Şimdi Ara

Bilgisayardan paylaştığım interneti telefonum görmüyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayardan paylaştığım interneti telefonum görmüyor anca başka laptoplar görüyor sorun telefonda mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tbatba

Arkadaşlar bilgisayardan paylaştığım interneti telefonum görmüyor anca başka laptoplar görüyor sorun telefonda mı acaba?

interneti büyük olasılıkla ad-hoc mod da paylaşmışsındır. Çoğu telefon özellikle android işletim sistemliler ad-hoc ağları görmez. Çözüm iki şekilde olabilir. Ya interneti access point(AP) modunda paylaştırırsın ya da telefonunun ad-hoc modu görmesini sağlarsın. Androidler için çeşitli çözümler var. Başka bir işletim sistemi kullanıyorsa telefonun onu bilemiyorum.
    Kolay gelsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tlefonum asha 302 yani sybian işletim sistemine sahip söylediğiniz acsess point modunda nasıl payalaşbilirim?
  • quote:

Tlefonum asha 302 yani sybian işletim sistemine sahip söylediğiniz acsess point modunda nasıl payalaşbilirim?

hocam benim telefonum nokia 5800 işletim sistemi sizinki ile aynı. Benim telefonum ad hoc ları görüyor. Bu durumda sizin tel de bir bozukluk olma ihtimali olabilir. Ama siz yine de ap modunu bir deneyin.
    Connectify programını indirip kurun. Yayın yapacağınız ağın şifeleme türünü wpa2/access point olarak seçin. Yayınlamaya başlayın bakalım görecek mi

• Kardeş dediğin programı indirdim ve kurdum telefonda görüyor ancak bu sefer şöyle bir sorun çıktı Internet to Share yazan yerde Wifi seçili ve üstünde No working internet yazıyor telefondan bağlanıncada internete girerken hata veriyor varmı bildiğim bir çözüm
  • quote:

Kardeş dediğin programı indirdim ve kurdum telefonda görüyor ancak bu sefer şöyle bir sorun çıktı Internet to Share yazan yerde Wifi seçili ve üstünde No working internet yazıyor telefondan bağlanıncada internete girerken hata veriyor varmı bildiğim bir çözüm

hocam şimdi programda internet to share kısmında internet bağlantısına sahip olan ağ kartını seçeceksin örnğin ethernet kartı. Share over kısmında ise yayın yapacak olan wifi kartını seçeceksin. Wpa2 modunda yayınlayacaksın.

Bilgisayardan paylaştığım interneti telefonum görmüyor!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 13 Aralık 2012; 2:54:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.