Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bilgisayardan ps3'e dosya gecirme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayardan 10gblik bir filmi usb stick olmadan ps3'e gecirebilme imkanimiz varmi arkadaslar, bende usb stick yok napsam diye düsünüyorum. Media server ile denedim ama saatler sürüyor yüklemesi icin, komik olabilir ama söyle birsey olabilirmi ps3 usb kablosunu bilgisayara takip bi ucunuda ps3e takip dosya gecirme imkanim varmi bir akil verin en az 16 gb usb stick lazim ama suanda param yok bir fikir bekliyorum sizlerden Eger ps3'ün usb kablosuyla olmuyorsa ethernet kablosuyla bir sekilde gecirebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 30 Kasım 2010; 13:36:51 >

• wireless modem sayesinde veri alisverisi yapilabiliyor diye biliyorum ve ps3 media server die bir program var film müzik için windows media player sayesinde veri aktarımı yapilabiliyor.
  • zaten usb stick lede geçiremezsin eğer 10 gb lil dosya tek parçaysa.

çünkü ps3 en fazla fat32 bellekleri görüyor o belleklerede tek parça olarak 4 gb dosya atabilirsin en fazla. 10 gb yi tek parça belleğe atmak için ntfs seçip formatlamak lazım ama ps3 te ntfs desteklemiyor.

yani boşuna 16 gb usb alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Nemutlu

wireless modem sayesinde veri alisverisi yapilabiliyor diye biliyorum ve ps3 media server die bir program var film müzik için windows media player sayesinde veri aktarımı yapilabiliyor.

yemin et.

peki usb ye 10 gblik bir hd filmi nasil koyabilirim anca bölerek ama bölme isleminde kalitwe düsermi, ve nasil ikiye bölerim?
  • Arkadasin dedigi gibi Playstation a 4gb dan buyuk tek parca dosyalari aktarmanin tek yolu media server kullanmak. Ps3 media server adli programi deneyebilirsin. Hem kullanimi kolay ve cok da yavas degil. Sanirim en son 12 gb dosyayi hatirladigim kadariyla 1 yada 1.5 saatte transfer etmistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

quote:

wireless modem sayesinde veri alisverisi yapilabiliyor diye biliyorum ve ps3 media server die bir program var film müzik için windows media player sayesinde veri aktarımı yapilabiliyor.

yemin et.

peki usb ye 10 gblik bir hd filmi nasil koyabilirim anca bölerek ama bölme isleminde kalitwe düsermi, ve nasil ikiye bölerim?

ukalalık yapma media serverida söyledim zaten kumda oyna.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

quote:

yemin et.

ukalalık yapma media serverida söyledim zaten kumda oyna.

sadece basligi okuyup mesaj atmasaydinda ilk yazdiklarimida okusaydin neden ukalalik yaptigimi anlardin belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.