BEN 98 KURULUYKEN ÜZERİNE XP YÜKLEDİM YARISINDA HATA VERDİ 4,3 GB BİR HDD ÇÜNKÜ.ŞİMDİ SÜREKLİ HATA VERİYOR NORMAL BİR ŞEKİLDE AÇILMIYOR KENDİ KENDİNE RESET ATIYOR AÇILIRKEN 98 CD SİNİ TAKIYORUM SETUP YAPMAK İÇİN YALNIZ ODA OLMUYOR NE YAPAYIM ESKİ İŞLETİM SİSTEMİNİ NSL KURABİLİRİM XP Yİ İPTAL ETMEK SİLMEK İSTİYORUM..
bi tane başlangıç disketi bul hdd ne format at sonra tekrar 98 i kur kolay gelsin
ARKADAŞIM BEN FAZLA ANLAMIYORUM BU DİSKET DEDİĞİN BENDE VAR SAMSUNGUN ALDIĞIMDA VERMİŞLERDİ BUNU TAKIP NE YAPMALIYIM TAM OLARAK BİLMİYORUM AÇIKLARMISIN ZAHMET OLMAZSA
dostum benimde tek bildiğim windows 98 den falan yapıosun başlangıç disketini bide bi kaç tane dos komutu işi götürüyör ama bildiklerim sadece bu kadar kusura bakma yardımcı olamadım
Öncelikle BIOS'tan Booting from Floopy özelliğinin Enabled olduğundan emin olun bilgisayar açılırken arka arkaya delete tuşuna basın açılan sayfada First boot device seçeneğinde Floppy i seçin ve Sistem açılıp A:\> komut satırına düşünce (Format C:) ile Windows bölümünü formatlayın. (Başka bölümde ise onu belirtin)
CD sürücüsüne geçerek (Mesela D: gibi bir komut) Setup (veya Kur) yazarak kurulumu başlatın.