Şimdi Ara

Bilgisayardan Mobil İnternet 3G Hangi Operatörü Tavsiye Edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vodafone hattım var. 3G ile internete giricem. Video izlemiyorum ama vodafone'nun sınırsız tarifelerindeki adil kullanım hakkını beğenmiyorum. 128 kb hız çok düşük değil mi? Vodafone ile internete bağlananların yorumlarını alabilir miyim?

Avea bana iyi gibi geliyor. 8 GB 59 TL fakat bu durumda avea hat almam gerekecek. Vodafone hattım var. Ayrıca tercihimi vodafone'dan yana yaparsam, usb 3g modem için sim kart mı çıkartırmam gerekiyor?

Birde bazı modemlerin sim lock'ı kırılmış. Her operatörün yazılımı farklı oluyor mu?
    Mesela sim lock'ı kırılmış Avea modem ile vodafone'a bağlanmak için ayrıca program yüklemem gerekiyor mu? Yoksa Avea modemle birlikte gelen program yeterli mi?

VODAFONE (Faturasız Hat)

http://superinternet.vodafone.com.tr/faturasiz-vodemnet.php

Süresini Bilen Vodemnet Paketleri

Yeni Süresini Bilen Vodemnet Paketleri ile ihtiyacınız kadar internete, dilediğiniz zaman megabayt, gigabayt hesabı yapmadan özgürce bağlanabilirsiniz.

Paket Adı Paket Fiyatı Paket Süresi
    Saatlik 0,99 TL 1 saat
    Günlük 3,99 TL 1 gün
    Haftalık 18,99 TL 1 hafta

AVEA (Faturasız Hat)
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/pcden_netpaket.shtml?pagemenu=3glinet.pcden

Faturasız 3G
    İnternet Paketleri Paket Süresi Paket Fiyatı
    (KDV ve ÖİV dahil) Nasıl Alırım?
    1 GB Günlük 9 TL GUN1 yazıp 5555'e gönderin
    1 GB Haftalık 19 TL HAFTA1 yazıp 5555'e gönderin.
    1 GB Aylık 9 TL 1GB yazıp 5555'e gönderin.
    4 GB 39 TL 4GB yazıp 5555'e gönderin.
    8 GB 59 TL 8GB yazıp 5555'e gönderin.

TURKCELL (HAZIR KART - Faturasız Hat)
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/mobilinternet/bilgisayardaninternetpaketleri/faturasiz3Ginternet

Faturasız 3G İnternet Paketleri Paket Süresi Paket Fiyatı(KDV ve ÖİV dahil) Nasıl Alırım?
    1 GB Haftalık 12 TL HAFTALIK 1 GB 53XXXXXXXX yaz 2400'a sms gönder

1 GB Aylık 29 TL AYLIK 1 GB 53XXXXXXXX yaz 2400'a sms gönder

4 GB Aylık 39 TL AYLIK 4 GB 53XXXXXXXX yaz 2400'a sms gönder

Haftalık veya aylık faturasız 3G internet paketlerini, ses ya da data hattınızdan

Sms göndererek (almak istediğiniz paketi ve paketi yüklemek istediğiniz 3G internet faturasız hattının gsm nosunu yazarak paketinizi alabilir, ücretini sms attığınız hatta yansıtabilirsiniz)
    Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak (444 0 532)
    Turkcell online işlem merkezinden
    Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell Satış Noktalarından
    kolayca alabilirsiniz.

Belirtilen bağlantı hızı, 3G baz istasyonuna olan uzaklık, kullanılan 3G modemin özellikleri, şebeke yoğunluğu ve kapsama alanı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.

Şebekenin desteklediği hız 21 Mbps olup, 3G baz istasyonuna olan uzaklık, şebeke yoğunluğu, kullanılan cihaz, bağlanılan site ve kapsama alanı koşulları nedeniyle garanti edilen hız değildir, ulaşılabilecek en yüksek hızdır.
    İndirilen ve yüklenen (download-upload) veri, internet paketinden düşer.
    İnternet paketleri sadece yurtiçinde geçerlidir.

• faturasızda pahalıya geliyor...faturalıya baksana taahhütlü ve taahhütsüz uygun paketler var
    http://superinternet.vodafone.com.tr/vodemkampanyalari.php
  • 3gde turkcelden başkası yalan 1 yıldır 3 operatörüde kullandım en vasatı avea
  • quote:

Orijinalden alıntı: B€RK

3gde turkcelden başkası yalan 1 yıldır 3 operatörüde kullandım en vasatı avea

Gerçekten mi? Bende acaba avea mı alsam diyordum. 8 GB 59 TL aylık mantıklı gelmişti.

Faturasız hat için kullanacam, Vodafone'un faturasız hat için 4 GB 39 TL gibi paketi yok :(
  • vodafon un fethiye de testlerımde internette en iyi operator olduguna karar verdim.yanıvodafon. turkcellin üstunde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

vodafon un fethiye de testlerımde internette en iyi operator olduguna karar verdim.yanıvodafon. turkcellin üstunde..

Sanırım bu durum, internete bağlandığımız bölgedeki 3G sinyaline göre değişiyor. Bir arakdaşımın akrabası Kartal'da misafirliğe geldiğinde turkcell ile 3G'den bağlanamamış.
  • Benim bildiğim kadarıyla 3G'de en sağlam operatör Vodafone. En hızlı Vodafone olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi At Adam -- 25 Nisan 2011; 0:02:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kesinlikle katılıyorum. vodafone da fena değil ama en iyisi turkcell. aveada ise edge bile çekmiyor bazen. turkcell 4gb lık paketi kullanıyorum hızı çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Gerçekten mi? Bende acaba avea mı alsam diyordum. 8 GB 59 TL aylık mantıklı gelmişti.

Faturasız hat için kullanacam, Vodafone'un faturasız hat için 4 GB 39 TL gibi paketi yok :(

Aman sakın avea neden ucuz neden daha cazip kampanyaları var çünkü ezik kalıyor gidiyor ttnet ile 3g hizmeti vermeye çalışıyor ttnet normal neti beceremiyor 3g ne haddine
  • 3G USB modemlere sim kart mı takılıyor yani benim Vodafone faturasız hattım var.
    Ayrıca yedek sim kart mı çıkartmama gerekiyor?
  • quote:

3G USB modemlere sim kart mı takılıyor yani benim Vodafone faturasız hattım var.

hayır farklı numara alman gerekiyor.aynı numara üzerinden olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

3G USB modemlere sim kart mı takılıyor yani benim Vodafone faturasız hattım var.

hayır farklı numara alman gerekiyor.aynı numara üzerinden olmuyor.

FARKLI NUMARAYA GEREK YOK.MEVCUT KARTI MODEME TAKIP PAKET YUKLEYEBİLİRSIN.
  • ya biilader boşver 3g yi ben ttnete geri döndüm ama illede alacam diosan turkcell vınn al en iyi o çekiyor
  • Arkadaşım Kesinlikle Vodafone diyorum Cepnet paketiyle normal sim kartımı takarak kullanıyorum. 100 mb lık kotayı aşmazsam abartmıyorum 4.3 mb hız aldım youtubedeki videoları siteye girmemle beraber yarılıyo ah birde 100mb adil kullanım olayı olmasa canavar gibi bağlanıyor inanın bugüne kadar kablolu internete boşuna para vermişim ben memnunun tabi karar senin..
  • http://superinternet.vodafone.com.tr/vodemkampanyalari.php

Yukarıdaki linkte 3 aylık tahahutlü kampanyalar var. Faturaya sadece ilk 3 ay 29 TL mi geliyor yoksa ekstra ücretlerde geliyor mu?

Birde bu hattı alınca diğer paketlere üye olmak zorunlu mu? Cep Öğrenci, Cep Kamu vs.... Aylık ücreti olan tarife ücretide yansır mı faturaya?
  • quote:

Yukarıdaki linkte 3 aylık tahahutlü kampanyalar var. Faturaya sadece ilk 3 ay 29 TL mi geliyor yoksa ekstra ücretlerde geliyor mu?

Birde bu hattı alınca diğer paketlere üye olmak zorunlu mu? Cep Öğrenci, Cep Kamu vs.... Aylık ücreti olan tarife ücretide yansır mı faturaya?

arkadaşım birde yeni faturalı hat aldığın için vergi alıyorlar 12 ay boyunca bunu taksitlendiryorlar o şekilde ödüyorsun boşuna gidip tahaaüt felan verme k-3765 modeli 95 liraya alabilirsin kredi kartın varsa 6 ayda taksit yapıyorlar. vodafon hattın varsa ayrıyeten hat almana gerek yok o şekilde kullanırsın sınırsız cep net paketinede abone ol kullan. yalnız cepnet paketinde 5 mb aşınca biraz hızda düşme oluyor ama yinede karar sana kalmış en iyisi vodafon bayisine danışman.

• Turkcell Kamu Vinn: 29 TL.
  • Turkcell 8gb 69tl var ben onu kullanıyorum gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbahadir

quote:

arkadaşım birde yeni faturalı hat aldığın için vergi alıyorlar 12 ay boyunca bunu taksitlendiryorlar o şekilde ödüyorsun boşuna gidip tahaaüt felan verme k-3765 modeli 95 liraya alabilirsin kredi kartın varsa 6 ayda taksit yapıyorlar. vodafon hattın varsa ayrıyeten hat almana gerek yok o şekilde kullanırsın sınırsız cep net paketinede abone ol kullan. yalnız cepnet paketinde 5 mb aşınca biraz hızda düşme oluyor ama yinede karar sana kalmış en iyisi vodafon bayisine danışman.

Aylık sınırsız cep net paketi yok ki?

Haftalık var. Keşke aylık olsa yada 4GB kotalı gibi paket olsa faturasız hatlar için. Çok iyi olurdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbahadir

quote:

Aylık sınırsız cep net paketi yok ki?

Haftalık var. Keşke aylık olsa yada 4GB kotalı gibi paket olsa faturasız hatlar için. Çok iyi olurdu.

Aylık sınırsız cepnet paketi normalde cepten internete bağlanmak için vodemde de sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin ben şuanda o şekilde kullanıyorum dediğim gibi belirli bir kota aşımı sonrasında hızında azalma olur ona dikkat et iyi bir şekilde araştır pişman olma!!
    Aşağıdaki linki incele:
    http://superinternet.vodafone.com.tr/nasilbaglanirim_ceptelefonunuzdanbaglanin_cepnet.php

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.