Şimdi Ara

Bilgisayarı İşe Yarar Hale Getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşımmyeni pc alıyordu bana bedavaya eski pc sini verdi özellikleri şöyle
    İntel pentium 4 2.8ghz
    Hp 085ch anakart
    Ddr 256mb*2 ram 160mhz
    İntel 82865g ekran kartı
    30 gb harddisk (yarın elimde 80gb var onu da ekleyeceğim)
    Sistem bu arkadaşlar çok eski fakat bunu adam etmek için ihtiyaçlarım ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daghangrunt -- 29 Mart 2013; 21:59:06 >

• guncel oyunları oynamak gıbı bır beklentınız varsa bosa ümitlenmeyın o sıstem ancak ınternete gırmek ıcın kullanılabılır
    ramı dusuk oncelıkle ram ekleyın 4adet ram slotu varmıs 1gb ya kadar 4 adet ram takabılıyorsunuz bırde agp8x ekran kartı ekleyebılırsınız
    http://www.findlaptopdriver.com/hp-085ch-specs/
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

guncel oyunları oynamak gıbı bır beklentınız varsa bosa ümitlenmeyın o sıstem ancak ınternete gırmek ıcın kullanılabılır
    ramı dusuk oncelıkle ram ekleyın 4adet ram slotu varmıs 1gb ya kadar 4 adet ram takabılıyorsunuz bırde agp8x ekran kartı ekleyebılırsınız
    http://www.findlaptopdriver.com/hp-085ch-specs/
    Malesef o sistemden hiç bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serpus

Malesef o sistemden hiç bir şey olmaz.

Alıntıları Göster
    Bence de hiç boşuna paranızı harcamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Bence de hiç boşuna paranızı harcamayın.

Alıntıları Göster
    Arkadaşınız yeni sistem alarak en iyisini yapmış.
    Fakat bu sistemi sana bırakarak da en kötüsünü. Malesef iş olmaz o sistemden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

Arkadaşınız yeni sistem alarak en iyisini yapmış.
    Fakat bu sistemi sana bırakarak da en kötüsünü. Malesef iş olmaz o sistemden.

Alıntıları Göster
    Peki
    İyi bir ekran kartı ile ram taksam işlemci sağlam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: daghangrunt

Peki

Malesef islemci de saglam degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 29 Mart 2013; 22:25:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Peki

Ama oyunları çalıştırır dimi
    Ekran kartı hepsiburada var 128 bit volar
    2.el 4 tanede ram alıcam 1gb lik ddr olmaz mı toplam 100 tl falan tutuyor
  • quote:

quote:

quote:

Peki

O ramler ve ekran karti buyuk ihtimal uyusmuyacaklardir calismaz yani
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki

O ramler ve ekran karti buyuk ihtimal uyusmuyacaklardir calismaz yani

http://www.hepsiburada.com/liste/volar-nvidia-fx5500-256mb-128bit-ddr-directx-90-dvi-tv-agp-8x-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd56123&categoryId=204&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d204%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd56123%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f499_dp%253d%257bagp%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8_204%257d%26fh_refview%3dlister ekran kartı bu

http://www.hepsiburada.com/liste/hi-level-1gb-400mhz-ddr-ram-hlv-pc32001g/productDetails.aspx?productId=bd71163&categoryId=47&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d47%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd71163%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f345_dp%253d%257bddr%257d%252f462_dp%253d%257b40020mhz%257d%252f463_dp%253d%257b120gb%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8_47%257d%26fh_refview%3dlister

ramde bu bir bakarmısın acaba uyuşuyormu ona göre alıcam da

• Uyusur hocam
  • quote:

Uyusur hocam

Sağolun Artık rahat rahat alabilirim
  • quote:

quote:

Uyusur hocam

Sağolun Artık rahat rahat alabilirim

Alıntıları Göster
    bu bileşenlere eklemek yapmak sadece masraf olur ki o ekran kartıda düsük seviyede bile yetersiz kalır oyunlarda
    edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcn -- 30 Mart 2013; 0:52:40 >

• Peki buna uygun işe yarar bir ekran kartı varmi
  • quote:

Peki buna uygun işe yarar bir ekran kartı varmi
    Aman hocam sakın yatırım yapmayın.İntel pentium 4 mü kaldı.NFS Underground 2 de bile kasar o
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Aman hocam sakın yatırım yapmayın.İntel pentium 4 mü kaldı.NFS Underground 2 de bile kasar o

Alıntıları Göster
    Peki Anakart İşlemci Falan Değişiyormu Onları Değiştirsem Olmaz Mı?
  • quote:

Peki Ben Warband,Civilization 5,Football Manager 2012 Falan oyunuyordum diğer bilgisayarımda bu oynatırmı ?
  • quote:

quote:

Peki Ben Warband,Civilization 5,Football Manager 2012 Falan oyunuyordum diğer bilgisayarımda bu oynatırmı ?

Hocam yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama pentium 4 gibi bir işlemci ile 2012 de çıkan bir oyunu oynayabileceğinizi sanmıyorum.
    Anladığım kadarı ile oyun oynayabilmek istiyorsunuz.Bunun için bu bilgisayara hiç para yatırmamanızı tavsiye ediyorum.Bana kalırsa yeni bir sistem toplamalısınız.Hatta bir konu vardı yanlı yatırlamıyorsam 600 tlye 4 çekirdek oyun pcsi kurmutu biri.Son çıkan oyunları da oynayabiliyordu.Sizde ucuz yollu bir bilgisayar toplayabilirsiniz.Zaten kasa güç kaynağı ve hddniz var.Bu durumda anakart işlemci ram almanız yeterli olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

Hocam yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama pentium 4 gibi bir işlemci ile 2012 de çıkan bir oyunu oynayabileceğinizi sanmıyorum.
    Anladığım kadarı ile oyun oynayabilmek istiyorsunuz.Bunun için bu bilgisayara hiç para yatırmamanızı tavsiye ediyorum.Bana kalırsa yeni bir sistem toplamalısınız.Hatta bir konu vardı yanlı yatırlamıyorsam 600 tlye 4 çekirdek oyun pcsi kurmutu biri.Son çıkan oyunları da oynayabiliyordu.Sizde ucuz yollu bir bilgisayar toplayabilirsiniz.Zaten kasa güç kaynağı ve hddniz var.Bu durumda anakart işlemci ram almanız yeterli olacaktır.

Peki Bilgisayarın İşlemcisi İle Anakartı Değişebiliyormu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki Bilgisayarın İşlemcisi İle Anakartı Değişebiliyormu ?

Alıntıları Göster
    Hocam o sistemden hiçbir şey olmaz boşuna ümitlenme ben sana bi öneride bulunayım sen iyisi o sistemi sat....kaça satabilirsen sat işte....ordan gelen parayla birlikte 1 sene boyunca veya işte biriktir...1300-1500 tl biriktirebilirsen bilmem kaç ay içinde 10 numara sistem toplarız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.