daghangrunt herkes yaramaz o sistem diyo ve bende aynı seyi soyluyorum boşuna bunu degiştirsem onu degigistirsem deme, günümüz oyunlarında hic birini calıstıramazsın ama yok ben yinede rami anakartı gibi degistircem diyosan buyur degistir karar senin, ama bence yanlıs olur ,para biriktir adam gibi sistem yap kendine benden sölemesi.
pentium 4 hangi çagdan kalma haberin varmı ? :)
quote:
Orijinalden alıntı: Taskin83
daghangrunt herkes yaramaz o sistem diyo ve bende aynı seyi soyluyorum boşuna bunu degiştirsem onu degigistirsem deme, günümüz oyunlarında hic birini calıstıramazsın ama yok ben yinede rami anakartı gibi degistircem diyosan buyur degistir karar senin, ama bence yanlıs olur ,para biriktir adam gibi sistem yap kendine benden sölemesi.
Ya dostum anakart değişir tabi.Fakat anakartı değiştirince ramler uymayacak ve yeni bir işlemci gerekecek.Ya sen aslında upragada yapmamış sistemi sıfırdan almış olacaksın.Kısaca dediğimize gelecek.Sen o sistemi satsan 50 tl eder.Bence sattığına değmez çünkü yeni bir kasa ve fan alsan o parayı geçer.Bak şimdi seninle bir sistem toplayalım.
Öncelikle kasa,güçkaynağı,kasa fanları,harddisk,cd rom yazmayacağım.Böylece sistemi ucuza toplamış olacağız.
Büyük ihtimal senin elindeki hdd sata değil.Zaten intel pentium sistemde sata ne arıyor Neyse toplam 550 yapıyor.Ki ben bu sisteme a10 işlemci koydum.Çok daha uygun bütçeli sistemler yapılabilir.Fakat dediğim gibi elindeki sistemle sadece internete girebilirsin. Minecraft bile kasa be kardeş.Athlonlu sistemde kasıyordu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme