Şimdi Ara

Bilgisayarı fabrika ayarına alırsam D'deki dosyalar silinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bende lenovo z50-70 var aynı bilgisayardan ablamdada var. Bendeki bilgisayar windows 8.1 orjinal şekilde kurulu bir biçimde geldi ve ben windows 10 a geçmek istemedim. windows 10 a geçildiği sıralarda ablam geçmek istedi ve ablamın bilgisayarı şuan win 10

bendeki bilgisayar win 8.1 olduğu için recovery tuşuna basıp kolaylıkla aldığım güne döndürebiliyorum sadece C diski bu şekilde dönüşüyor. D diskine hiçbirşey olmuyor. Yaklaşık 2-3 ayda 1 system recovery yapıyorum. Sıkıntı olmuyor

Ablamdaki bilgisayarda win 10 kurulduğundan beri recoveri tuşu kullanılmadı bugün windows 8.1 e dönmek istediği söyledi bende recovery atmaya çalıştım fakat tuşa basıp system recovery e basınca hiçbişey olmayıp windows normal bi şekilde açılıyodu biraz araştırdım sonra system recovery kısmına geldim en erken gidebileceğim tarih 2 gün öncesini gösteriyordu tek tarihte onu gösteriyor. Biraz daha araştırma yaptım bunu buldum
    https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4027936/windows-go-back-to-windows-7-or-windows-81

Geri dönme seçeneği kullanılabilir değilse bilgisayarınızı fabrika ayarlarına geri yüklemeyi deneyin. Bu, Windows’un bilgisayarınızla gelen sürümünü yeniden yükler ve kişisel dosyaları, yüklediğiniz uygulamalarla sürücüleri ve ayarlarda yaptığınız tüm değişiklikleri kaldırır.
    derken C deki kişisel dosyalarımı kaldırıyor yoksa tüm kişisel dosyalarımı ?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

• Sistem hangi disk de ise o disk sıfırlanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.