen bulunduğun bölgeye bağlı.

Benim bulunduğum yerde vodafone ve turkcell 3g var

Turkcellde 3g yi aktif edince hat gidiyor.
    Vodafone idare eder
    Avea 3g yok ama edge süper
  • Aylık Cepnet Paketi'nde adil kullanım kotası 100 MB' tır. Adil kullanım kotanız dolduğunda 7,2 Mbps'ye kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.

Adil kullanım hakkı 100 mb çok düşük değil mi?

düşük tabi 100 mb dediğin 15 dk da doluo :) fiyatıda düşük 8 lira ya gidip 4gb a 40 lira bayılcan yada hız yerlerde sürterken sörf yapmaya çalışcan
  • Arkadaslar, bu adil kullanım konusu iPad paketleri için de geçerli midir?
  • avea 1GB 9TL + vodafone cepnet 8 TL kullanıyorum. 2 modem var hız lazımsa avea ya geçiyorum,diğer zamanlar cepnet. ayda 17TL'ye sınırsız internet. telekom batsın bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 1 Mayıs 2011; 23:49:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

avea 1GB 9TL + vodafone cepnet 8 TL kullanıyorum. 2 modem var hız lazımsa avea ya geçiyorum,diğer zamanlar cepnet. ayda 17TL'ye sınırsız internet. telekom batsın bu arada.

Çok mantıklı takdir ettim. Bende ttneti kapatacam bilgi verirmisiniz zahmet olmazsa ne yapmam lazım sıfır hatmı alacağım. Tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbilisim

quote:

Orijinalden alıntı: engink

avea 1GB 9TL + vodafone cepnet 8 TL kullanıyorum. 2 modem var hız lazımsa avea ya geçiyorum,diğer zamanlar cepnet. ayda 17TL'ye sınırsız internet. telekom batsın bu arada.

Çok mantıklı takdir ettim. Bende ttneti kapatacam bilgi verirmisiniz zahmet olmazsa ne yapmam lazım sıfır hatmı alacağım. Tşk ederim.

bunu yapmak için 2 adet 3G modem ve 2 adet faturasız hat lazım. eğer kullanmadığınız hatlar varsa taşıyıp bu amaçla kullanabilirsin.
  • Nokia C5 telefonum kargo ile dün geldi. Bugün 3G yazıp 3636'ya gönderdim ve ABONE CEPNET yazip 3636'ya gönderdim.

Telefonu USB ile laptop'a taktım. Ve evdeki masaüstü bilgisayarımada takıp denedim. Sahibinden.com'a giremedim. Google'ın dışında siteye girmek çok zor. 100 MB'lık adil kullanım kotasınıda aşmadığım halde çok yavaştı.

Evdeyken EDGE ile bağlandığı oldu. 2 diş 3G sinyalide gösterdi ama her türlü yavaştı.

Edit: Hattım Vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 4 Mayıs 2011; 1:01:10 >
  • Vodafone'un iPad paketine baktım 19 tl 1 Gb isimi görür kannatindeyim ve en güzel tarafı adil kullanım sınırı da 1 Gb.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.