Şimdi Ara

bilgisayarı aldığım güne döndürme hakkında. win8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet, bilgisayarı aldığım güne döndürmeye karar verdim. tüm sürücüleri (c+d) seçiyorum, ardından gelen 2 seçenek kafamı karıştırıyor.

birinde, "yalnızca dosyalarımı kaldır - bunu bilgisayarınızı kullanmaya devam edecekseniz kullanın" yazıyor,

diğerinde "sürücüyü tümüyle temizle - bunu bilgisayarınızı yeniden dönüşüme sokacaksanız kullanın. bu işlem bir kaç saat sürebilir" yazıyor.

lütfen bilenler cevap yazsın, benim istediğim bilgisayarı aldığım günkü haliyle bulmak, kullanmaya devam edeceğim. orada yazan "yeniden dönüşüm" kafamı çok karıştırdı.

• Anlaşılamayacak birşey yok. 2.sinde "Sürücüyü tümüyle temizle" seçtiğinde bilgisayarın fotmatlanmış gibi sıfırdan kurulur. Bazı sürücüler de Windows 8'in özelliğinden gelen destekle kurulmuş olur. Eksik sürücüleri ise Asusun sitesinde kullandığın modeli seçerek kurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Anlaşılamayacak birşey yok. 2.sinde "Sürücüyü tümüyle temizle" seçtiğinde bilgisayarın fotmatlanmış gibi sıfırdan kurulur. Bazı sürücüler de Windows 8'in özelliğinden gelen destekle kurulmuş olur. Eksik sürücüleri ise Asusun sitesinde kullandığın modeli seçerek kurabilirsin.

teşekkürler, insan bilmeyince kafası karışıyor işte.
  • Hocam bir sorum olucak ben bu sürücüyü temizle dediğim zaman win 10 lisansı gider mi bide benim mavi ekran sorunu var (bir seçenek belirleyin diyor) bütün sıfırlama yöntemlerini denedim hiçbiri olmadı tek bu yöntem kaldı win 10 lisansına bişey olmazsa denemeyi düşünüyorum bir sorun çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 10 lisansın varsa bilgisayarını fabrika ayarlarına döndürdükten sonra Win 10'u kurarsın, win 10 sürücüleri kurar. Kurulamayan sürücü olursa da bilgisayarının modeline göre sitesine bağlanıp kurarsın. İnternet bağlantın olduktan sonra (kablo ya da wi-fi ile) sonrada etkinleştirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.