Şimdi Ara

Bilgisayarı Değiştiriyorum Fikir Verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki sistamim baya bi eskidi yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum vestelin sitesinden baktım ve 2 tane gözüme kestirdim.Fakat hangisi daha iyi olur benim için bilmiyorum ve ayrıyeten bu sistemler iyi mi yorum yaparsanız sevinirim.Link alt tarafta...
    Tıklayın

• vestelden uzak dur derim .. parana yazık
  • Dsotum sen ne yaptın yaw, illaki vestel alacaksan bilmiyoruma ama..
    sistem iyi fena degil ama 17" CRT Flat monitör alıp 2.100 YTL verilmez ki?
    incele
  • vestele bulaşma sakın kardeş bütçeni söle biz sana burdan sistemi toplıyalım .. dediğim gibi parana yazık .. 2 bin ytl az para değil ..
  • Arkadaşlar ben bilgisayardan pek anlamam 12 oğlan var benim o oynuyor.2000 ytl ye kadar alabilirim yardımcı olursanız iyi olur sistem için çünkü toplamaya kalksam tek beceremem ben önerilerinizi
  • abi bencede vestel alma 2000ytl ye süper sistem toplarsın ben 1700'e topladım mesela süper makina
    Bak sana bi pc topladım hemde 1780 YTL üstelik Samsung 19" Wide screen Lcd var, vestel crt değil

Bilgisayarı Değiştiriyorum Fikir Verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 1 Mayıs 2007; 11:26:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ufuk1996

Evdeki sistamim baya bi eskidi yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum vestelin sitesinden baktım ve 2 tane gözüme kestirdim.Fakat hangisi daha iyi olur benim için bilmiyorum ve ayrıyeten bu sistemler iyi mi yorum yaparsanız sevinirim.Link alt tarafta...
    Tıklayın

vestel alınmaz. aynı fiyata daha üstün özelliklede eğer istanbuldaysan biraz yazıcıoğlu taraflarını gez toplayabilirsin

• neredesin bilmiyorum ama git kadıköye bu bilgisayarın en alasını yarı fiyatına toplarsın bu fiyatada bilgisayarın babasını alırsın
  • Büyük bir şehirde yaşamıyorum malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_takur

vestele bulaşma sakın kardeş bütçeni söle biz sana burdan sistemi toplıyalım .. dediğim gibi parana yazık .. 2 bin ytl az para değil ..

• Intel(R)
    Pentium(R)D CPU 3.00GH
    2.98GHz , 1,00 RAM
    512 Ekran Kartı
    160 Gb Harddisk
    1.5Milyara aldık.O bilgisayara o kadar para verilmez bence.daha ucuza daha sağlam bişiler toplayabilirsiniz
  • Hiç bilgisayar öneren yok
  • birinci PC daha avantajlı ancak

2.200ytl ye daha iyi bir pc toplanır,
    E6400
    DQ6
    2*1GB DDR2 800MHZ
    7600GS SONİC
    17' SAMSUNG 740N LCD
    PS/2 KLAVYE+MOUSE
    250GB SATA HDD
    ASUS TA5A KASA
  • Peki beyler satılık bir pc var özellikleri allta nasıl sizce bu sistem
    intel pentium 4 3.00
    1024 mb ddr ram
    geforce mx440 128 mb agp 8x
    80gb hard disk
    Albatron - PX848PV intel 848P atx 800FSB 5 pci 8X agp ddr400*2 ATA100 AC97 6 KANAL 8 USB2.0
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk1996
    Peki beyler satılık bir pc var özellikleri allta nasıl sizce bu sistem
    intel pentium 4 3.00
    1024 mb ddr ram
    geforce mx440 128 mb agp 8x
    80gb hard disk
    Albatron - PX848PV intel 848P atx 800FSB 5 pci 8X agp ddr400*2 ATA100 AC97 6 KANAL 8 USB2.0

Öncelikle fiyatı nedir??
    +
    büyük bi şehirde yaşamıyorum demişsin nerede yaşıyosun onu söyle belki bilen çıkar.
    +
    vestelden pc alınmaz bakmıştım tam bi kazık (zamanında kenim yemiştim)
    +
    casper,dell tavsiyemdir varsa oralarda şubesi yaksa ist de tanıdığın vardır ona toplat yollasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.